Yusuke16
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #525 Dátum: 08 ápr 21, 18:51:36 » |
|
nem... cartnecker forditotta le... a video elejen irja ki keszitette a mangat aztan kezdodik sasuke es naruto harca... visszaemlekezesek meg ilyesmi... mikor neji harcol meg ilyesmi... mielott es az uj design lett volna volt 1 oldal amire atiranyitott a narto -kun website... na ott volt ez a video...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #526 Dátum: 08 máj 02, 17:18:39 » |
|
A linket el tudod küldeni
|
|
|
Naplózva
|
Szép vok csak az arcomat nem látjátok
|
|
|
1713
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #527 Dátum: 08 máj 13, 15:25:13 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 13, 15:26:37 írta 1713 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #528 Dátum: 08 máj 13, 16:41:28 » |
|
Szerintem lehet, hogy van valami közük egymáshoz. Viszont ezt most látom először, és eléggé meglepett ez a furcsa hasonlóság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #529 Dátum: 08 máj 13, 16:44:14 » |
|
1713: Én már leírtam valahol a Szaszke-Ómen dolgot, de a 666 Satan nem nagyon érdekelt Ezután se fog Amúgy ez biztos valami családi vonás, az Ómen csak másolt x'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 13, 16:44:52 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #530 Dátum: 08 máj 13, 18:30:10 » |
|
Erre egyszerű válasz van.... Kishi sensei egyszerűen beleépítette ezeket a mitológiai dolgokat a mangába... Ugyan úgy mint a Byuukat, ninjákat, stb... A meglévő mitológiai dolgokból gyúrt össze egy mangát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #531 Dátum: 08 máj 13, 19:28:15 » |
|
... és egyéb mangákból pl. dragonball ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 17, 23:06:02 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #534 Dátum: 08 máj 16, 01:13:43 » |
|
Az csak egy retusált kép. Az erdeti így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/080516/bscap007_www.kepfeltoltes.hu_.jpgA Naruto anime 24. rész 3:39-kor látható. ^_^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #535 Dátum: 08 máj 16, 18:43:02 » |
|
Tényleg emlékszem, amikor Hinata biztatja Naruto-t Azért eléggé megtévesztett....jól sikerült a szerkesztés....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shana
Vendég
|
|
« Válasz #536 Dátum: 08 máj 25, 07:45:20 » |
|
Fuu, hát én biztos nem. De amúgy tényleg érdekes, valahol azt gondolom, csak véletlen, de ha bele gondolok, lehet hogy van valami összefüggés. Ezt szerintem tőlük kéne megkérdezni. (Hogyan? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.Uchiha
Vendég
|
|
« Válasz #537 Dátum: 08 jún 03, 21:31:38 » |
|
gondolom itt mindenki látta már a naruto összes részét de én még nem. csak azokat amit a jetix leadott.amit szeretnék kérdezni arra biztos van magyarázat a további részekben, de nem szeretnék addig várni, és a videoplayeren sem szeretnék keresgélni. miért naruto a címe, amikor sztem több mint a fele sasukéról szól ? tom h van rá válasz a további részekben de nem hagy nyugodni, ugyhogy valaki magyarázza meg léccikiváncsi vok monnyuk a rókának biztos van köze ... szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #538 Dátum: 08 jún 04, 06:53:29 » |
|
Naruto a főhős Sasuke csak egy mellékszál csak kicsit sokat tér ki rá a történet asszem ezt nem kell rtovább ragozni
OFF: töltsd le a narutot és nincs gond ha nem tudod honnan akk írj levelet ott elmagyarázom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #539 Dátum: 08 jún 04, 13:37:19 » |
|
Már megbocsáss, de Sasuke az egyik főszereolő, igaz mostanában kicsit túl sokat foglalkozik vele a történet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|