Saphira
|
|
« Válasz #1800 Dátum: 15 júl 16, 15:47:05 » |
|
Valami belpesti prájdolós meleg macskát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1801 Dátum: 15 júl 16, 16:18:33 » |
|
Hát ez ... nem tudok ezekre a hülye tesztekre mit mondani, de most Vera megfertőzött és minden szart megcsinálok. Még azt is megmondja a nevem alapján, hogy mikortól nem leszek szingli, kész csoda:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1802 Dátum: 15 júl 16, 16:49:49 » |
|
Szívesen drága kicsi Tabikám! Jó nekem ez 1 év 2 hónap 9 nap, ergó randizási fázissal együtt kb a 23. szülinapomon fogom megismerni a lovagom. Olyan baromságok, de ne aggódj, nyaralásra hivatkozva majd Cosmo-teszteket is kitöltünk... csak így miheztartás végett. Prájdolós meleg macksa+Seva? Na ez így egy mondatban kicsit durván hatott, a macska még oké nála, na de a többi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 16, 16:51:52 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1803 Dátum: 15 júl 16, 18:10:22 » |
|
Én szeretnék a mekinek dolgozni. Persze a saját szakmámban. Nem értem azokat a lányokat akik akár egyedül is el mernek menni a mai világban bulizni. Felelőtlenségnek tűnik.
Tök egyedül kétlem, hogy bárki is elmegy bulizni, azzal meg nem értem mi a gáz, ha csak lányok mennek (már ha így értetted a dolgot.)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1804 Dátum: 15 júl 16, 19:38:00 » |
|
Ismerek olyan csajt aki lazán elmegy akár mikor egyedül. Szoktam is mondani neki hogy nem kéne de nem érdekli.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1805 Dátum: 15 júl 16, 19:40:50 » |
|
Én is mentem már többször is bulizni egyedül Noe. Tök jó volt. Nyilván nem maradtam egyedül a sarokban. Úgy nem lett volna jó valóban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1806 Dátum: 15 júl 16, 21:25:46 » |
|
Egyszer mentem el egyedül bulizni, egy óbudai panelban ébredtem, szerencsére nő mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1807 Dátum: 15 júl 16, 22:37:11 » |
|
Te nem is vagy nő, neked nem kell annyira félned. Én egyszer se mentem el egyedül bulizni, mindig elvonszoltak engem, így mindig volt társaságom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1808 Dátum: 15 júl 17, 10:20:27 » |
|
http://index.hu/kultur/zene/2015/07/17/egy_iskolaslanynak_oltozott_szakallas_pali_is_lehet_vicces/Istenem, ezek is végtelenül degeneráltak. Majdnem azt írtam, hogy ennél elmebetegebb ország nem létezik, aztán rájöttem, hogy koncsita wurst még mindig él. http://444.hu/2015/07/17/hazug-torz-propaganda-uralja-a-menekultkerdest-magyarorszagon/Vajon ezek az emberek melyik országban élnek? Vagy miért beszélnek félre, meghamisítva a valódi adatokat? Nyilván az eurostat téved, amikor azt írják, hogy elsődlegesen Svédországot és Magyarországot érinti leginkább a menekülthullám, jobban, mint Olaszországot, akit meg kéne segíteni. Persze a svédek agyhalottak és ki akarják magukat irtani, mi meg nem, ezért Ziegler úrnak meg kell dolgoznia a kellő mértékű agymosásért. ------ lol, a fenti cikk alatt meg ez van: http://kepek.444.hu/2015/07/17/migransok-tucatjai-ejszakaznak-a-szabad-eg-alatt-a-keletinel/Bezzeg nincsenek is menekültek. Szerintem a 444 skizofrén. :DDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 17, 10:56:30 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1809 Dátum: 15 júl 17, 11:01:10 » |
|
Amikor Lew nem válaszol se negatív, se pozitív dolgot a pm-re....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1810 Dátum: 15 júl 17, 11:51:04 » |
|
sry m8 nem voltam fórumon 3 napja. Dolgozok mint a kutya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1811 Dátum: 15 júl 17, 12:46:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1812 Dátum: 15 júl 17, 13:05:52 » |
|
Hát Stance nekem bejön a trailer, bár hozzá kell tenni, hogy így is bukásra van ítélve szerintem. Tuti megy majd a fikázás itthon, de szerintem ez még jó is lehet a maga szintjén. Sokkal ígéretesebb a Gantz filmeknél, amik nagyon fájtak. Én várom ezt a filmet, remélem lesz vetítés itthon. Ha nem is a nagy mozikban, hanem a kisebb művész mozikban, ahogyan volt vetítve is a Szél Támad a Cirko-gejzírben, meg a Toldiban. Adnék ki pénzt erre a filmre is. Amúgy meg off volt ezt ide linkelni és itt kibeszélni, na de szabályok azért vannak, hogy a normális határokon belül megszegjük őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1813 Dátum: 15 júl 17, 14:17:12 » |
|
Hmm the sweat smell of CGI. Örülök hogy Erennek sikerült jó színészt választani. Látszanak rajta azok a németes vonások, amik már a mangában is Amúgy én nem fogom megnézni =D Max majd ha fent lesz torrenten, mert ez már most pocsékul néz ki =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1814 Dátum: 15 júl 17, 14:55:33 » |