MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8910 Dátum: 14 nov 02, 22:58:58 » |
|
Ugyan már ez csak akkor működik ha hiszünk benne, 2012--ben is ezért nem lett világvége, nem hittek benne elegen. A vonzás hatalma ezen múlik minden, nem mellesleg mi magyarok, a magyar nyelvet használva, ami alkotó, teremtő nyelv, óvatosan kell kívánnunk, persze csak ha hiszünk az ilyen dolgokban ! Ne haragudj, tudod, hogy bírlak, de: Idén is lesz vajon trollbarlang? Erre válaszolna egy illetékes? Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8911 Dátum: 14 nov 02, 23:01:31 » |
|
Az Cart lehetne (Aes vagy tudja vagy nem), de ő nem ólálkodik most erre és arra sincs ideje hogy megcsinálja a rangom.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8912 Dátum: 14 nov 02, 23:12:32 » |
|
Neeeeeee halálos ágynak döntöttem a mesterem mééég annyi mindent meg kellet volna tanulnom, de senpai én hiszek a felépülésedben. Na jól van most már tényleg elég volt belőlem, megyek alszom egyet, mert holnap hozzuk haza a kivágott fákat, bár addig nem csináljuk ezt hogy 50-es karom legyen, de kezdésnek nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8913 Dátum: 14 nov 02, 23:38:27 » |
|
Idén vajon lesz aki letaszítja trónjáról Lew melegedőjét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8914 Dátum: 14 nov 03, 00:01:28 » |
|
Nem hittem volna hogy Minagi odáig süllyed hogy a Naruto Manga topicban farmol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8915 Dátum: 14 nov 03, 00:03:13 » |
|
Minagi, engem egy olyan naruto topicos hozzászólásért kitiltanának a fórumról. Meg Sabakut is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8916 Dátum: 14 nov 03, 00:18:41 » |
|
Nem farmolni mentem oda, csak annyira elegem van abból mennyire hülyék ott az emberek és nem képesek normálisan írni. Remélem valamelyik elolvassa és felfogja mielőtt Chakra kitörli. Bár Chakra fent volt 11körül és azt a nagy képet se törölte ki... már leszarja a kis fészkét. Saphira, ezért jó oda ritkán írni. Remélem nem kapok figyelmeztetést sem. Büszke vagyok tiszta mivoltomra. De kifakadtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 03, 00:20:44 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8917 Dátum: 14 nov 03, 01:13:22 » |
|
Ez a hsz (mármint a naruto mangás) után simán kaphatnál moderátori rangot. Idén vajon lesz aki letaszítja trónjáról Lew melegedőjét? Azt nem tudom, de lesz aki szétoffolja. Én.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 03, 01:45:14 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8918 Dátum: 14 nov 03, 06:48:59 » |
|
Nem farmolni mentem oda, csak annyira elegem van abból mennyire hülyék ott az emberek és nem képesek normálisan írni. Remélem valamelyik elolvassa és felfogja mielőtt Chakra kitörli. Bár Chakra fent volt 11körül és azt a nagy képet se törölte ki... már leszarja a kis fészkét. Saphira, ezért jó oda ritkán írni. Remélem nem kapok figyelmeztetést sem. Büszke vagyok tiszta mivoltomra. De kifakadtam. Kár, hogy a fórumon nincs "like" gomb a komment a szívemből szólt
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8919 Dátum: 14 nov 03, 10:14:31 » |
|
A zöld és a piros árnyalatait soha nem rakjuk egymás mellé a térkép színezésénél!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 03, 10:24:15 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8920 Dátum: 14 nov 03, 10:24:34 » |
|
Azt nem tudom, de lesz aki szétoffolja. Én.
Bőgve fogsz onnan kimenekülni ha megpróbálod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8921 Dátum: 14 nov 03, 10:27:15 » |
|
Legyen már egy kis agyad Lew! Ha szétoffolja a témádat, azzal növeli az oldalszámot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8922 Dátum: 14 nov 03, 11:41:31 » |
|
A zöld és a piros árnyalatait soha nem rakjuk egymás mellé a térkép színezésénél!
Nincs is zöld a képen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8923 Dátum: 14 nov 03, 11:55:19 » |
|
Azt nem tudom, de lesz aki szétoffolja. Én.
Bőgve fogsz onnan kimenekülni ha megpróbálod. Most is lesz Lew melegedője? Mert idén csak legfeljebb a 2. helyezést célozhatja meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8924 Dátum: 14 nov 03, 12:05:18 » |
|
Dolgoznom kéne, de ehelyett ukrán városokat nézegetek google streetview-n.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|