Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8985 Dátum: 15 dec 22, 00:29:09 » |
|
Wow szerkesztetted a hozzászólásod és nem vettem észre. Nem hallottam még róla de majd igyekszem bővíteni az ilyesféle ismereteim és lesz élménybeszámoló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8986 Dátum: 15 dec 22, 00:54:37 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 02:30:20 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8987 Dátum: 15 dec 22, 08:41:29 » |
|
A karácsonyi kötelező ajándékozást kezdem már nagyon rühellni. Gyereknek könnyű, de másnak... Igénytelenül boldog emberek vagyunk mi erre és az életünk nagy részében nem érzünk hiányt semmiben. Namármost olyan embernek, akinek éppen nincs szüksége semmire, nem lehet normális ajándékot venni. Így idén is haszontalan kütyüket és unalmas könyveket ajándékozunk és valószínűleg hasonlókat kapunk vissza. Bezzeg a nagy családi zabálásokat igencsak várom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 22, 08:42:35 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8988 Dátum: 15 dec 22, 09:23:49 » |
|
Nekem még mindig mennem kell ajándék vadászatra:D Még ki kell nyalnom az egész lakást<3. Amire ráfér, mert förtelmes mocsok van. Sajnos ha az embernek van egy macskája, akkor takarítás után 1 nappal már olyan, mintha nem is takarított volna.
Szeretnék mértékkel enni és az edzésre fókuszálni. Süteményeket szerintem kihagyom maximum almáspitét eszem, de abból egy két tálcával azt ennyixD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 22, 09:32:04 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8989 Dátum: 15 dec 22, 10:03:33 » |
|
A karácsonyi kötelező ajándékozást kezdem már nagyon rühellni. Gyereknek könnyű, de másnak... Igénytelenül boldog emberek vagyunk mi erre és az életünk nagy részében nem érzünk hiányt semmiben. Namármost olyan embernek, akinek éppen nincs szüksége semmire, nem lehet normális ajándékot venni. Így idén is haszontalan kütyüket és unalmas könyveket ajándékozunk és valószínűleg hasonlókat kapunk vissza. Bezzeg a nagy családi zabálásokat igencsak várom. Vegyél valami praktikus dolgot vagy csokit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8990 Dátum: 15 dec 22, 11:15:28 » |
|
Köszi a hozzászólásokat jól estek de komolyan különben csak havi 400 fonttal kell kiegészítenem a családi kasszát és akkor már über királyak vagyunk és elkezdhetünk pénzt félre tenni. A maradék 600-500 fonttal azt csinálok amit akarok majd kb. ilyen 900-1000 a kezdők bére. Szóval totál megoldható hogy anyum háztartásbeli legyen a következő 40 évben :)Ha öcsém is talál majd munkát akkor amíg együtt lakunk ami még idő, mert persze mind el akarunk költözni de egységben az erő jelenleg. Az ő fizuja meg már színtiszta haszon. Megvannak a tervek. Mind úgy jöttünk ki hogy ez nehéz lesz nagyon. Csak sokszor érzem azt hogy kevés vagyok ehhez. Aztán olvasok pár ilyen hozzászólást és máris jobban érzem magam. Nemsokára el kell sétálni a barkácsboltba mert kell annak a fenyőfának valami talp. Köszi srácok mégegyszer.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8991 Dátum: 15 dec 22, 11:32:22 » |
|
Gman ha nem tudsz mit kitalálni,akkor vegyél könyvet.
Ért valaki router konfiguráláshoz? jelszó,név beállítása,NSA kitiltása hasonlók.Vettem egy új routert mert a régi már haldoklott,csak nem tudom hogyan lehet beállítani ezeket rajta.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8992 Dátum: 15 dec 22, 11:38:16 » |
|
Egy állatos oldal megoszt egy ilyen cikket, ami eleve kamu gyanús: http://www.zoozoo.hu/hirek/kolbaszba-rejtett-gombostukkel-akartak-megolni-egy-kutyat-gyorben-15174És az emberek nem csak hogy szó nélkül elhiszik, de még tovább fokozzák a hülyeséget. Egy nő ilyet beír: "Nem akarok hangulatot kelteni hazai hulyek is boven vannak de azt hallottam a muszlimomnak vannak nagyon utban a kutyak. Ezer amerikai kutya legyilkolasara biztattak az ottaniakat merthogy tisztatalan allatok szerintuk... ki tudja lehet hogy itt is ok tevekenykednek..."Nekem végem. Micsudi neked meg kitartást az új élet fáradalmaihoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8993 Dátum: 15 dec 22, 11:50:19 » |
|
Megharapott egy puli. De rábaszott mert farmernadrág + katonai bakancs kombón nem ment át a foga. De azért így is fájt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8994 Dátum: 15 dec 22, 12:12:46 » |
|
Engem még nem bántott kutya. Nagyon szeretem mindet és minden kóborkutyát megszoktam simogatni. Meg általában azokat is akik odajönnek a kerítéshez megugatni. Olyankor Jézust játszom és kézrátéttel elkussoltatom őket. Megsimogatom a buksijukat és egyből megszelidülnek. Egyetlen egyszer féltem/ijedtem meg kutyátol. Mentem a buszmegállóba és egy kóbor dög legelt valamit az út közepén, kb a mellkasomig ért a kutya alapállapotában. De utána vele is összehaverkoztam, csak kicsit bátortalanul mentem oda hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8995 Dátum: 15 dec 22, 13:08:59 » |
|
Gman ha nem tudsz mit kitalálni,akkor vegyél könyvet.
Rég megvannak az ajándékok, csak mind olyan, amit a hátam közepére se kívánnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8996 Dátum: 15 dec 22, 13:24:52 » |
|
Én is ismerek ilyen embert mint te Stance, Apa személyében. Ő is bármilyen kutyával egyből összebarátkozik. Sajnos mivel macskás vagyok ezért nekem nem megy jól a barátkozás a kutyákkal. Nem ismerem őket igazán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8997 Dátum: 15 dec 22, 13:28:29 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 02:29:41 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8998 Dátum: 15 dec 22, 14:19:58 » |
|
A nyúl is folyton tisztálkodik, mégis tele van a szoba magdarabokkal, szénaszálakkal és néha egy-két bogyó is elpottyan Úgyhogy a heti 2x porszívózás és felmosás alap
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu