Ayumichan
|
|
« Válasz #2895 Dátum: 14 aug 18, 17:39:06 » |
|
Most nem kevered vagy igaza van?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2896 Dátum: 14 aug 18, 18:06:16 » |
|
Nem érdekel az előző téma, mert Falkor az avám és ez olyan megtisztelő, hogy könnyekig hatódtam. Olyan érzés, mintha a hátán ülnék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2897 Dátum: 14 aug 18, 19:26:26 » |
|
Áá nagyon KO vagyok a délelőttösségtől, pedig ez az 1. nap.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2898 Dátum: 14 aug 18, 20:35:52 » |
|
Flame war 3..2..1..:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2899 Dátum: 14 aug 18, 20:53:45 » |
|
Van az a labda ami túl maga ahhoz, hogy megérje lecsapni
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2900 Dátum: 14 aug 19, 03:40:58 » |
|
Így kell nevet választani gyerekek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2901 Dátum: 14 aug 19, 08:25:11 » |
|
És mindemellé igazából meg Vietnámi lenne.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2903 Dátum: 14 aug 19, 10:10:03 » |
|
Szörnyű dolog hogy iskolába kell járni és tanulni kell ahelyett hogy mi is pusztulnánk tanulatlanul az ebolától. De ma megtudtam hogy van olyan település hogy Büdöskútpuszta.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2905 Dátum: 14 aug 19, 10:24:53 » |
|
Mester, király ez az oldal. Én nem is ismertem még. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2906 Dátum: 14 aug 19, 10:25:51 » |
|
Már megérte felkelni ezért a linkért. És most tudtam meg hogy Büdöskútpusztától nem messze van Szalonna. Kihagyhatatlan helyek, el kell utazzak mind a kettőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2908 Dátum: 14 aug 19, 10:53:18 » |
|
Vilike örökölte a szúnyogcsípés allergiámat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2909 Dátum: 14 aug 19, 11:37:04 » |
|
Szerintetek Lew abbahagyta a képregény csinálását?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|