Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7695 Dátum: 14 okt 15, 14:05:20 » |
|
A Sasuke valahogy nem illett oda, de azt hittem lemaradtam róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7697 Dátum: 14 okt 15, 15:45:04 » |
|
Néhány kép majdnem olyan creepy, mint Trager családfája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #7698 Dátum: 14 okt 15, 17:15:03 » |
|
Volt józan ember, aki vezessen? Mert gyalog azért messze van... Mi a spárig vagy hova jutottunk el ami a főutcán van, ha kifogyott az itóka... Igen az egyik tagunk volt a kinevezett sofőr ami azért volt izgi mert hazavitte az egyik kocsit majud gyalog visszament a másikért is xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7699 Dátum: 14 okt 15, 19:52:28 » |
|
Durva ez a nagy kihaltság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7700 Dátum: 14 okt 15, 20:29:43 » |
|
Azt mondták, hogy a tetoválás hátrány lehet munkakeresésnél :( np, still worth it.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7701 Dátum: 14 okt 15, 20:48:22 » |
|
Hátha látható helyen van, akkor tényleg furán állnak hozzá az emberek, főleg a leendő főnökök, egyik volt főnököm a tetoválásról nem tudott, de a hosszú hajamról igen, meg hogy kendőt teszek rá, hogy ne legyen piszkos aztán próbálta be magyarázni nekem, hogy ezért félnek az emberek tőlem, és nem szívesen látnak a munka területen, én tudom jól, hogy nem ez az oka, de mindegy hagytam a hülyét a saját hitében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7702 Dátum: 14 okt 15, 22:35:15 » |
|
én tudom jól, hogy nem ez az oka, Akkor mi lehet az oka? Én kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7703 Dátum: 14 okt 15, 23:22:33 » |
|
Az, hogy nem vigyorgok mindig úgy, mint egy hógolyó, tudod, ha unottan, vagy fáradtan, vagy nyűgösen, nézz az ember már biztos valami rosszat akar, pedig én senkit se bántottam, és nem is akartam, azért dolgozok ott, hogy szépen rendbe legyen téve a háza, nem azért hogy megöljem, vagy kifosszam!! De mindegy is, ha én nem hiszek az emberekben, én se várhatom el azt, hogy higgyenek bennem!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7704 Dátum: 14 okt 15, 23:32:06 » |
|
Nekem is van egy mérges nézésem. Azt mondta egy munkatársam, hogy miért nézek úgy mint aki gyilkolni készül, pedig nem is rá néztem. Szóval van egy tekintetem, de valahogy mégse félnek tôlem az emberek. Mondjuk én nem vagyok egy nagy darab pali.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7705 Dátum: 14 okt 16, 07:16:27 » |
|
Ayumi nyert is egy emós kutyát a topic befagyasztásáért cserébe. Azt mondták, hogy a tetoválás hátrány lehet munkakeresésnél np, still worth it. Ha tetoválószalonban vagy kidobóként akarsz dolgozni, akkor előny (utóbbi esetben csak nonfig tetkód lehet a bicepszeden, esetleg sárkányok és ismeretlen kínai jelek). Ishida a legnagyobb troll. Lelépett, csak azért, hogy befagyassza a csevegőt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 16, 09:10:52 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7706 Dátum: 14 okt 16, 09:40:09 » |
|
Szerintam nélkülem is eléggé befagyott a csevegô, de a kutty azért aranyos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7708 Dátum: 14 okt 16, 16:29:44 » |
|
Hiányoznak az itteni hülyeségek. Olyan jó kikapcsolódást szoktak jelenteni a számomra.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7709 Dátum: 14 okt 16, 18:07:37 » |
|
Ez a kihaltság egyértelműen a TWD hibája. Ahogy elkezdtetek róla írni, mindenki elmenekült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|