heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6300 Dátum: 15 okt 08, 23:18:30 » |
|
Ahogy a számban is mondja, már nem olyan őszinte, de lehet, hogy most csak nem akart vallani. Szerintem benne van a számban ő is, csak változott.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6301 Dátum: 15 okt 08, 23:30:18 » |
|
Igen. Pont most hallgattam végig én is úgy, hogy minden sorát feldolgoztam. Első hallgatásra vége nem jött át. Legalább reflektál rá, de azért remélem lesz még ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6302 Dátum: 15 okt 08, 23:41:23 » |
|
Tegnap bokszedzésen voltam és az erősítő edzéstől most fáj a seggem (igen, ez magas labda ), szóval majdnem stimmel. Annyiszor kerültél padlóra? Még jobban szálkásítasz mester, és mehetsz edzeni az ifikkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6303 Dátum: 15 okt 08, 23:44:24 » |
|
http://www.borsonline.hu/cikk.php?id=55338Vajon van ennél abszurdabb sztori vagy nincs?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6304 Dátum: 15 okt 09, 00:29:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6305 Dátum: 15 okt 09, 07:34:08 » |
|
Én mindig mondtam, hogy a spirituális hülyeségek károsak, számomra ezért egyáltalán nem abszurd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6306 Dátum: 15 okt 09, 10:03:57 » |
|
Nincs olyan ember aki totál pozitív maradna azután higy levágták a lábát.Vagyis van,de az tuti nem normális. Btw Pécsre megyek női kosárlabda meccsre.Ha Coelho lennék összehoznék egy háremet.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6307 Dátum: 15 okt 09, 11:15:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6308 Dátum: 15 okt 09, 13:45:36 » |
|
Pécsre megyek női kosárlabda meccsre.Ha Coelho lennék összehoznék egy háremet.
Pécs a szívem csücske Bár háremem azért ott sem volt : ((( Nincs olyan ember aki totál pozitív maradna azután higy levágták a lábát.Vagyis van,de az tuti nem normális.
A "nem normális" ebben az esetben inkább dicséret. Bár nagy hülyeséget csinált, szimpatikus a hozzáállása a dologhoz, úgy látszik, nem csak papol a spiritualitásról, mint egyesek ( ), hanem meg is éli azt. --- Hm, kéne valami ütős 6000. hozzászólás. Ötletek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6309 Dátum: 15 okt 09, 14:49:00 » |
|
Írhatnál egy átfogó értelmezést a borokról. Bem rossz hely ez a Pécs,csak baszottul messze van Pesttől ami annyit tesz hogy ma a Deákon alszom Kivéve ha valaki elszállásol néhány órára.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6310 Dátum: 15 okt 09, 15:05:50 » |
|
A borokhoz nem értek. Lázadó tizenévesként lecsúszott néha a kannás, de azok az idők hálistennek már elmúltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6311 Dátum: 15 okt 09, 15:21:16 » |
|
Ez az új szám eléggé csalódás volt Anonimtól. Nem tudom, hogy maga a popkultúra vagy annak szidása az unalmasabb. Amikor a Rimbiózis vagy Said adja elő, az ok, de talán a halott jelző a legkifejezőbb erre a számra. Az utolsó verze utolsó néhány sora és a klip menti meg a számot, ez a két dolog nagyon rendbe van. A Félig se volt rossz, a Moszkva tér egyenesen kurva jó volt, de egy Jövőkép szám lenne a legjobb, amivel igazán visszatérne Anonim.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 09, 15:21:55 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6312 Dátum: 15 okt 09, 16:57:35 » |
|
Hm, kéne valami ütős 6000. hozzászólás. Ötletek?
Írj egy búcsúüzenetet és ne írj soha többet egy hónapig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6313 Dátum: 15 okt 09, 17:01:35 » |
|
Azt hittem, legalább azt írod, hogy soha többé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6314 Dátum: 15 okt 09, 17:05:41 » |
|
Nekem nem hiányoznál, de vannak fura, lökött népek, akik értékelik szupernova-szerűen ragyogó, ám mégis alávaló lényed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|