Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #1710 Dátum: 15 aug 07, 11:34:53 » |
|
Ha azt vesszük hogy az Uzumaki neg a Hyuga klán egy vérvonalból származik akkor már nem is annyira meglepő. Mert végül is mindketten Kaguya leszármazottai.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 07, 11:36:12 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #1711 Dátum: 15 aug 07, 12:01:24 » |
|
Mert végül is mindketten Kaguya leszármazottai.
Jóóó... Ennyi erővel kb mindenki, aki tud ninjutsut használni egy vérvonalból származik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #1712 Dátum: 15 aug 07, 12:14:17 » |
|
Jogos  Volt egyáltalán olyan Hyuuga aki nem családon belül házasodott?Hinatát leszámítva. De amúgy simán lehet hiszen Sarada is csak félig Uchiha.Szerintem elég ha csak megvan benne a gén majd fölébred.Így viszont nagyon op ha ő maga képes előhozni.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
 |
« Válasz #1714 Dátum: 15 aug 07, 17:39:51 » |
|
Az csak a Hyuugák harcstílusa. Bárki megtanulhatja szerintem. A Byakugan csak tökéletesíti a Juukent. De nagyon Hima Byakugan felébredése sem olyan meglepő, ha Sarada is felébresztette a Sharingant.
|
|
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #1715 Dátum: 15 aug 07, 18:04:32 » |
|
Amúgy annyira imádom hogy Hinata még mindig Naruto-kunt mond  pedig mér egy ideje házasok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1716 Dátum: 15 aug 07, 20:02:40 » |
|
De emellett állítólag "Anata"-nak (Drágám/Kedvesem) is hívja és másokkal amikor beszél, akkor "A férjem" ként is hivatkozik rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1717 Dátum: 15 aug 07, 22:34:38 » |
|
Mondjuk azt egy kicsit furcsának tartom, hogy Hima kiüti az apját, aztán otthagyja, és Terminátor módban Boruto fenyítésre indul... ^^" Vagy ez poén akar lenni? Lehet szöveggel együtt majd árnyaltabb lesz, de így nekem elég gáz. Azért a Narutóban nem szokás még egy véletlen kiütés után sem otthagyni a kiájult szülőt az "út mentén". Főleg egy kislánytól, aki ráadásul még apásnak is tűnik. Ez nem Bleach, ahol Ishin néha szinte "könyörög" egy tockosért.  Ha benéztem valamit, akkor javítsatok ki. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1718 Dátum: 15 aug 07, 22:38:48 » |
|
Szerintem Himawari annyira rá volt fixálódva Borutota, hogy nem figyelt oda a faterjára. Amolyan Kushinás poén akar lenni ha engem kérdezel ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1721 Dátum: 15 aug 08, 08:23:09 » |
|
Ja, és az a kéjvágyó fej, hogy végre ő terrorizálhat..  Hehe. Tényleg olyan a legalsó képen, mint aki azt sem tudja, hol van, csak a cél lebeg a szeme előtt.  .... Borutot szívatni.  Nem zavartatja magát a kis csaj...... http://cdn1.theodysseyonline.com/files/2015/02/16/635596569794093261-1709490634_thor.gif Előre is köszi a fordítást!!!!  Az mondjuk érdekelne, Hinata ruhájának a hátára mi lehet írva: http://img01.ishuhui.com/hy/kui/16.png  ...... Hokagené? http://media.giphy.com/media/tnxOOIUL0BCLe/giphy.gif A történet alapján nagyon úgy tűnik, hogy Naruto elfelejtette, mikor is van a címátadás.  LOL! Különben hinata mindek rohanna haza?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 08, 08:34:01 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #1722 Dátum: 15 aug 08, 09:15:02 » |
|
Ha minden igaz, az ami Hinata ruhájának hátán van, azt jelenti tűz. Nem tudom milyen más jelentése lehet annak a kanjinak... Egészen biztos, a Hokage kalapon is ez a jel van, és mint tudjuk, a hokage tűzárnyékot jelent.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 08, 09:21:49 írta Luna-san »
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #1723 Dátum: 15 aug 08, 14:12:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1724 Dátum: 15 aug 08, 14:26:26 » |
|
Ahogy nézem ez kb csak annyi, hogy a csávó painttel nekiesett a hd scannek és be copy-paste-elte a tumbiren keringő fordítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|