noemimi-chan
|
|
« Válasz #7440 Dátum: 14 okt 11, 18:47:46 » |
|
Jó, hogy pont a tehénkedik szót használtad, ahányszor csak mutatják arra gondolok, milyen idegesítően kérődzik.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7441 Dátum: 14 okt 11, 18:49:51 » |
|
Aki szereti nagyon a focit az jól tud farmolni a helyzetjelentéssel. Elne késsem a buszt.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7442 Dátum: 14 okt 11, 18:51:19 » |
|
Ez az, verekedjenek csak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7443 Dátum: 14 okt 11, 18:52:56 » |
|
Ha hoki lenne már lenne egy két fog a jégen
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7444 Dátum: 14 okt 11, 18:55:53 » |
|
Ezért megérte ébren maradni, juppijéé!*-* Remélem azért nem fogják felrobbantani a stadiont. :'D Szép volt fiúk csak így tovább. De azért kellett az a bunyó na, úgy nem is meccs a meccs.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 18:58:35 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7445 Dátum: 14 okt 11, 18:57:39 » |
|
Én megmondtam, hogy egyenlítenek.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7446 Dátum: 14 okt 11, 18:58:47 » |
|
Na, ez faszányos volt! Éljen Dárdai!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7447 Dátum: 14 okt 11, 19:04:27 » |
|
Imádom ahogy ez az ember nyilatkozik komolyan. Hatalmas figura. :DDD Nyertünk volna nemzeti ünnep lett volna ez a nap hiába a tavalyi 8-1.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7448 Dátum: 14 okt 11, 19:04:43 » |
|
Bazdmeg Dárdai tud érthetően, értelmesen, körmondatokban is beszélni. Mekkora nóvum már pinyő meg egervári után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7449 Dátum: 14 okt 11, 19:07:16 » |
|
El sem hiszem, hogy értelmes ember a kapitány Pinyő után.
Egervárit csak azért nem szólom le, mert neki csak pályafutása vége volt rettenetes. Pinyőt viszont nem tudom, mit keresett itt, szegény.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 19:08:31 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7450 Dátum: 14 okt 11, 19:11:44 » |
|
Holnap a szavazófülkében Dárdaira húzom az ikszet.
Egyébként Szalai nagyon gyenge volt, vele kellene valamit kezdeni, nem tud levenni labdákat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 19:12:32 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7451 Dátum: 14 okt 11, 19:22:05 » |
|
Szalai nem volt formában, jobb ő ennél szerintem. Akár nyerhettünk is volna, ha megy neki a játék. Ja, milyen jó érzés volt, hogy nem egy beszélni nem tudó vén hülye nyilatkozik a végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7453 Dátum: 14 okt 11, 19:25:01 » |
|
Am nincsen sport topic? Valami rémlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7454 Dátum: 14 okt 11, 19:26:08 » |
|
Miért Dárdaira is lehet szavazni ? Nálunk csak köcsögökre lehet. De legalább nektek volt izgalmas másfél órátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|