Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3090 Dátum: 14 aug 21, 19:48:39 » |
|
Olyan is volt Lew. Igazság szerint egyre kevesebbet fényképezzük, mert csak és mert minek, szóval az összes friss kép szar és nem is friss. http://oi59.tinypic.com/dra0x.jpgOlyan kép, amin egyedül van azért nem létezik, mert ha meglátja a gépet, akkor odaszalad, hogy elvegye, tehát ha valaki nem fogja, akkor kapálódzik, viszont ha fogják, mikor olyan fontos dolga lenne, mint a fényképező eliminálása, akkor ilyen morcos fejet vág. Volt, de arról nem beszélünk Nem vagyok egy nagy gyerekfan, mert nem volt kisebb tesóm hogy hozzájuk szokjak, de ezt itt meg kell zabálni *-* Már olyan fejet vág mint aki hülyének nézi az embert
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3091 Dátum: 14 aug 21, 19:48:57 » |
|
Na igen, azért ez egészen másként nézett még ki. Akkoriban még nem a lengyelek akartak lenni itt a főkakas, mint mostanában. (Mondjuk ezt a nyugatiak rendszeres lenyócegyzésével akarják elérni, nekünk meg saját erőből is ment ez.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3092 Dátum: 14 aug 21, 19:50:46 » |
|
Igen még azt se bánnám ha német lett volna a kötelező nyelv bár az angolt jobban. De milyen jól hangzik hogy a Habsburg birodalomból jöttem Ma már nincs is olyan hogy birodalom XDXD nyertek a lázadók mert velük van az erő.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3093 Dátum: 14 aug 21, 19:52:18 » |
|
Milyen jól nézne ki facebookon is pl. lakóhelynek egy birodalom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3094 Dátum: 14 aug 21, 19:58:29 » |
|
Ez a beszélgetés most megfeküdte a kényes ballib gyomromat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3095 Dátum: 14 aug 21, 20:09:31 » |
|
Nekem meg mindegy csak legyen jobb az életszínvonal, ne szóljanak bele -úgymond- a magánéletbe, és legyen jobb a közbiztonság. Azt hiszem ez mindent magába foglal ami lényeges (nekem legalábbis).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3097 Dátum: 14 aug 21, 20:14:22 » |
|
Jó címer tényleg. És jó nagy. Ez népi sajátosság. Azért azért a mostani címerük erősen körül lett vágva. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3099 Dátum: 14 aug 21, 20:18:39 » |
|
Kis koromban mindig kitaláltam, hogy rajzolok magamnak egy címert, de sosem tudtam dönteni, hogy sárkány, szarvas, farkas, griff vagy sólyom legyen-e rajta. Még most sem tudnék. Nekünk kéne, hogy griff tartsa a koronát, legenda ide vagy oda, a griff a pusztai népek állata!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3100 Dátum: 14 aug 21, 20:19:12 » |
|
legyen jobb a közbiztonság.
Nem nagyon jó a biztonság. Kis koromban mindig kitaláltam, hogy rajzolok magamnak egy címert, de sosem tudtam dönteni, hogy sárkány, szarvas, farkas, griff vagy sólyom legyen-e rajta.
Vagy egy biológia könyv.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 21, 20:20:02 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3101 Dátum: 14 aug 21, 20:21:26 » |
|
Neked meg 260 pont, amivel bejutottál az egyetemre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3102 Dátum: 14 aug 21, 20:28:08 » |
|
Nekem meg mindegy csak legyen jobb az életszínvonal, ne szóljanak bele -úgymond- a magánéletbe, és legyen jobb a közbiztonság. Azt hiszem ez mindent magába foglal ami lényeges (nekem legalábbis).
Vissza a Kádár-rendszerbe? Én a magam részéről a meritokráciát támogatnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3103 Dátum: 14 aug 21, 20:40:26 » |
|
Ez pedig az orosz birodalom egyik címer. A cári korona igen szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3104 Dátum: 14 aug 21, 20:42:01 » |