CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7875 Dátum: 14 okt 19, 21:06:00 » |
|
Engem 29... én mocskosan játszanék a kis vérszívók ellen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7876 Dátum: 14 okt 19, 21:11:21 » |
|
Mert az egészet leszedem. A blogom egy kicsike (alacsony) kép 'alatt' (mármint arra kellesz majd klikkelni) lesz, majd szerkesztek valamit, szerintem valami vért síró rajzolt szem (úgy látszik szem mániás vagyik ), és alatta lesz a "Közel, de távol" címû saját vers egy versszaka, vagy Never go back dal szöveg részlete.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7877 Dátum: 14 okt 19, 21:12:15 » |
|
Kivételesen megengedem, hogy válassz egyet a Mester idézetei közül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7878 Dátum: 14 okt 19, 21:20:35 » |
|
Nahát, ez kedves. De már eldöntöttem hogy a fent említett 2bôl lesz valamelyik. Csak azt nem tudom melyik. Igazából kombinálni kéne valahogy, csak az egyik magyar a másik meg angol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7879 Dátum: 14 okt 19, 21:21:47 » |
|
Oké emberek, ezennel eldöntöttem, hogy kitöröltetem magam. sírjunk együtt
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7880 Dátum: 14 okt 19, 21:22:06 » |
|
Minek bele idézet? Rakd ki ezt, ez menő. És ez még talán Lewnek is tetszeni fog, neki úgy is bejönnek ezek a buzis aláírások.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7881 Dátum: 14 okt 19, 21:25:41 » |
|
31 jött ki. Egy komplett óvodai csoport odaveszne.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7882 Dátum: 14 okt 19, 21:35:58 » |
|
Minek bele idézet? Rakd ki ezt, ez menő. És ez még talán Lewnek is tetszeni fog, neki úgy is bejönnek ezek a buzis aláírások. Lewnwk nem hiszem hogy bármi tetszene ami velem kapcsolatos, de nem is érdekel. Egyébként ez volt már kint "Ayumi version"-ban (kék hajasan).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7883 Dátum: 14 okt 19, 21:54:31 » |
|
Én mostantól azért fogok edzeni járni, hogy nyugudt szívvel bejelölhessem az 'Athletic/Muscular' opciót, és még több ovist ölhessek!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7884 Dátum: 14 okt 19, 22:13:17 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 19, 22:13:54 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7885 Dátum: 14 okt 19, 22:20:31 » |
|
Nem minősül annak, én legalábbis nem úgy értelmezem. A külföldi dolgok eddig is mehettek itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7886 Dátum: 14 okt 19, 22:36:21 » |
|
Oké, akkor holnap itt lesz az ideje a megújulásnak. (Csak más moderátor észre ne vegye )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7887 Dátum: 14 okt 19, 22:46:38 » |
|
Nekem bejönne ez az ava+aláírás kombó. Csak bíztatni tudlak. A külföldi dolgok eddig is mehettek itt.
Ha itthon vagyok fikázhatom fórumon a jelenkori magyarországi politikát? Dejó! http://www.facebook.com/video.php?v=10151590243564696Ez olyan menő. Irigy vagyok. Nekem bezzeg csütörtök éjjel/péntek hajnal óta tiszta görcs a vádlim pár óra tánctól.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 19, 22:51:19 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7888 Dátum: 14 okt 20, 02:45:09 » |
|
Nekem ebbôl az aláírás dologból talán ma lesz valami (ha nem dôlök ki), most még megyek délelôttre. Holnap már nem, mert szerdától éjszaka. Lehet hogy pont az a kép lesz amit dehunter linkelt (módosított változat), vagy az is lehet hogy nem. Avának lehet hogy a cica kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7889 Dátum: 14 okt 20, 06:39:14 » |
|
Ha egy fantasy világban orkokat ölünk, az értelmezhető népirtásnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|