asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5955 Dátum: 09 nov 06, 14:51:52 » |
|
De Kyouraku meg Ukitake sem tudtaka Vaizardok Vaizardokként való létezéséről és sztem ez azért fontos h. azóta egy szinttel feljebb vannak minta a taichok amiről még sztem az öreg Yamma sem tud elképzelni...(Útobbi harcok alapján én sem... )
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5956 Dátum: 09 nov 06, 15:37:36 » |
|
Shinjinek volt a hadnagya Aizen... mennyi az esély, hogy nem látta a Shikaijat?xD Én úgy gondolom az összes Vaizard látta a kard szabadon engedett formáját de ha nem is mind Shinji biztosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5957 Dátum: 09 nov 06, 16:16:22 » |
|
Tuti, hogy mind látták... Aizen a lehető első alkalommal megmutatta nekik gondolom... Kisuke is látta, akkor a vaizardok mért ne?... Amúgy... Ki az aki karácsonykor nem gépezik?!XD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
kagura
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
macskag
|
|
« Válasz #5958 Dátum: 09 nov 07, 04:14:00 » |
|
Dancsa, nemtom sztem volt hogy szilveszterkor is. egy kicsit Am nekem is úgy hangzott mintha Unohana kicsit tolná Ichit a dolog felé... nem túl kemény kijelenteni hogy "senki" más? ... mennyire gondolja ezt komolyan vajon... Úgyértem most akkor mindenkit számításba vett, Yamától a -1-es osztagig és senki? azért ez furán hangzana...
|
|
|
Naplózva
|
anti-bagó club alapítótag ( másik alapító: sani-chan ) nem KGB és nem FBI és nem ügynök. sem. asszem még Viir macskája és Noé lánya is -_* amúgy egyenes fekete haja van. és középfokon hazudik angolul
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5959 Dátum: 09 nov 07, 18:51:20 » |
|
És bizonyosan aki legyőzi Aizent az látni fogja a bankaiját is és úgy győzi le...Most Unohana tulképpen azt mondta h. Aizent csukott szemmel lehet legyőzni....Akkor van egy esélyes Zaraki sztem akkor is lenyomná Aizent ha lekötjüka a szemét...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5960 Dátum: 09 nov 07, 21:05:31 » |
|
Tudjátok mi lenne a legnagyobb poén? Ha Zaraki megtanulná a Shikai-t és kiderülne, hogy Kido típusú kardja van
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #5961 Dátum: 09 nov 07, 21:24:48 » |
|
Ő mindig Shikaiban nyomja. A kardja állandóan kiengedett formában van, mint Ichigoé.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5962 Dátum: 09 nov 07, 21:27:55 » |
|
Zarakinak nincs Shikaija azért vezstett Ichigo ellen..Ő csak úgy ahsználja a kardot mint más a konyhakést...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #5963 Dátum: 09 nov 07, 21:32:40 » |
|
"Despite not knowing its name, his zanpakutō is constantly released due to his immense spiritual pressure in the same manner as Ichigo's Zangetsu."
Idézet az angol wikiről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5964 Dátum: 09 nov 07, 21:35:18 » |
|
De hát ha shikaiban van akkor tudnia kellene anevét különben nem lenne shikaiban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5965 Dátum: 09 nov 07, 21:37:17 » |
|
A wikipediáról vett információ annyira megbízható, hogy belinkelhettem volna az oldalt is, ahonnan idéztél, ugyanezzel a szöggel, ha nem lenne túl bunkó dolog emiatt szétbarmolni a szócikket. A wikipediára bárki beírhat bármiylen baromságot, és sokszor meg is teszik. Én az animéből azt vettem ki, nincs shikaija, és végülis így logikus.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 07, 21:39:18 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #5966 Dátum: 09 nov 07, 21:38:01 » |
|
Akkor miért mondják azt hogy a kardja mindig ki van engedve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5967 Dátum: 09 nov 07, 21:39:21 » |
|
Mikor mondták? Az animéban egyértelműen nincs shikaiban. A mangának ezta a részét nem olvastam... Vissza kellene nézni abban mi van. De a wikipédia valóban szokott tévedni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #5968 Dátum: 09 nov 07, 21:51:23 » |
|
Akkor miért mondják azt hogy a kardja mindig ki van engedve?
Fogjuk már fel kérlek, hogy NINCS shikai-ja Zarakinak. Ahhoz tudni kellene a kardja nevét is. Zangetsu el is magyarázta ezt Ichinek, hogy Zaraki nem hallja a saját kardját -> alap állapotban van a kardja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #5969 Dátum: 09 nov 07, 21:53:27 » |
|
Igen, de éppen ezért raktak oda hivatkozást. "Bleach Official Character Book SOULs; page 258." Ami annyit tesz hogy ez a databookból volt kimásolva amit Kubo írt. Plusz itt a manga is: http://www.onemanga.com/Bleach/120/07/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|