7. fejezet:
- Orochimaru már a sima Narutoban is régi motoros volt és unta mindneki, szóval itt mi a francért utalgatnak még rá? A következő 200 évben mindig ő lesz a gonosz ebben a világban?
- Hevay mood- being heavy poén. HAHAHA.
- Kövér csaj kajával akarja enyhíteni a hangulatot, mert mi más tenné boldoggá embereket??
- Amúgy se csoda, hogy kövér, ha mindig chipset zabál btw
- Sakura persze, hogy jó meg minden, ne miért nem szarja le hogy szét kell kapnia az ellenséges klónkölyköt? Ő is ninja és gyilkol embereket, főleg ha azok megtámadják az övéit. De persze ez itt a Naruto ahol egy normális karakter se fér el, nemhogy mélység nekik..
- Bezzeg Itachi anno...
Miért mindig itt lyukadok ki Narutonál, nem is értem.
- Sakura szentbeszédet mond a gonosznak, ahelyett, hogy fejét szegné
- Ez a tag nem olvasta az Akatsuki útmutatóját, ha azt hiszi azért létezik amiért ő mondja... MOndom, új név kell!4! Friss fiatalos erő és lendület!!
- Yamato egyáltalán előkerült a Naruto végén?
- A KÖVÉR CSAJ KIBASZOTT HÜLYE. 'Ki az apám?', hát bmeg talán ez egyetlen felnőtt aki szintén olyan mint a végésra szánt disznó.
- Szerintem a háj szorítja az agyát annyira, hogy mx. 1 gondolat marad meg benne egyszerre
- Hamarabb érnek Orochimaru szállására Konohából, mint a villamos a Jászairól a Nyugatihoz. Anno ez azért nem így volt, de hát gépesítés, csökkennek a távolságok itt is, még ha gyalog is vannak.
- Suigetsu és Juugo még élnek? Miért itt csicskák még? Miért nem fárad Kishi a minimális átrajtolásukkal se?
- OROCHIMARU MI A FSZÉRT ÉL MÉG? Komolyan, nem unja már mindneki a vele való szórakozást? Inkább fizessenek nek havi életjáradékot és hagyják békén a francba, csak ne untassa már halálra az egész ottani világot.
- Már Naruto se azon lepődik meg, hogy él, hanem hogy milyen fiatalos
- A kövér csaj szerintem hülyébb mint a kaktusz a szobám ablakába
- 'Did I do someting suspicious?' élsz leginkább.
- A kövér csaj szemmel láthatólag nem bezséli a nyelvet. Ez mondjuk sok mindent megmagyarázna
- Am Orochimaru mért legális, már nem azért? Vagy ezerszer meg akarta már ölni mindneki, hatezer bűnt követett el, miért tesznek úgy mintha nem kéne megölni? Bár gondolom már feladták
- Mikor Suigetsu akard ki azon mekkora geci Sasuke
- Komolyan Karin az anyja? Senkinek nem tűnt fel akkor, hogy Sakura nem volt terhes? Bár tuti be lesz csavarva valami genetikai hülyeség az egészbe
- Naruto 30 évesen is dattebyozik még
- Most attól még, hogy nem Sakura az igazi anyja ő nevelte míg mindneki más le se szarta, most meg nem akarja összeszedni...
Na még egy fejezet és a szemgolyómba szúrhatom a heroint.
De komolyan, Orochimau csak engem basz fel agyilag ennyire?