Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #14145 Dátum: 15 ápr 16, 00:18:50 » |
|
De ő szimplán ki van baszva nem pedig egy agyonkokszozott majom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14146 Dátum: 15 ápr 16, 10:31:05 » |
|
Ne vegyél rá mérget, hogy ő nem kokszolt, miközben felkészült a forgatásra. Bár annyira nem nagy darab, szóval nem biztos. De a Hollywood-i sztárok azért egy-egy izmosabb szerep kedvéért állítólag szoktak igénybe venni némi orvosi segítséget is, csak persze szigorú kontroll mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14147 Dátum: 15 ápr 16, 10:54:31 » |
|
Ez a vasrúddal ugrálós gyakorlat létezik a valóságban is, vagy ez csak sci-fi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14149 Dátum: 15 ápr 16, 11:27:18 » |
|
Erre igen. Ez kemény azért, jó nehéz lehet ilyet csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14150 Dátum: 15 ápr 17, 15:05:49 » |
|
Aes több mint egy napos topicfagyasztással szerintem rekordot döntött. Jár a sztahanovista videó: Érdekes, hogy ezek a pszichopata tömeggyilkosok mindig olyan derűs, ártalmatlan nagypapának tűnnek a videókon, akik a légynek sem tudnának ártani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 17, 15:08:48 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14151 Dátum: 15 ápr 17, 19:26:50 » |
|
Ez a videó azért kőkemény volt. Szerintem egyébként Rákosi fején azért látszik a pszichopataság. És igazából derűs se volt, állítólag folyamatosan barna volt az alsógatya, hogy Sztálin elvtárs mikor un rá. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14152 Dátum: 15 ápr 18, 10:51:33 » |
|
Mindig zavart, hogy a barbár nőt mindig úgy ábrázolják, hogy van egy jó csaj bikiniben, egy nagy karddal. Ok, a fantasy rajongók egy része pattanásos szűzgyerek, akiknek ez kell, de akkor is hülyén néz ki a félmeztelen picsa a harcmezőn. Boldog vagyok, hogy létezik, aki tud életképes barbár csajt rajzolni: http://vignette3.wikia.nocookie.net/pathfinder/images/0/0b/Amiri.jpg/revision/latest?cb=20080602015712Nem szupermodell, de nem is csúnya, de tuti elverné akár Gdatot is puszta kézzel, ilyen a tökéletes női barbár. Mondjuk azt a bicskát nem tudom, hogy emeli meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14153 Dátum: 15 ápr 18, 11:50:52 » |
|
Pedig ezen is csak bikini van igazából.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14154 Dátum: 15 ápr 18, 12:16:54 » |
|
Jó, de belőle kinézem, hogy a fogával nyúzta meg a medvét, amiből a bikinit csinálta. A barbárnak természetes, hogy nem kell páncél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14155 Dátum: 15 ápr 18, 12:58:46 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 18, 13:00:10 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14157 Dátum: 15 ápr 18, 14:17:42 » |
|
Tény, hogy ez a néni már viking, a kereszténység azonban rájuk is használta a barbár szót, mint ahogy őseinkre is. Ami az öltözetet illeti ez sokkal valósághűbb mint a bikinis csajok és még így is elég sokaknak bejön a néni, legalábbis nekem nagyon, szívesen lennék ő. Egy kis posztapokaliptikus "barbár" öltözet, ami szerintem jóra sikeredett: http://41.media.tumblr.com/c7dd3530b91ffc39ac3c99f142912d12/tumblr_nm9chqQFjP1shex2so4_500.pnghttp://38.media.tumblr.com/c84e4eff97f09e3dc41fc972bc28ca9b/tumblr_nm4p2vjdG11qj9s7go3_250.gifŐt pedig csak szintén szeretem: http://media.melty.fr/pmedia-2646519-ajust_640/octavia-va-t-elle-abandonner-sa-tenue-de.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14158 Dátum: 15 ápr 18, 15:31:51 » |
|
Ezek a posztapokaliptikus ruhák és a csodásabbnál csodásabban kidolgozott szado-mazo szerkók annyira fantasztikusak, hogy tényleg látszik rajtuk, hogy aki megtervezte őket az az életben nem töltött még a szabadban egy délutánnál többet. Nincs bennük mozgási szabadsága az embernek. Az anyaguk vicc. Nem áll ellent a két órás esőnek sem, főleg, ha utána egyből kisüt a nap. Ez a köpönyeg mánia is minden csak nem praktikus. Sosem értettem ezeket...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14159 Dátum: 15 ápr 18, 15:55:35 » |
|
A felső ruha ilyen találkozókkor viselt. Harci jeleneteknél mást viselnek. ( http://www.autostraddle.com/wp-content/uploads/2015/03/lexa.png) Elismerem, hogy viszonylag igénytelen vagyok a sorozatos jelmezekkel kapcsolatban, én már annak is örülök, ha nem Xéna jelmez van a harcoló nőkön. Az adott sorozat amúgy se a kidolgozásáról híres, nem csak hatalmas logikai bukfencek vannak benne, de abszolút hülyeség az egész, de valahogy csak erőt vettem magamon és megnéztem belőle 2 évadot. Sokkal hasznosabban is tölthettem volna az időm, de ez legalább segített felkészülni az angol meghalgatásomra, legalábbis ezzel nyugtatom magam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 18, 16:04:04 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|