Már az is vérlázító volt korábban, hogy a szereplők minimális izomzattal képesek hegyeket pusztítani, számomra ez alapjaiban rombolta szét a Gokuba vetett hitemet. De hogy még másokat szórakoztasson Sakura szuper ereje, az túl megy minden határon. Elismerem, hogy ő a legerősebb a női karakterek közül és Hinata veszítene. Sakura a legerősebb női karakter a Narutóban, de nem ő a legkarakteresebb.
Életemben nem hallottam ekkora marhaságot amit te most itt összehordtál.

Legyünk reálisak akkor. Szerinted mekkora izomzattal lenne valósághűbb az hogy egy kitalált karakter hegyeket zúz porrá?

Bírom az ilyen eszes kommenteket, bár ilyen észlényekkel általában Filbuzi oldalon szoktam találkozni pl a most aktuális Batman v Superman film kapcsán hogy miért olyan vézna pl WonderWomen.

Hogy nézne már ki egy nő plán egy 20-as éveiben járó nő, bár átfogalmazom inkább. Hogy nézne ki bármilyen korban levő nő hatalmas izmokkal? Belegondoltál te ebbe? Tipikus hozzáállás hogy az izomtól lesz erős valaki.

Egyébként Sakuránál nem igen tudnál mutatni karakteresebb női szereplőt a Narutoban mivel egyik sincs úgy kibontva mint ő.
Na de vélemény inkább az új trailer-ről:KIBEBA...OTT jó volt!!!!

Szép sorban elemezzük akkor a trailert.
Először is itt érdemes megnézni mert itt van angol fordítás is hozzá.
http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-06-24/boruto-naruto-the-movie-full-trailer-reveals-new-ninja-and-foe/.896311. Borutonak nem tudom milyen saját technikája lesz de egy dolog biztos. Tudja használni a Kage Bunshint valószínű hogy a Tajuu KB-t is,
plusz megtanulta a Rasengant és a Chidorit is.
2.
Sarada HOKAGE akar lenni. 
Bár előtte azért Hokage lesz Konohamaru is gondolom. De ja ideje hogy egy Uchiha kapja a hokage címet ez baromi szép húzás Kishitől bár kétlem hogy valaha látni fogjuk.

3. Boruto csapat kapitánya pedig Konohamaru lesz!
4. Az új Lee srácot úgy látom hogy Kiba edzi de halvány lila gőzöm sincs hogy került a képbe az csontváz izé.

Lehet hogy az új InoShikaCho-t a régi edzi egyszerre és bekapcsolódik Kankuro is? Nem lenne akkora hülyeség tekintve hogy ő a nagybácsi. ^^
5. Hinata szomorúan néz bár kétlem, hogy Boruto tortáját sajnálja. Úgy fest Naruto kihagyta a fia szülinapját. Himawari szerepe valószínűleg ebben a jelenetben ki is fog merülni kb.

6. Új ellenség. Egyelőre egy tippem van. Az a csaj Kaguya klánjába tartozik vagy valami rokona esetleg reinkarnációja. Az a melák aki viszi a hátán szerintem csak egy segédje és nem a férje.
7. A Chunnin vizsga felügyelői Tenten és Shino.
8. Mint tudjuk Sasuke edzi Boruto-t. Shikadai-t az apja, legalábbis egyelőre úgy tűnik hogy az anyu nincs velük. Inochi-t meg szerintem az apja és az anyja együtt, Csokit meg nem látni de eléggé egyértelmű a helyzet nála.
9. Úgy fest Naruto direkt mellőzte a fiát mintha ez is a felnőtté válás rituáléja lenne. Gondolom itt kapja meg a fejpántot meg a Part1 rucit. És igen Boruto örömében sírt. A ruha meg szerintem szülinapi ajándék lesz.
10. A Kagék is besegítenek a harcba, YEAH!

11. Sakura is kap némi szerepet mint gyógyító valószínű a harcok miatt kell majd de remélem tanít a lányának is valamit.
12. Naruto és Sasuke elmélkedik a ninja életről valami hatalmas edény mellett, tuti hogy fontos szerepe lesz.
13. Apa, fia és a mestere együtt harcol a végén ahogy látom. Faszántos.

14. Oké így 20. megnézésre leesett honnan kerültek elő az ellenfelek. A Hold felrobbant vagy a barmok kiengedték Kaguyát és vele Fekete Zetsut is akkor. Legalábbis 30 másodpercnél nagyon úgy fest a Holdat vagy a gömböt rombolták le.
Azért nem semmi hogy egy 1.5 perces videóból ennyi minden kiderül. De rohadtul várom már a filmet.

30 másodpercnél Hinataaaaaaaaa

Meglepődtem volna ha mást is észreveszel.