25 feb 17, 15:16:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1858328 alkalommal)
0 Felhasználó és 120 vendég van a témában
Kenshin
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1275 Dátum: 08 ápr 11, 07:39:51 »

Na jó a Bleach újra a kedvenceim közé tartozik..., az az utolsó 5 mp felejthetetlen + mellé az a tekintet = elolvadtam  Pirul Nevet Megyek és megnézem még1szer (hm most lehet, h egy nullát kihagytam)  Nevet Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
kryboy
Chuunin
*

« Válasz #1276 Dátum: 08 ápr 11, 10:47:59 »

Nagyon jó kis rész volt bár Orihimét nem csípem de ezek ketten mit művelnek ott ,megtisztúl a környezet,már várom nagyon a jövőhetet!

Hé most akkor a mangájába a 315 után visszaemlékezések vannak?
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 11, 21:43:41 írta kryboy » Naplózva
jadu
Gennin
*

« Válasz #1277 Dátum: 08 ápr 11, 10:58:53 »

ezt talaltam:

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4240&page=25

es azon az oldalon az all, hogy a 168. ep. mar filler lesz (The New Captain Appears! His name is Amagai Shuusuke (新隊長登場!その名は天貝繍助) Shin taichou toujou! Sono na wa Amagai Shuusuke - ez az cime az epizodnak...szoval ebbol egyertelmu....)

ps. nem tom mennyire hiteles...de eddig ez az oldal egeszen megbizhatonak tunt nekem

hehehehe...Mayuri-san...en tudtam...mindig is olyan veszelyes feje volt Nevet nagyon tetszik az uj manga fejezet...
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 11, 20:14:06 írta jadu » Naplózva
DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1278 Dátum: 08 ápr 11, 20:54:22 »

Ez szar ügy de nagyon. Így félbevágni az egészet Neeem
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1279 Dátum: 08 ápr 11, 21:27:38 »

áá hatalmas rész volt Inoue tényleg kissé idegesítő volt de Nel meg mondta neki a tutit Mosolyog
Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1280 Dátum: 08 ápr 13, 18:25:41 »

Elkezdtem olvasni a mangát. Elsőnek nagyon nem jött be. De tovább olvastam, és most tetszik. Mondjuk még csak a 2. fejezetnél járok.
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1281 Dátum: 08 ápr 13, 18:34:53 »

Most én is bepótoltam az animét,hát egyszerűen zseniális egy rész volt Nevet Am.Orihime állatira idegesített.....
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1282 Dátum: 08 ápr 13, 20:59:18 »

szegény Ichi kivégzi magát szinte csak hogy a nyamvadt életét megmentse erre meg fél tőle de Nel meg mondta neki a tutit  :/ (aranyos volt)
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1283 Dátum: 08 ápr 13, 21:32:53 »

A legutóbbi rész jó volt nagyon, és ami azt illeti, van egy olyan érzésem, a következőtől mégtöbbet remélhetünk!  Pontosan
És Orihime mért volt idegesítő? Egy ijedt, félénk, harchoz nem való lánytól elvárható volt ez a reakciója! Érdekes, hogy csak engem nem idegesített...  :/ És ennek pont az a lényege, hogy Orihime is erősödött lélekben... Az epizód elején félt Ichigótól a benne lévő hollow miatt, de a végére, már elfogadta azt! Legyőzte a félelmét! Na persze ehhez Nel segítségére is szükség volt...
Naplózva
DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #1284 Dátum: 08 ápr 13, 21:41:33 »

Engem se idegesített Orihime értheto volt miért félt Ichitol nem mindenki barátja változik át a másik szeme elott úgymond félszornyé (foleg hogy Orihime szereti is Ichigot visszagondolva a 141 es részre) meg hogy már Orichimét majdnem megolte egy hollow.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
jadu
Gennin
*

« Válasz #1285 Dátum: 08 ápr 13, 22:20:22 »

meghogy azert szegeny Orihimenek mekkora sokk volt a batyjat hollow-kent viszontlatni, es radasul, meg akarta olni...es hmmm...ja, hogy az idegesito Orihimenek ezt jutatta eszebe Hichigo...hmmm... nem is ertem miert felt es allt le az agya szegenynek  Hümm-hümm

na mindegy...kivancsi vagyok, hogy akkor most tenyleg jonnek a fillerek...en  nem bannam, de ne az az Urahara hasonmas legyen az uj kapitany... remelem az csak egy fanart volt... vagy ilyesmi... meg mi az hogy ket zanpaktouja van???? elvileg csak Ukitakenak es Shunsui-luvnak van paros zanpakotoujuk  Gondolkozik
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1286 Dátum: 08 ápr 14, 12:37:03 »

Na jó de Ichi majd megdöglik,hogy megmentse az életét erre ő ott parázik.....
Különben ha jól megfigyelitek akkor csak előszörr félt Uluqiorától és utána nem,na most ugye ők ketten nem épp jó haverok(Hime meg Uluqiora),Ichi meg nagyon jó barátja,sőt ha azt vesszük a szerelme is,és talán azért tűnik nekem meg pár embernek idegesítőnek,mert nem fél az ellenségétől a barátjától/szerelmétől meg fél....... Gondolkozik
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1287 Dátum: 08 ápr 14, 14:17:03 »

Ember! Egyszerűen megilyedt Ichigo erejétől! Plussz ebben a formációban Ichigonak olyan a szellemi energiálya, mint egy hollownak! Tehát Orihime megilyedt attól, hogy Ichigo olyan mint az ellensége... Hogy ő félig hollow! Emlékezhetsz rá, hogy már akor megilyedt, amikor a parkban levágta a nagydarab fickó karját!
Elvégre az tényleg ilyesztő, ha a legjobb barátonk, a legnagyobb ellenségünk erejét birtokolja...
Naplózva
jadu
Gennin
*

« Válasz #1288 Dátum: 08 ápr 14, 16:56:46 »

de az meg csak hagyjan...hihetetlen, hogy nem ertitek...

oke, tegyuk fel, hogy az akit a legjobban szeretsz meghal, es te egyedul maradsz (persze vannak barataid, de egyedul vagy a lakasodban, magadrol kell gondoskodnod, mert ugye, aki eddig ezt tette, meghalt)
ez a legfontosabb szemely, egyszer csak visszater halottaibol, es lass csodat, nem ismer meg teged, es csak gyuloletet erez, es meg akar olni... rad nez, de nem teged lat, nem azt a szemelyt akit szeretett... ugye milyen sokkolo lenne???? (persze ilyen soha nem tortenne meg)

na ez az elmeny eleg meghatarozo volt Orihimenek. Szerette a batyjat, sot, de mikor az hollow-kent visszatert megijedt tole.

ugyan ez a helyzet. Szereti Ichigot (szerelmes bele) de mikor meglatta Hollow-kent (vaizard) az azt a sokkolo elmenyt jutatta eszebe, mikor az imadott batyja meg akarta olni...ezzel azonositotta Ichigot, felt tole, hogy az aki elotte all, maszkkal az arcan, felemetesen eros reiatsuval, az mar nem Ichigo, hanem valami mas...ugy ahogy a batyja sem volt az aki regen.

ennyi...
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1289 Dátum: 08 ápr 14, 18:02:37 »

Na jó ezt a vitát zárjuk le,de figy ez mind igaz,azonban azért jött az Ichi team Hueco Mondo-ba hogy megmentse Orihime életét na mármost  azért rémült meg a Bátyjától mert a bátyját látta benne,viszont most Ichigo-ban nem Ichigot látta,hanem egy Hollowot és mi eddig nem hiszem,hogy túl nagy lelki fejlődésben lett volna része ugyanolyan naív maradt akkor most miért nem Ichigo-t látta meg a Hollow mask alatt+ ez a barom az életét is feláldozná,hogy megmentse,és ő itt parázik......
De bocs,hogy meint "felszítottam",szal tényleg hagyjuk Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins