NKWT header

Aktív fórumtémák

[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime Jon
2022.01.20. 14:01
Zenék Hadron
2022.01.20. 12:36
Filmek & sorozatok Hadron
2022.01.20. 12:31
[Naruto-Kun Projekt] Ayakashi Triangle manga goku5
2022.01.20. 11:32
[Naruto-Kun Projekt] Platinum End anime darkhellboy
2022.01.20. 08:34

Hel Enai Dawn:
Sunderon - Az ördög vére


Rendeld meg most
az alábbi könyvesboltok
valamelyikében!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on!

Szerver-hosting szolgáltatónk


TOBORZÁS 2022 - Fordító, mangaszerkesztő

TOBORZÁS 2022 - Fordító, mangaszerkesztőKedves Látogatóink!

Mint azt bizonyára sokan tudjátok, csapatunkat egytől-egyig rajongók alkotják, akik szabadidejükben, önként és dalolva vesznek részt a különböző animék és mangák magyar nyelvre történő átültetésében. A mai rohanó világban azonban nehéz egyensúlyozni a magánélet, a munka, a család és a hobbi között, így hát csapatunkban is jönnek-mennek rövidebb-hosszabb időközönként az aktív, fix tagok. Így volt ez nemrégiben is, mikor sunci18 bejelentette végleges visszavonulását a mangaszerkesztéstől. Egyesek most vállvonogatva kérdezik: "És?" Akik viszont olvassák a híreinket, nem lapozzák át élből a mangák kreditlapját, azok tudják: ha nincs sunci18, nincs szerkesztője a Boruto mangának. Épp ezért most meghirdetünk egy toborzást, melynek részleteiről a jobb alsó sarokban látható piros linken olvashatsz.

Tapion-sama

2022.01.14. 06:17

[Naruto-Kun.Hu Hír]

Üdvözlünk a Naruto-Kun.Hu-n!


!!! Az oldal címe: www.naruto-kun.hu - nincs benne ini !!!

Regisztrálj, és bejelentkezés után további lehetőségekhez juthatsz hozzá weboldalunkon!


Oldalunk 2006. december 1-jén indult azzal a céllal, hogy megismertessük Magyarországon az akkoriban még csekély népszerűségnek örvendő Naruto című mangasorozatot. A célkitűzés sikerrel zárult, hiszen a kétezres évek után a Naruto lett Magyarországon a legismertebb anime-/mangasorozat.
Mivel időközben nekünk is egyre több sorozat tetszett meg, így több hasonló stílusú sorozat fordításába kezdtünk. Az eredetileg csak Narutóval foglalkozó oldalunk profilja kibővült, és habár az oldal neve Naruto-Kun maradt, ettől függetlenül közel 100 sorozat több mint 4000 kiadott fordítását találhatjátok meg nálunk, köztük olyan nagy nevekkel, mint
a Dragon Ball, a Bleach, a Fairy Tail, a Naruto, a One Piece, a Boku no Hero Academia,
a Nanatsu no Taizai, az Attack on Titan vagy a One-Punch Man.

A közös munkára kellett egy csapat is, akik nélkül nem valósult volna meg egyetlen fordítás sem. Egy olyan csapat, akik a hétköznapi teendők mellett, hobbiból, rajongásból készítik napról-napra az anime és mangasorozatok fordításait. A Naruto-Kun.Hu nem csak egy fordítói weboldal, hanem a számtalan látogató mellett egy hatalmas közösség is lett, amely közel 15 éve együtt van.

Ha még nem tetted, csatlakozz Te is közösségünkhöz!

Cartnecker

2015.12.06. 00:00