Micsudi
|
|
« Válasz #15 Dátum: 15 jún 02, 10:03:39 » |
|
Ezeket felvenni se szabad úgy tudom mert olyan is van ami már akkor neked kerül pénzbe ha felveszed. De lehet ez csak urban legend. Velem olyan volt hogy 2 hétig random hívott egy szám. Rákerestem neten és valami zaklató. Rengeteg embert hívogat. Nem szól bele max szuszog. Írd be a telószámot gugli bácsiba és nézd meg hátha kidob valami hasznos infót róla.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #16 Dátum: 15 jún 02, 10:10:40 » |
|
Én anno megkerestem ezt a neten. Azt írták, hogy nem baj, ha felveszed, csak ne hívd vissza. Persze, nyilván azért nem kell kísérteni a sorsot, de elvileg ebből nem lehet baj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #17 Dátum: 15 jún 02, 10:28:18 » |
|
Ezeket felvenni se szabad úgy tudom mert olyan is van ami már akkor neked kerül pénzbe ha felveszed. De lehet ez csak urban legend. Velem olyan volt hogy 2 hétig random hívott egy szám. Rákerestem neten és valami zaklató. Rengeteg embert hívogat. Nem szól bele max szuszog. Írd be a telószámot gugli bácsiba és nézd meg hátha kidob valami hasznos infót róla.
Engem valami telemarketinges cég hívogatott heteken át, de nem szólt bele senki, aztán kiderült, hogy elromlott a belső rendszerük és azért hívogattak folyton. Amikor végre tudtam beszélni velük, szegény csaj nem győzött bocsánatot kérni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #18 Dátum: 15 jún 02, 10:57:48 » |
|
Ahhoz képest, hogy a 11.-et milyen gyorsan kipörgettük, ez nagyon lassan jött csak össze.
Ez félig igaz, de vedd figyelembe, hogy kevesebb, mint egy év alatt végeztünk a Duma topic 12-vel. Duma 8-9-10 pár hónappal, több mint egy évvel később végeztük ki. Igaz, hogy a Duma topic 11-et kb 5-6 hónap alatt kivégeztük, de akkor mindenki jól bekockult. Amúgy hihetetlen. Végre itthon vagyok. Azt terveztem, hogy kint tanulok a napon, erre mire haza jövök, felhők eltakarják a napot. -.- Most direkt szivat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #19 Dátum: 15 jún 02, 11:12:08 » |
|
Jó neked én az allergiám miatt ki se teszem a lábam a lakásból
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #20 Dátum: 15 jún 02, 11:23:26 » |
|
Én meg csak nem akarok felöltözni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 15 jún 03, 07:28:53 » |
|
Augusztus 14-én lehúzza a rolót az Infinite Crisis. Én nagyon sajnálom, mert az egyetlen játszható comicos free to play játék . Nem volt tökéletes, de a DC Universenél és a Marvel Heroesnál ezerszer jobb volt. De érthető a bezárás, este 9 után szinte csak botgame-re volt ember, és akkor is 1-2 helyet AI töltött fel az emberek csapatában is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #23 Dátum: 15 jún 03, 09:02:47 » |
|
Épp a minap gondolkodtam el rajta, hogy elkezdem, de így felejtős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #24 Dátum: 15 jún 03, 09:46:24 » |
|
Napi dilemma: Egy úriembernek veszélyes terepre is előre kell engednie a hölgyeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #25 Dátum: 15 jún 03, 09:55:20 » |
|
Csak hétvégén.Hétköznapokon nem. Ja és Godzilla hivatalosan is Japán állampolgár.Asszem én most megyek GTA-zni és közben megiszok egy pohár szénsavmentes gázolajat.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 15 jún 03, 10:11:55 » |
|
Gman. Ez nem dilemma. Kifejezetten úgy szokás például, hogy az étterembe, kocsmába a férfi lép be először, hogyha verekedés van, ne a nő csöppenjen bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #27 Dátum: 15 jún 03, 10:16:08 » |
|
De ennyi erővel bárhol esélyes a verekedés, így sehova se kéne előreengedni őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 15 jún 03, 10:17:57 » |
|
Ahol alkoholt lehet kapni, ott azért esélyesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #29 Dátum: 15 jún 03, 10:29:23 » |
|
Oh, persze, az elkényeztetett nagyvárosi parasztoknak sose kell arra hazaérni, hogy ellepték a panelt a ninják. Puhány városiak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|