Juuichibi István-kun
Vendég
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 08 feb 24, 01:16:50 » |
|
Én Kenpachit bírom nagyon, és Yachirut. Kedvenc kapitányom, és hadnagyom. 11. csapat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 08 feb 24, 22:28:47 » |
|
A bankai a shinigamik kardjanak 3. és egyben végsö alakja mejet a kapitanyok alapvetöen tudnak hasznalni, kivéve persze a mi kis izomagyunk Ken-chan. Mellesleg nehany masik shinigami is elsajatitja majd a kardja 3. alakjat de nem spoilerkedek. xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Kakashi
Vendég
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 08 feb 25, 15:24:02 » |
|
Én nemrég kezdtem nézni az Animét(nagyon állat),de elfogyott a magyar felirat és a Hiddenleafteam nem naon csinálgatja na ez felcsesz agyilag áááááá feliratot !!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 08 feb 25, 17:31:42 » |
|
Innen tölthetsz le Bleach feliratot,meg még lehet otakushakai-on is csak ott még nem rakták újra asszem www.animeaddicts.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gadavid
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 08 márc 02, 23:49:11 » |
|
hi valaki nem tudja megmondani h honan lehet leszedni a mangát attol a résztöl ahol tart az anime? Ja és magyarul mer sajna alig tok angolul még csak tanulok de végignéztem az anime eddigi részeit és rohadt kiváncsi vok a többire!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 08 márc 03, 07:34:20 » |
|
ahol az anime most tart azt sajna sehonnan azt énis angolul olvastam tudtommal azok nincsenek magyarra fordítva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 08 márc 03, 21:25:22 » |
|
Azokat még mindig forditsak az uraharan, csak epp hetente 1 reszt forditanak abbol meg 1et a legujabbol igy annak jo aki mar a legujabb chapternel jar pl en!!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 08 márc 03, 21:26:39 » |
|
már én is ott járok ami nem volt meg azt meg elolvastam angolul mert hát csak ez az 1 lehetőségem volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gadavid
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 08 márc 03, 21:32:43 » |
|
Sajna már túl előre van de azér köszike, de nem nagyon értem h a 2. legnépszerübb mangát mért nem fordítják ja ezt mersze nem erre az oldalra értem hanem a fanokra szer ha tudsz angolul nem lehet olyan nagy kunszt mondjuk aztán nem értek hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 08 márc 03, 22:00:49 » |
|
nem visszafelé nezd meg az oldalukon nem akarok reklamozni me a batyam lecsap, de a lenyeg ho 203 nal jarnak ha jol tom es onna haladnak az uj reszekig mig 1szer beérik azt es akkor eletek tarul va 100 chapter ami mar le van forditva mert közbe csinaljak a legjuabbakat is. Egyebkent Naru0 ne ismerlek en teged kani-rol ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 08 márc 05, 22:58:20 » |
|
Igeen? Köszi az infót Arvael asszem megyek és le is töltöm egyébként már az előző rész is nagyon ott volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 08 márc 06, 21:23:14 » |
|
áá ez kegyetlen jó rész volt Grimmjow hatalmas nagy kedvenc csak kár h mangát is olvasom de nem bírok várni úgyhogy most egy darabig nem fogom olvasni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 06, 21:58:08 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 08 márc 07, 11:15:04 » |
|
egyébként a bleach manga mikor szokott megjelenni? nekem is tetszett ez a rész, végre volt grimmjow, szerepelhetne sokkal többet is
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
|