MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3045 Dátum: 15 aug 08, 14:58:04 » |
|
Ezt a sorozatot is el kéne már kezdenem. Állítólag ez kivételesen jobb magyarul, mint eredeti nyelven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #3046 Dátum: 15 aug 08, 15:01:28 » |
|
A hangokat valóban iszonyat jól eltalálták és nem is akkora baromság mint aminek tűnik. Sokat nevettem/ünk rajta, van benne igazság. Rumli bátya a kedvenc. És megtaláltam magamat a sorozatban. Genyó úrnó. Merje azt mondani valaki, hogy nem tiszta én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3047 Dátum: 15 aug 08, 15:12:47 » |
|
Kevés e-sport fan van itt Ám Power of evil a csapat szíve szerintem eszméletlen néha miket tud alkotni. Meg kíváncsi leszek az új srácra is. Szvsz kikis csúcsformája az nem leutánozható de meglátjuk holnap mit tud H0R0
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3048 Dátum: 15 aug 08, 15:18:39 » |
|
Én elég sűrűn néztem, most annyira már időm sincs, nemhogy játszani, mégha tegnap futottam is egy kört valamelyik accon. Power Of Evilt szeressük. A nagyon jó megmozdulásai vannak kifejezés nem mindig kifejezés arra, amit művel. Ha jól vettem észre, Freeeze jelenlétében a Draven bannos ált. Annyira látnám pedig LCS-en Dravent. Az a mindenem. Egy világ törik össze bennem, amikor látom, hogy a Bannosok között ott van. Fnatic meg azóta is veretlen mi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 08, 15:19:12 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3049 Dátum: 15 aug 08, 15:24:43 » |
|
Az a fene egye meg őket de ez majd változik remélem még a döntő előtt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3050 Dátum: 15 aug 08, 15:25:52 » |
|
Nigger pillanat: Az ostobaság felülkerekedése, két amúgy logikusan gondolkodó ember elméjén. Melynek hatására önpusztító, illogikus módon viselkedik.Vagyis mint egy nigger.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3051 Dátum: 15 aug 08, 15:32:19 » |
|
Igen. Majd hirtelen bekerülök az LCS-be és Draven jungle és AP Threshemmel lehozom a meccset ellenük. A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. Csak azért, mert nincs bizonyítékod valaminek a létére, nem jelenti azt hogy bizonyítékod van annak a nemlétére. Vannak ismert ismeretek, ismert ismeretlenek és ismeretlen ismeretlenek, amiről nem tudjuk hogy nem tudjuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 08, 15:39:52 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3052 Dátum: 15 aug 08, 16:28:10 » |
|
Nekem már két nigger pillanatom is volt. Bár sajnos abból az egyik fehérrel volt. A másik az már hozta a papírformát és cigány. Ugye az pont a napokban volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3053 Dátum: 15 aug 08, 16:57:02 » |
|
Mondanám Eminem pillanatnak, de félek, hogy meg leszek kövezve ha azzal társítom. Nekem még nem volt nigger pillanatom. Engem mindenki sorozatgyilkosnak néz, amikor meg a 190cm pluszos, 100 kiló körüli öcsémmel megyek, azzal amúgy sem igen mernek kötözködni, mert egyszer rúgta hátba egy cigány, de olyan pofont lekevert neki (ököllel - én tanítványom), hogy földre zuhant és alig bírt felállni. De, végül sikerült neki, direkt felhívtam rá a figyelmet, hogy csak a fejet üsse, nehogy lesántuljon a szegény. Na, és most lássuk a 60 műveletnyi házim matekból....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3054 Dátum: 15 aug 08, 17:08:45 » |
|
Na, és most lássuk a 60 műveletnyi házim matekból....
Én meg gondoltam iszok egy sört.Esetleg többet.De rájöttem hogy nincs itthon sör.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3055 Dátum: 15 aug 08, 17:10:41 » |
|
A nigger pillanat egy önálló művészeti ág. Az a lényege, hogy olyankor az van a tekintetemben, hogy én nem csinálok semmit, de ha te igen, letépem a fejedet. Menj tovább és minden rendben lesz. És ha ezt jól átadja az ember a tekintetével, akkor tovább mennek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3056 Dátum: 15 aug 08, 17:13:49 » |
|
Bárcsak ez lenne a leckémmel is. De, legalább a balfasz tanárunkat kirúgták a halálba. Legalább ennyi vigaszom van, még ha soványka is. Ja, nem... mert ennek az iskolának országszerte Mordor szaga van. Az a lényege, hogy olyankor az van a tekintetemben, hogy én nem csinálok semmit, de ha te igen, letépem a fejedet. Jaj, csak ennyi? Most már értem, hogy miért kerülnek, vagy szólnak hozzám szépen. Pedig nem ijesztő a tekintetem. Szerintem . . .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3057 Dátum: 15 aug 08, 17:20:11 » |
|
Te maga vagy az ijesztő. Komolyan mondom nem szeretnék veled találkozni 1 sötét sikátorban. Elég creepy vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3058 Dátum: 15 aug 08, 17:21:58 » |
|
Ezt bóknak veszem, még ha nem is annak szántad. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3059 Dátum: 15 aug 08, 17:32:48 » |
|
Már rájöttem hogy fordítva működsz. Ha meg akarlak sérteni, azt bóknak veszed, de ha kedvesen szólok hozzád tüdőrákot kívánsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|