Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9165 Dátum: 15 dec 27, 20:14:12 » |
|
Volt fönt egy csaló ma gta-ban és adott 25 millát Közérdekű közleményt olvashattatok.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #9166 Dátum: 15 dec 27, 20:57:55 » |
|
Ártani nem árt, és legalább nem unatkozol. Mondjuk én személy szerint nem nagyon szoktam filozofálni ilyen dolgokról, inkább másokét olvasgatom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 27, 20:59:07 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #9167 Dátum: 15 dec 27, 21:10:01 » |
|
Sejtettem, hogy szereted az ilyen dolgokat, mert mindig is te voltál az egyetlen aki kreatív dolgokat tudott írni a fanfic topicba xD régi szép idők. Egyszer végigolvastam egy korábbit, de az is már nagyon régen volt. Egybe nagyon kacagtató tudott lenni xd
ui.: ilyen dolgok alatt fanfic meg hasonló történeteket értettem, nem a filozofálást xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9168 Dátum: 15 dec 27, 21:36:48 » |
|
Miért szeretik az emberek Miazakit? Én csak rossza animét láttam tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9169 Dátum: 15 dec 27, 21:55:58 » |
|
Hát, pedig ő csak csodaszépet alkotott még. A vándorló palotával az élen. Filozofálgatni meg csak azért szoktam erről, mert segít feldolgozni ezeket a rossz dolgokat. De igaziból lehet ám, hogy fanficet fogok írni mégis, Narutosat, ahogy akartam eredetileg, max egy-két érdekesebb történelmi személyt valahogy belefűzök majd, még nem komplex a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9170 Dátum: 15 dec 27, 22:03:02 » |
|
Miért szeretik az emberek Miazakit? Én csak rossza animét láttam tőle.
Én még sose láttam rosszat tőle. Tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9171 Dátum: 15 dec 27, 22:08:00 » |
|
Én se. Mivel még animét se láttam tőle wow.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9172 Dátum: 15 dec 27, 22:14:36 » |
|
Akkor pótold, Stance, ezen hiányosságaid, vagy jaaaj neked. Kezd pl az elején, a Nauszika, a szél harcosaival. Nagyon fog neked tetszeni, az egész hangulata annyira királyságos, de ha az nem tetszik, ugorj rögtön a Mononoke Himére, az is állati király alkotás tőle. Annyi témát dolgoz fel nagyon érdekes és mesés formában. Bár A könyvek hercege is neked való mű őtőle akkor már. És ez mind egész estés anime, gyerekek számára, viszont felnőtt témákkal foglalkozva. Ez benne a legszebb is amúgy nekem. Nehéz kérdések könnyen emészthető formában tálalva, igazi mestermű mind egy szálig. Jaj, mondom én, hogy milyen okos vagy te, Gman. Aki Miyazakit csípi, rossz ember nem lehet. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 27, 22:15:13 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #9173 Dátum: 15 dec 27, 22:17:10 » |
|
mindig is te voltál az egyetlen aki kreatív dolgokat tudott írni a fanfic topicba xD
Óh, köszönöm. Pedig csak körbenéztem a szobában és leírtam azokat az abszolút össze nem illő dolgokat, amiket láttam, míg a többiek általában ilyen hipi-szupi nemtommiket írtak. egyszerűség nagyszerűség. Nekem is az egyik legnagyobb kedvencem a Vándorló palota, meg a Chihiro. Egyik osztálytársnőm vagy Totoro fan, gyűjteménye is van, nem is akár milyen, erre amikor ott lelkendezek neki, hogy mennyire szeretem én is és kérdezgetném közli, hogy ő még sosem látta a Totoro-t, csak tetszik neki ez a karakter. Én meg így wat? egy világ tört össze bennem.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9174 Dátum: 15 dec 27, 22:26:15 » |
|
A totoróban azt a két idegesítő gyereket falhoz kellett volna állítani és főbe lőni. De egymás mögé, hogy ne pazaroljuk a lövedékeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9175 Dátum: 15 dec 27, 22:29:33 » |
|
Ne beszéljetek már animékről (ami nem Dragon Ball, One Punch Man, Death Note vagy Hajime No Ippo) egy animés fórumon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9176 Dátum: 15 dec 27, 22:31:04 » |
|
Nézd meg a Totoro első öt percét és ugyanezt mondod majd te is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9177 Dátum: 15 dec 27, 22:59:51 » |
|
Miért szeretik az emberek Miyazakit? Én csak rossza animét láttam tőle.
Nekem nagyon tetszett a Szél Támad és a Vándorló Palota is. Igaz, hamár Ghibli, akkor inkább Takahata, de erről többet a blogomon lehetett olvasni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 28, 00:42:09 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9178 Dátum: 15 dec 27, 23:02:52 » |
|
Én csak a Chihirót, a Totorót és a Vándorló Palotát láttam, de többre rá nem vesz senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9179 Dátum: 15 dec 27, 23:14:24 » |
|
Nézd meg a Szentjánosbogarak sírját.
Azt Takahata rendezte, teljesen más stílus, mint a Totoro.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|