Syzygy
|
|
« Válasz #3105 Dátum: 14 aug 21, 20:44:52 » |
|
Csak kicsibe, alig látszott. És a korszak vége, a könyv egészen jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3106 Dátum: 14 aug 21, 20:46:37 » |
|
Kis koromban mindig kitaláltam, hogy rajzolok magamnak egy címert, de sosem tudtam dönteni, hogy sárkány, szarvas, farkas, griff vagy sólyom legyen-e rajta. Még most sem tudnék. Nekünk kéne, hogy griff tartsa a koronát, legenda ide vagy oda, a griff a pusztai népek állata! Szerintem egy kellően méretes címerbe belefér az összes állat. xD A koronát tartja a griff, a többi állatot meg elhelyezed rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3107 Dátum: 14 aug 21, 20:48:31 » |
|
Az elég antiheraldikus lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3108 Dátum: 14 aug 21, 20:49:21 » |
|
Úgy gondoltam, hogy olyasmit, mint az oroszoké. Szóval, hogy több tartomány címeréből állna össze. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3109 Dátum: 14 aug 21, 20:52:37 » |
|
Nekem disznósajtos címer kéne. Rajzol nekem valaki egyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3110 Dátum: 14 aug 21, 20:58:28 » |
|
What does he say, young human? What does the Dark Lord of the Dead tell you now?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3111 Dátum: 14 aug 21, 21:15:39 » |
|
What does the fox say?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3112 Dátum: 14 aug 21, 21:25:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3113 Dátum: 14 aug 21, 21:35:12 » |
|
What does the fox say? Nem értettem ezt a hszedet, ezért rákerestem google-ben. Mi ez a szar, te jó isten? xD Érdekes én valahogy mindig lemaradok az ilyen hülyeségekről amik elterjednek a neten, de ez most sajnos utolért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3114 Dátum: 14 aug 21, 21:41:20 » |
|
Úgy gondoltam, hogy olyasmit, mint az oroszoké. Szóval, hogy több tartomány címeréből állna össze. xD
Jó, de azért ez nem így megy, egy személynek nyilván egy címerpajzsa van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3115 Dátum: 14 aug 21, 21:44:29 » |
|
Ja igen. viszont ha uralsz több területet is, esetleg azzal megindokolhatod a többit. Bár akkor is kell a központ elem, ami csak egy. A dilemma visszatér. Most csak így eszembe jutott, hogy vajon volt-e valaha bárkinek a címerében béka? Mert ha nem, én lehet azt használnám. Lehet nem egy menő állat, de nagyon élvezném az emberek asszociációs kísérleteit, hogy mi a francért pont béka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3116 Dátum: 14 aug 21, 21:46:42 » |
|
Igen, a béka volt a Sátán címerében. Jól kiválasztottad magadnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3118 Dátum: 14 aug 21, 22:31:47 » |
|
Most csak így eszembe jutott, hogy vajon volt-e valaha bárkinek a címerében béka?
Ezzel elkéstél Aes =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3119 Dátum: 14 aug 22, 09:19:32 » |
|
Lew szerintem neked ezért már járna a cuki állatka de én kegyetlen vagyok és megtagadom tőled majd Ha Aes úgy érzi ad neked. Lányok, tegnap volt az élő Barbi baba. Ma elhoztam nektek az élő Ken babát! http://9gag.com/gag/awbKme4 Vélemények?
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|