Saphira
|
|
« Válasz #8370 Dátum: 14 okt 26, 20:06:10 » |
|
Fú, ez nagyon jó térkép. Ki hol lakna? http://i.4cdn.org/wg/1414228035843.jpg- nem hiszem, hogy sok hozzászólást tudsz idézni az utóbbi időkből, ahol egyáltalán felhoztam a magyarokat. Szimplán idegesít, mikor valaki egy ilyen hozzászólással szembeköpi az elmúlt 1500-1000 évet. + rómaiak szerintem is menők, görögöket meg leszarom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 26, 20:10:53 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8371 Dátum: 14 okt 26, 20:30:06 » |
|
Ezt ismerem, nálunk is ha volt valami esemény egyetemen, egy délutáni előadás vagy meghívtak valakit beszélgetésre, mindig kb dupla ember jelölte be hogy ott lesz , tényleges megjelentek száma pedig feleződött.
Nyilván kirakatra megy az egész, hogy lássák "ott lesz", mondjuk engem is idegesített hogy voltak akik 5 évig ezt csinálták folyamatosan egyetemen.
Van "sajnos" ellenpélda is. A múlt héten az ELTE-n tartott egy előadást egy nő arról, hogy milyen tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodott Afrikában, miközben potenciális ebolások vérmintáit vizsgálta. Kb 450 ember jelölte be, hogy ott lesz és annyian ott is voltak. A sajnos meg arra vonatkozik, hogy a terem csak 350 főre volt tervezve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8372 Dátum: 14 okt 26, 20:32:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8374 Dátum: 14 okt 26, 21:18:03 » |
|
Nézem a tüntetést hát nem semmi hogy kitartóak viszont az éneklés vicces ennyi hamis hangot
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8375 Dátum: 14 okt 26, 21:22:52 » |
|
Valaki olvassa már ezt ki nekem. Retroperitoneumban, a duodenum von/nom...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8376 Dátum: 14 okt 26, 21:31:06 » |
|
Én nem tudok varázsolni, de tegnap elkértem egy csaj számát és mondtam, hogy csak akkor hívom fel, ha megmutatja, hogy elég jól tud csókolni. Varázslás nélkül is megy ez. Ez kell a csjozáshoz, meg az egy éjszakázáshoz. Magabiztosság! Bár én lehet nevettem volna. Saphira, mond, hogy te orvostanhallgató létedre szépen írsz, és nem tartozol az olvashatatlan írok közé. Amúgy az szerintem nomunuatas topogr. hegyre szávágos. A fantázia..... többet nem tudtam kitalálni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 26, 21:31:58 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8377 Dátum: 14 okt 26, 21:31:32 » |
|
Nem tudok orvosul. Én is nézem, pedig akár ki is mehettem volna. Nah majd kedden.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8378 Dátum: 14 okt 26, 21:32:44 » |
|
A vége tuti az, hogy "... topogr. helyzete szabványos/szabályos"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8379 Dátum: 14 okt 26, 21:35:26 » |
|
Elküldjem gyógyszerész asszisztens ismerősömnek ? hátha ő tudja
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8380 Dátum: 14 okt 26, 21:35:44 » |
|
A topográfiai helyzete szabályos, az egyértelmű, nem is azt kérdeztem, hanem a felső sor utolsó szavát, amit szerintem az írója sem tudna kiolvasni. De azóta rájöttem, hogy: retroperitoneumban, a duodenum homorulatában, topográfiai helyzete szabályos. Eh, ezek a kézírások megőrjítenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8381 Dátum: 14 okt 26, 21:40:38 » |
|
A kézírásról eszembe jutott amikor érettségire jártam tanár megkérdezte az első alkalom után, amikor látta az írásom, hogy mindig külön írod a betűket ? Mondtam, hogy egy ideje igen, így a betűim külalakja olvashatóbb, mint ha egybekötöm őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8382 Dátum: 14 okt 26, 21:43:51 » |
|
Nézem a híreket.. Hős vezéreink újból elérték, hogy a nép szétverje a fővárost... Mondjuk előre borítékolható volt a balhé...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8383 Dátum: 14 okt 26, 21:45:56 » |
|
Egyébként ez a gyógyszerészes dolog már nem így megy, nem kell tudniuk elolvasni az orvosok kézírását, mert rá van nyomtatva minden receptre a gyógyszer kódja, szóval az orvos valójában írhatna annyit is a receptre, hogy kutyaszar, ha a kód ott van, csak rá kell keresni a gépen. Vicces, hogy pont pár órája menőztek, hogy az ultrák milyen nyugisan és barátságosan tüntetnek, nincs semmi balhé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8384 Dátum: 14 okt 26, 21:48:34 » |
|
Mert az ultrák nyugisan is tüntettek. Skandáltak meg meneteltek aztán átmentek a Netadós tüntetésre ahol már Balhéznak is kicsit
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|