MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8025 Dátum: 14 okt 22, 12:47:57 » |
|
Kééééész. Az új 444 dizájn nagyon menő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8026 Dátum: 14 okt 22, 15:26:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8027 Dátum: 14 okt 22, 15:39:04 » |
|
A fb-m minden 3. poszt a netadóról szól (túl sok híroldalt kedvelek :| ). Gondoltam átnézek ide is, hátha 1-2 ember merészelt írni valamit. Meglepődve olvastam, hogy igen is mertek, annak ellenére, hogy úgy tudtam, itt tilos politika. Még meglepődöttebben olvastam, hogy Syzygy szerint Aes a narancsra szavazott. Pedig eddig értelmes embernek tartottam, azon hsz-ei alapján, amit olvastam.
Nem tilos a politika, hagyjuk már meg ezt a kádári örökséget coelhónak. Azért a Rogán villa meg a korrupt NAV miatt is lehetne mutatni a fakkot. Polgári engedetlenségből berakom ezt a képet, hogy a politikától rettegő népet pukkasszam: https://33.media.tumblr.com/5a5858748895035e37329050d719677c/tumblr_ndub586hoY1qknyvuo1_500.jpgCoelhó biztos beszopta a palvin barbarás posztot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 22, 15:39:38 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8028 Dátum: 14 okt 22, 16:25:18 » |
|
Coelhó biztos beszopta a palvin barbarás posztot. Hogy egy klasszikust idézzek: "nem volt könnyű, de sikerült erre is kiverni"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8029 Dátum: 14 okt 22, 16:44:27 » |
|
Ijesztônek ěppen nem ijesztô (nekem), de elég fájdalmas lehet a viselése.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8030 Dátum: 14 okt 22, 16:49:55 » |
|
Nem komolyan gondoltam az ijesztőt. ----------------------- És Syzy azt mondja, hogy én vagyok naiv.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 22, 17:02:47 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8031 Dátum: 14 okt 22, 17:28:30 » |
|
Ha már építettünk annyi szép stadiont akkor valamivel oda kell csábítani az embereket.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8032 Dátum: 14 okt 22, 18:03:33 » |
|
Coelho eszembe juttatta Anettkát. Egy valamit nem értettem soha: miért telefonálgattak ennek az emberek? Tényleg annyira idegesítő volt, hogy muszáj volt beszólni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8033 Dátum: 14 okt 22, 18:09:45 » |
|
Ja. Csábítsuk a népet a sportra, szükségük is lesz a feszültséglevezetésre, olyan ügyintézési árak mellett amit majd a netadó miatt kell fizetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8034 Dátum: 14 okt 22, 18:21:43 » |
|
Mióta biciklivel közlekedem BKV vagy autó helyett, sportolok én eleget. Fogytam 8 kg-ot 3 hét alatt. Ráadásul az étvágyam se a régi már, sokkal kevesebbet eszem. Szörnyű, elfogok fogyni
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8035 Dátum: 14 okt 22, 18:33:46 » |
|
Szivesen adnék neked zsírt a sajátomból hogy ne fogyj el, de sajnos ez nem megoldható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8036 Dátum: 14 okt 22, 18:37:38 » |
|
Szivesen adnék neked zsírt a hajamból, hogy ne fogyj el, de sajnos ez nem megoldható. Elsőnek így olvastam és hirtelen hangosan kimondtam, hogy "fúúúúúúúúúúúúúúújj!" Az eredeti se jobb, azért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8037 Dátum: 14 okt 22, 18:44:14 » |
|
A te verziód se megoldható ha azt vesszük. Zsír jelenleg csak a bôröm alatt van, más treületrôl nem szolgálhatok vele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 22, 18:45:14 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8038 Dátum: 14 okt 22, 18:54:15 » |
|
Pedig munkatársam megmondta, 100 kg alatt nincs ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8039 Dátum: 14 okt 22, 18:57:30 » |
|
Akkor jó úton haladok az emberré válás útján. És a busz lekésése is esélyes opció. Húzok dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|