24 nov 22, 22:18:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391438 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
verdict
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #195 Dátum: 08 okt 31, 17:14:24 »

A Reborn ajánlásával nagyon egyet tudok érteni Nyelvesít  (ugye Saphi te tudod miért? xD) kedvenc animém és mangám habár az elején várni kell kicsit (20 részt mint Shinji említette) hogy rendesen beinduljon a sztori  Mosolyog
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Shinji
Gennin
*

« Válasz #196 Dátum: 08 nov 01, 14:01:41 »

Ja és igen Hiei is írt egy nagyon jót a Kaze no stigma elementál alapú harcok folynak a Kannagi család 2 leszármazottja a főszereplő lány és fiú együtt intézik a dolgokat Nyelvesít
A srácot több évvel azelőtt kitagadta apja a családból mivel az enjutsuja (tűz varázserő) szánalmas ezért a fiú néhány év után rájött a megoldásra egyességet kötött a szél istenével és ezáltal "contractor" lett ami annyit tesz hogy fujutsut tud használni (szél) és ha a contraktor erejét használja akkor néhány precre hatalmas erőre tehet szert.
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #197 Dátum: 08 nov 12, 17:44:47 »

Elolvastam az ajánlókat és ha jól emlékszem Shinkai Makoto neve nem hangzott el. Ha mégis akkor gomen.
Én most az ő műveivel ismerkedtem. Azoknak ajánlom, akik kedvelik az elgondolkodtató "művész" animéket. Tulajdonképpen minden animéjében hasonló az alap témafelvetés és a motívumok is, de nagyon nagyon jó.
Amit én láttam tőle:
Byousoku 5 Centimeter
Hoshi no Koe
Kanojo to Kanojo no Neko
Egao

Az utolsó kettő öt illetve két perces csak, de szerintem nagyon jók és különlegesek.
Naplózva

Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #198 Dátum: 08 nov 15, 08:21:08 »

Hajime no Ippo

Boxos Anime/Manga. Inkább a mangát ajánlanám, mert nekem az anime annyira a hangulatát sem adja vissza, + harcok sincsenek olyan jól megoldva mint a mangában. Ezenkívül az anime a 200-dik fejezet körül a abbamaradt (most készül a folytatás), de a manga 819 fejezetes, és még mindig fut. És hogy miért érdemes megnézni? Nos, aki küzdősportól (mint én) arra a főszereplő hihetetlen kitartása, és akarata nagyon inspiráló lesz. Aki utálja a box-ot annak is érdemes megnézni, mert sokkal érdekesebbek az itteni meccsek. A történet nagyon fordulatos. Mikor a sok győzelem után, top formában veszít a főszereplő (nem mondom el ki ellen), na hát arra senki sem számítana. De ez csak egy példa, nem akarom lelőni a legtöbb poént. (De az nem semmi mikor Ippo beleszeret az ellenfele húgába, és bemegy a házukba, és ott áll mögötte a fickó.) Az AA-s ismertetőt azért nem linkelem be, mert az az anime-ről szól, és ha nem is nagy, van különbség a kettő közt.
Naplózva

Mystyk
Chuunin
*

« Válasz #199 Dátum: 08 nov 15, 16:46:52 »

elkezdtem olvasni az üziket, 1-7.oldalig meguntam...ikszdé nos én a Lovely Complex-et ajánlanám

http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1132

Nagyon vicces anime Nevet nagyon sokat röhögtem rajta, érdemes megnézni =)
Naplózva
akakashi26
Chuunin
*

« Válasz #200 Dátum: 08 nov 17, 01:42:19 »

Én a Stand Alone Complex nevű animét ajánlom szten tökjó, bár néha kicsit idijótán tudnak kinézni, de azé a Kacagó Embert birom!!!
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #201 Dátum: 08 nov 17, 16:51:17 »

Saber Marionet, ne hagyjátok ki, nagyon ott van. Hozzávalók beszerezhetőek a szokásos helyeken xD Lime  Füligérafeje Leüt Kiüt Pattog
Naplózva

Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #202 Dátum: 08 nov 17, 17:15:11 »

Ide is beírném a kérdésem...olyan animet keresek (amv-hez), ami hmm...lssuk csak:
- fegyverekkel harcolós (értsd: karddal, lándzsával, etc. )
- a harci megvalósulások nem elrugaszkodottak nagyon (értsd: nem dőlnek erdők össze kardcsapások nyomán) sztoriban lehet misztikus, vagy akármilyen
- mindemellett van egy olyan középkori hangulata
- ne legyen túl régi, a grafika miatt (legyen szépen megrazolva Mosolyog a CGI egyáltalán nem hártány)

hogy értsétek kb. milyenre gondolok...nos...a Seirei no Moribito (Guardian of the Sacred Spirit) hasonmását/hasonmásait keresem. Nem baj, ha bármiben eltér, csak a fenti követelményeknek feleljen meg Mosolyog Shiro, elsősorban tőled várom a választ, mert te nagy animebúvár vagy, de ha más is tud, ne tartsa vissza magát, nyugodtan írjon! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 17, 17:17:18 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #203 Dátum: 08 nov 17, 17:31:04 »

Szerintem a Claymore beleillik a leírásba.
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1029
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #204 Dátum: 08 nov 17, 18:31:24 »

Majdnem irtam a Seirei no Moribitot...
reális fegyverharcok...

Black Lagoon második széria végefelé volt egy nagy darab yakuza fickó, aki egy tachival (hosszú katana) aprított
kb a második perctől
http://www.youtube.com/watch?v=GJ2RPKBI-60
hetedik perctől
http://www.youtube.com/watch?v=XUmcKaYT9LU&feature=related
...opsz nem középkor Pirul

Scrapped Princess na ez középkori, meg vannak benne fegyveres harcok (mondjuk a vége felé átmegy übermens scifibe)
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.475

Samurai Champloo , ja ezt gondolom ismered.

Air 8~11?. rész, valamint az ova van egy kis kard fájt

Otogizoushi még nem láttam, csak tervezem, de yutub videókból ítélve ebbe is realisztikus fegyverharcok vannak:
http://www.youtube.com/watch?v=ieBXR6TQ8z0
-hogy pontosabb legyek megnézem az első részt, de mit hallok már rögtön az elején...Nevet

talán még a Haruka Naru...habár az az igazság, hogy annál jobbat, ami a Seireiben van még nem láttam.

« Utoljára szerkesztve: 08 nov 17, 19:01:16 írta Shiro » Naplózva

Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Gépállat

« Válasz #205 Dátum: 08 nov 17, 23:14:13 »

Neon Genesis Evangelion (meg kell hozzá nézni az End of Evangeliont is)

Samurai Deeper Kyo

Első két anime volt amit láttam, és mindkettő nagyon tetszett!
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Ritka
*

« Válasz #206 Dátum: 08 nov 17, 23:23:36 »

Otogizoushi...nem mondom, van egy stílusa. Ha nem is pont erre gondolta, anime szinten felkeltette az érdeklődésem Mosolyog

Claymore valószínű...amúgy ilyenkor jövök rá, hogy mekkora egy remekmű a Seirei no moribito...
Naplózva

Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #207 Dátum: 08 nov 23, 10:57:26 »

Én a To Aru Majutsu no Index-t ajánlom mindenkinek Nevet Még csak 6 részt láttam belőle, de szerintem eddig elég jó, és ennél már csak jobb lehet...^^
Itt egy ismertető róla, akit érdekel: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.2097
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 14, 22:04:41 írta Oxygene » Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Ritka
*

« Válasz #208 Dátum: 08 dec 21, 19:45:44 »

Valaki tud egy animet, ami élet-halál, ember-szellem párhuzamát boncolgatja? Mindezt elég elgondolkodtatóan, amolyan serious módon, ámde lendületesen bemutatva...
Nem kell feltétlen, hogy pont ez legyen az alaptézis, lehet a karater is megosztott...

AMV készítéshez kéne, erre a számra (csakhogy megértsétek, mire gondoltam hangulatilag Mosolyog)
http://www.youtube.com/watch?v=yijKdC8kESA
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 21, 19:47:25 írta Ritka » Naplózva

Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #209 Dátum: 08 dec 22, 19:57:22 »

Én is valami anime-t keresek.

Tud valaki valamit amiben:
- Sok a harc
- Ha harcolnak akkor ne pisztollyal, gépfegyverrel, kard, és hasonló fegyver jöhet
- Jó a sztori
- A grafika nem számít
- Hossz nem számít
- Felirat nem számít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins