Saphira
|
|
« Válasz #8130 Dátum: 14 okt 23, 20:49:25 » |
|
De hát még nagyban harcolnak. Igaz, az utolsó harcot megszakítja majd Sakura, remélem kitépik a szívét. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8131 Dátum: 14 okt 23, 20:53:47 » |
|
Hmmm részemről már annyit szapultátok a narutot, mint a mangát, mint az animét, hogy elment tőle a kedvem is. Saphira, remélem egy jós szólt belőled!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8132 Dátum: 14 okt 23, 20:57:07 » |
|
Oh, szerintem is nagyon cuki ezzel a kis szakállal! De a Godzilla egy rakás fos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #8133 Dátum: 14 okt 23, 20:57:45 » |
|
Huh, az ismerős nevek: Aes, Hiei, gman(alap ), Miangi, Saphira, Uchiha Madara, hogoyo (vagy vmi ilyesmi) de már nekem is fakulnak a dolgok, elég sok blokk kiesett már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8134 Dátum: 14 okt 23, 21:00:20 » |
|
Akkor legalább Hinata szabad utat kapna Narcsihoz. Sasuke úgyis kikosarazta Sakurvát. Ilyen egy fangirl mint Sakura akit a "szerelme" így megalázzon ő meg még nyal neki nincs még egy.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8135 Dátum: 14 okt 23, 21:00:59 » |
|
Nem szapultuk annyit. De menj be a Naruto manga topicba, ott oldalakon át bezsélgettek Sakuráról. Én most bepótoltam pár fejezetet, kíváncsi vagyok mi lesz. Úúúúh, ott vagyok. Hogy néz ki gman?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 23, 21:07:53 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #8136 Dátum: 14 okt 23, 21:04:16 » |
|
Az már sajna 404. Csak arra emlékszem hogy a Bikalon találkoztunk a reneszánsz élménybirtokon (én sulis túrán voltam ott) viszont a többi blokk már elveszett hála az alkoholnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8137 Dátum: 14 okt 23, 21:05:19 » |
|
Oh, szerintem is nagyon cuki ezzel a kis szakállal! De a Godzilla egy rakás fos. Pont a avengerses linket másoltad be, annak mi köze a godzillához? De amúgy az alap hogy sz*r meg sem néztem, csak az interjúban aranyos a csaj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8138 Dátum: 14 okt 23, 21:05:52 » |
|
De, pont azt mondom, hogy igen. Amúgy részemről mindegy, szerintem akkor se igazán akartam volna megnézni, ha semmi rosszat nem hallok róla, nem szeretem a végeket, így majd meg döglenék a kíváncsiságtól, de egy idő után könnyebb volna így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8139 Dátum: 14 okt 23, 21:08:15 » |
|
Bocs, kijavítottam. Nem akartam oda kérdőjelet. Mert tényleg nem szapultuk annyit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8140 Dátum: 14 okt 23, 21:08:45 » |
|
Akkor te Manesz lemaradtál Ildikóról és Vilikéről. Egyedül te találkoztál velem, de semmit sem tudsz rólam!
Van rá esély, hogy Pécsen az egyetemen összefutottunk, csak akkor még nem voltam fórumtag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8141 Dátum: 14 okt 23, 21:14:01 » |
|
Én is emlékszem Maneszra, a kitüntetés és jelvény gyűgyteményére meg sok másra is, ki is tiltották.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8142 Dátum: 14 okt 23, 21:14:59 » |
|
Tényleg, azokat Manesz rakta be. Te tényleg mindenkire emlékszel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 23, 21:15:34 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8143 Dátum: 14 okt 23, 21:15:48 » |
|
Mert mindketten a Godzillában szerepelnek, meg úgy látom, elválaszthatatlanok egymástól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8144 Dátum: 14 okt 23, 21:21:05 » |
|
Nem tudom ki az a kettő másik a videóban csak elizabethet figyeltem. egyébként emgszoktam már mert valószínű hogy murrica kapitánynak is love interest lesz scarlet witch. : ( ki tudja ebben a percben is mit csinál vele chris evans : ( (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|