verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 okt 31, 17:14:24 » |
|
A Reborn ajánlásával nagyon egyet tudok érteni (ugye Saphi te tudod miért? xD) kedvenc animém és mangám habár az elején várni kell kicsit (20 részt mint Shinji említette) hogy rendesen beinduljon a sztori
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 nov 01, 14:01:41 » |
|
Ja és igen Hiei is írt egy nagyon jót a Kaze no stigma elementál alapú harcok folynak a Kannagi család 2 leszármazottja a főszereplő lány és fiú együtt intézik a dolgokat A srácot több évvel azelőtt kitagadta apja a családból mivel az enjutsuja (tűz varázserő) szánalmas ezért a fiú néhány év után rájött a megoldásra egyességet kötött a szél istenével és ezáltal "contractor" lett ami annyit tesz hogy fujutsut tud használni (szél) és ha a contraktor erejét használja akkor néhány precre hatalmas erőre tehet szert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 nov 12, 17:44:47 » |
|
Elolvastam az ajánlókat és ha jól emlékszem Shinkai Makoto neve nem hangzott el. Ha mégis akkor gomen. Én most az ő műveivel ismerkedtem. Azoknak ajánlom, akik kedvelik az elgondolkodtató "művész" animéket. Tulajdonképpen minden animéjében hasonló az alap témafelvetés és a motívumok is, de nagyon nagyon jó. Amit én láttam tőle: Byousoku 5 Centimeter Hoshi no Koe Kanojo to Kanojo no Neko Egao
Az utolsó kettő öt illetve két perces csak, de szerintem nagyon jók és különlegesek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 nov 15, 08:21:08 » |
|
Hajime no Ippo
Boxos Anime/Manga. Inkább a mangát ajánlanám, mert nekem az anime annyira a hangulatát sem adja vissza, + harcok sincsenek olyan jól megoldva mint a mangában. Ezenkívül az anime a 200-dik fejezet körül a abbamaradt (most készül a folytatás), de a manga 819 fejezetes, és még mindig fut. És hogy miért érdemes megnézni? Nos, aki küzdősportól (mint én) arra a főszereplő hihetetlen kitartása, és akarata nagyon inspiráló lesz. Aki utálja a box-ot annak is érdemes megnézni, mert sokkal érdekesebbek az itteni meccsek. A történet nagyon fordulatos. Mikor a sok győzelem után, top formában veszít a főszereplő (nem mondom el ki ellen), na hát arra senki sem számítana. De ez csak egy példa, nem akarom lelőni a legtöbb poént. (De az nem semmi mikor Ippo beleszeret az ellenfele húgába, és bemegy a házukba, és ott áll mögötte a fickó.) Az AA-s ismertetőt azért nem linkelem be, mert az az anime-ről szól, és ha nem is nagy, van különbség a kettő közt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 nov 15, 16:46:52 » |
|
elkezdtem olvasni az üziket, 1-7.oldalig meguntam... nos én a Lovely Complex-et ajánlanám http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1132Nagyon vicces anime nagyon sokat röhögtem rajta, érdemes megnézni =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 nov 17, 01:42:19 » |
|
Én a Stand Alone Complex nevű animét ajánlom szten tökjó, bár néha kicsit idijótán tudnak kinézni, de azé a Kacagó Embert birom!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 nov 17, 16:51:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 nov 17, 17:15:11 » |
|
Ide is beírném a kérdésem...olyan animet keresek (amv-hez), ami hmm...lssuk csak: - fegyverekkel harcolós (értsd: karddal, lándzsával, etc. ) - a harci megvalósulások nem elrugaszkodottak nagyon (értsd: nem dőlnek erdők össze kardcsapások nyomán) sztoriban lehet misztikus, vagy akármilyen - mindemellett van egy olyan középkori hangulata - ne legyen túl régi, a grafika miatt (legyen szépen megrazolva a CGI egyáltalán nem hártány) hogy értsétek kb. milyenre gondolok...nos...a Seirei no Moribito (Guardian of the Sacred Spirit) hasonmását/ hasonmásait keresem. Nem baj, ha bármiben eltér, csak a fenti követelményeknek feleljen meg Shiro, elsősorban tőled várom a választ, mert te nagy animebúvár vagy, de ha más is tud, ne tartsa vissza magát, nyugodtan írjon!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 17, 17:17:18 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 nov 17, 17:31:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 nov 17, 18:31:24 » |
|
Majdnem irtam a Seirei no Moribitot... reális fegyverharcok... Black Lagoon második széria végefelé volt egy nagy darab yakuza fickó, aki egy tachival (hosszú katana) aprított kb a második perctől http://www.youtube.com/watch?v=GJ2RPKBI-60 hetedik perctől http://www.youtube.com/watch?v=XUmcKaYT9LU&feature=related...opsz nem középkor Scrapped Princess na ez középkori, meg vannak benne fegyveres harcok (mondjuk a vége felé átmegy übermens scifibe) http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.475Samurai Champloo , ja ezt gondolom ismered. Air 8~11?. rész, valamint az ova van egy kis kard fájt Otogizoushi még nem láttam, csak tervezem, de yutub videókból ítélve ebbe is realisztikus fegyverharcok vannak: http://www.youtube.com/watch?v=ieBXR6TQ8z0-hogy pontosabb legyek megnézem az első részt, de mit hallok már rögtön az elején... talán még a Haruka Naru...habár az az igazság, hogy annál jobbat, ami a Seireiben van még nem láttam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 17, 19:01:16 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 nov 17, 23:14:13 » |
|
Neon Genesis Evangelion (meg kell hozzá nézni az End of Evangeliont is)
Samurai Deeper Kyo
Első két anime volt amit láttam, és mindkettő nagyon tetszett!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 nov 17, 23:23:36 » |
|
Otogizoushi...nem mondom, van egy stílusa. Ha nem is pont erre gondolta, anime szinten felkeltette az érdeklődésem Claymore valószínű...amúgy ilyenkor jövök rá, hogy mekkora egy remekmű a Seirei no moribito...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 nov 23, 10:57:26 » |
|
Én a To Aru Majutsu no Index-t ajánlom mindenkinek Még csak 6 részt láttam belőle, de szerintem eddig elég jó, és ennél már csak jobb lehet...^^ Itt egy ismertető róla, akit érdekel: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.2097
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 14, 22:04:41 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 dec 21, 19:45:44 » |
|
Valaki tud egy animet, ami élet-halál, ember-szellem párhuzamát boncolgatja? Mindezt elég elgondolkodtatóan, amolyan serious módon, ámde lendületesen bemutatva... Nem kell feltétlen, hogy pont ez legyen az alaptézis, lehet a karater is megosztott... AMV készítéshez kéne, erre a számra (csakhogy megértsétek, mire gondoltam hangulatilag ) http://www.youtube.com/watch?v=yijKdC8kESA
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 21, 19:47:25 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 dec 22, 19:57:22 » |
|
Én is valami anime-t keresek.
Tud valaki valamit amiben: - Sok a harc - Ha harcolnak akkor ne pisztollyal, gépfegyverrel, kard, és hasonló fegyver jöhet - Jó a sztori - A grafika nem számít - Hossz nem számít - Felirat nem számít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|