http://index.hu/belfold/2014/10/30/halloween_fekete_macska/Ezen mindjárt beszarok.
Mekkora hülyeség ez. Jó, az óvatosság nem árt, mert tényleg vannak állatkínzók, de azért én ezt már kissé túlzásnak érzem.
hanem sajnos sok sátánista szeánsz is zajlik ilyenkor
Sajnos az ilyen telefonok mögött is sátánisták, állatkínzók állnak, akik különböző fekete mágiás rituálékra keresik az állatokat feláldozás céljából
mert ha az állatkínzók nem találnak menhelyről cicát, elindulnak az utcákon körülnézni, és jobb nem belegondolni, mi történik, ha megfelelő színű cicát találnak
Elképzelem, ahogy fekete köpenyes, fordított keresztes feketemágusok járják éjjel az utcát, macskára vadászva.
Az emberi hülyeség, nincs sátánista ismerősöm, de annyit tudok, hogy csak a divat sátánisták áldoznak állatot akik rendszerint...... jah ezt nem írhatom le,
de a lényeg, egy alkalommal kint voltam Szerbiában haverommal sétáltunk este, buliba mentünk, elénk állt egy macska ő elkapta a vállam lendületet vett, és olyat rúgott a cicába hogy az a 10-12 méterre levő út közepéig repült pörögve. :S Ezt csak ezért meséltem el, mert az emberek agyába belemosták azt, hogy minden gonoszságra csak a sátán követői képesek, érdekes még sem ők irtottak ki több százezer, vagy millió embert, csak azért mert nekik más a meggyőződésük mint nekik. :S Az ember alapvetően képes a gonoszságra, és csak a mi fajtánk leli benne örömét, mindegy hogy milyen vallás követője az illető.
Igen Gdat, ez ilyen sajnos, ha bántod őket a lelkiismereted megszólal, hogy azét ezt nem kellet volna, de ha nem teszel semmit, akkor meg felrobbansz az idegtől, :S nem szeretem a kettős érzelmeket kiváltó dolgokat, de azért elég sok van az életben,
vagy az én szemszögem a rossz.
Ayumi, ezért igyekeznek a jó szándékú emberek -lásd itt is néha a többiek- segíteni azokon akik bajban vannak, hogy ne kelljen még szarabbul érezniük magukat