24 nov 22, 22:05:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391410 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1605 Dátum: 13 nov 09, 08:59:43 »

Érdemes megnéznem a 5 centimeter per second-ot? Azt mondják hogy egy movie és elég szomorú kategóriába tartozik.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1606 Dátum: 13 nov 09, 12:32:27 »

Szomorúnak annyira nem mondanám. Inkább keserédes, romantikus. Ha szereted a romantikus történeteket érdemes.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1607 Dátum: 13 nov 09, 13:46:55 »

S a látvány se utolsó. Érdemes megnézni.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1608 Dátum: 13 nov 09, 21:28:18 »

Nekem csalódás volt mert nagyon sokat vártam tőle, de egy nézést azért megér.

Én már vagy fél éve nem néztem semmi animét, szóval kicsit le vagyok maradva etéren Nevet A múlt szezonban(Kamisama-s) mi volt az amit érdemes végignézni azok közül amiket már elkezdtem(MAL), és a mostaniba mit érdemes elkezdeni azok közül amiket AA fordít?
Plusz mondhattok random animéket is, csak az a lényeg hogy kurva jó legyen Nevet
Itt a MAL-om, erről is mondhattok a második kategóriához: http://myanimelist.net/animelist/Hellchan
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Wellin
Újonc
*

« Válasz #1609 Dátum: 13 nov 10, 01:04:03 »

Szép Napot !
Igazából mangát keresnék , mert a legtöbb ehhez hasonló animét már láttam , szóval a Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu-hoz hasonló mangát / animét keresnék hasonló alapszituációval , illetve ugyan ilyen felállással ( srác beteg , lány pedig aggódik ) , bár kétlem ,hogy ilyen témában túl sok happy end-es mű lenne elsősorban ezek érdekelnek.
Köszönöm előre is.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1610 Dátum: 13 nov 10, 11:05:53 »

Sabaku:

Bakemonogatari 2. évad , Shinsekai Yori. Ezeket mindenképp érdemes megnézni.
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #1611 Dátum: 13 nov 10, 13:44:31 »

Én már vagy fél éve nem néztem semmi animét, szóval kicsit le vagyok maradva etéren Nevet

Oda-vissza, részletesen átnézve a listád (elképesztően rendes vagyok Nevet ), szerintem ezek megérdemelnek egy esélyt:
(a félkövér és dőlt animéket az általad említett csapat fordította/fordítja)
Shounen (jóféle):
  • 1. Bakuman -> 3 évad van, teljesen feldolgozta a mangát; szerintem ez a legjobb shounen anime/manga
  • 2. Hunter x Hunter (2011) -> még fut, követi a mangát, nincs filler, rajzolása, története nagyon jó
  • 3. Kuroko no Basket -> sport shounen (kosárlabda), eddig 6 rész ment le a 2. évadból, izgalmas, sok és jó! poén, követi a mangát
  • 4. Chihayafuru -> sport shounen (karuta kártyajáték), a 2. évad is véget ért, követi a mangát, szinte minden rész tele izgalommal, feszültséggel, hummorral; a karakterek sokkal érthetőbbek, szerethetőbbek, mint a shounenek 99%-nál.

Seinen (vagy ilyesmi)

• 1. Berserk (1997-es sorozat)-> szinte mindenki hallott már róla, kötelező darab
  • 2. Gankutsuou (Monte Cristo grófja) -> nagyon érdekes anime, ez igaz a rajzolásra is, amit szokni kell, mert ilyet még tuti nem láttál Mosolyog
  • 3. Ganzt -> nem találtam a látottak között, így itt a helye
  • 3. Gungrave -> nem mai darab (2003-as) maffiás anime

Egyéb (befejezett) anime
  • Kotonoha no Niwa -> 45 perces "Movie", érdekes és szép romantikus történet, rajzolása jelenleg no.1.
  • Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. -> besorolása szerint dráma, annak pedig kiváló
  • Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. -> előző szezonban ment, nagyon érdekes és humoros anime, egy (nagyon) beteg főszereplővel Mosolyog
  • Tiger & Bunny -> szuperhősös anime a könnyedebb fajtából tele poénokkal
  • Sakamichi no Apollon -> zenés (jazz) anime, érdekes történettel, szép rajzolással

Őszi szezon
  • Kuroko no Basket 2. évad
  • Kill la Kill -> Gurren Lagann készítőinek új animéje, tele túlzásokkal és eszméletlen mennyiségű idiótasággal -> nekem nagyon tetszik Nevet
  • Log Horizon -> aktuális szezonos SAO, csak az a helyzet hogy attól sokkal jobb
  • Golden Time -> slice of life anime egyetemistákkal és egy kis romantikával; szerintem érdekes, 1 próbát megér  (most látom, hogy a besorolásnál ott van a Seinen is Ohh My God )
  • Magi 2. évad
  • Unbreakable Machine-Doll -> Fantasy anime, egy érdekes és (végre) okos főszereplővel; bábokat használnak, és azokkal harcolnak, a bábok lehetnek halott emberek és más mesterséges lények is; hátránya a sok CGI, de nem vészes

Szerintem ennyi egyenlőre elég lesz. Mosolyog

Szinte az összes shounen és seinen kategóriában leírtakra rá lehet mondani, hogy kötelezőek, de azért a Bakuman és a Berserk tényleg alapnak számítanak.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1612 Dátum: 13 nov 10, 14:13:16 »

• 2. Gankutsuou (Monte Cristo grófja) -> nagyon érdekes anime, ez igaz a rajzolásra is, amit szokni kell, mert
Valóban jó anime ha nem olvastad a könyvet =D Mert akkor csalódás lesz =)
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1613 Dátum: 13 nov 11, 15:38:37 »

Sabaku:
Bakemonogatari 2. évad , Shinsekai Yori. Ezeket mindenképp érdemes megnézni.
A Nisemonot már láttam, a Shinsekain már gondolkodom egy ideje, csak azt hallottam az eleje dögunalom, ami meg elrisztott, mégha amúgy jó dolgokat is olvastam rőla. Na de akkor már tényleg nem felejtem el.

Oda-vissza, részletesen átnézve a listád (elképesztően rendes vagyok Nevet )
Abszolút és tagadhatatlanul.
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. --> Ezt már csomó ideje kerestem, az összes viccoldal tele van azzal hogy a főszereplő mekkora egy filozófus állat Nevet Adok neki mindeképp egy esélyt, bár rmeélem nem ecchi.

Köszi az ajánlásokat mindekttőtöknek, már meg is van mit fogok nézni (Gungrave). Feltéve persze ha valaha is hazajutok.

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1614 Dátum: 13 nov 11, 15:44:45 »

Sabaku:
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru

Csak ajánlani tudom. Nevet

Mondanátok jó anime movie-kat? Olyanokat, amihez nincs külön egy sorozat, csak van egy movie és kész. Nincs kedvem egy egész animét megnézni most, ha a movie is elég.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1615 Dátum: 13 nov 11, 16:41:23 »

Nem a Nisemonoról beszélek én Nevet A jelenleg is futó Bakemonogatariról. Ha úgy tetszik 3. évad akkor Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1616 Dátum: 13 nov 11, 20:35:06 »

Jaaa! Nevet Mennyire jó a Bakemonohoz képest? Mert a Nise szerintem egy kicsit gyengéb votl az előző évadánál, és erről meg azt hallottam méginkább az. Plusz van még egy Nekomonogatari is, nem?
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1617 Dátum: 13 nov 13, 00:24:21 »

Sziasztok! Légyszi ajánljatok nekem valami animét lehetőleg legyen hozzá magyar felirat is elérhető. Lényeg nem sok olyan anime van amit nem láttam még így az elmúlt 10 évben. De mindig előfordul, hogy egy egy anime felett elsiklottam, így kéne nekem valami HxH stílusú rajzolás annyira nem számít csak ne cgi-s baromság legyen. A történet lenne a lényeg illetve a karakter fejlődés lvl up-ok meg, ha létezik olyan legyen benne elmebetegség valamiért szeretem az elmebetegeket (a hosszú boldog kapcsolat titka xD).
Előre is köszi!
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1618 Dátum: 13 nov 13, 10:58:05 »

Jaaa! Nevet Mennyire jó a Bakemonohoz képest? Mert a Nise szerintem egy kicsit gyengéb votl az előző évadánál, és erről meg azt hallottam méginkább az. Plusz van még egy Nekomonogatari is, nem?

Nemtom nekem tetszett a Nise is Nevet

A Nekomonogatari egy film ami Hanekawa történetét dolgozza fel. Igazából sok újat nem tudunk meg mert már volt mindenre utalás, de attól még nagyon jó.

A 2. Bakemonogatari kicsit gyengén indít de beindul és szerintem nagyon jó.
Naplózva

mr subarashii
Újonc
*

« Válasz #1619 Dátum: 13 nov 15, 23:04:56 »

basilisket ajánlom aki látta már, annak célzom a lenti sorokat.

Spoiler

megnéztem a basilisk-et, nemvolt rossz, tudtam, hogy rossz vége lesz. az első rész vége annyira meglepett, hatalmas volt. utána minden részt ettem szinte, néha kicsit beunalmasodott, előfordul.  nem vagyok happy end mániás, de ha 23 részen át nézed a drámát, akkor annyira elvárnál egy kis boldogságot. szinte vágyott rá a lelkem, hogy kézenfogva elsétáljanak a naplementében.  hogy gennosuke odaálljon a shogun elé és megmutassa miért nem kellene ninjakkal szarakodni. de jó volt így is. megéri. csak az a szomorú űr a lelkemben az ne lenne Nevet

Spoiler
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 15, 23:07:39 írta mr subarashii » Naplózva
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins