Üdvözlünk a Naruto-Kun.Hu-n!
  Cartnecker Cartnecker   Dátum -  2015.12.06. 00:00 2015.12.06. 00:00   21537  megnyitás 21537 megnyitás    Hozzászólás Hozzászólás   Kategória ?  

Regisztrálj, vagy lépj be a fenti jelre kattintva és bejelentkezés után
további lehetőségekhez juthatsz hozzá weboldalunkon!


Oldalunk 2006. december 1-jén indult azzal a céllal, hogy megismertessük Magyarországon az akkoriban még csekély népszerűségnek örvendő Naruto című mangasorozatot. A célkitűzés sikerrel zárult hiszen a kétezres évek után a Naruto lett Magyarországon a legismertebb anime/manga sorozat.
Mivel időközben nekünk is egyre több sorozat tetszett meg, így több hasonló stílusú sorozat fordításába kezdtünk. Az eredetileg csak Narutóval foglalkozó oldalunk profilja kibővült és habár az oldal neve Naruto-Kun maradt, ettől függetlenül közel 100 sorozat, több mint 4000 kiadott fordítását találhatjátok meg nálunk, köztük olyan nagy nevekkel, mint
a Dragon Ball, a Bleach, a Fairy Tail, a Naruto vagy a One Piece.
A közös munkára kellett egy csapat is, akik nélkül nem valósult volna meg egyetlen fordítás sem. Egy olyan csapat, akik a hétköznapi teendők mellett, hobbiból, rajongásból készítik napról-napra az anime és mangasorozatok fordításait. A Naruto-Kun.Hu nem csak egy fordítói weboldal, hanem a számtalan látogató mellett egy hatalmas közösség is lett, amely közel 10 éve együtt van.

Ha még nem tetted, csatlakozz Te is közösségünkhöz!