xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2025 Dátum: 14 aug 05, 09:33:13 » |
|
Mucsi Zoltánt nem ismerni... azért én se ismerek sok magyar színészt vagy úgy színészt általában de azért Mucsit mindenki ismeri... HÁT NEM HIDEG A SÖR??!??!!!?!?
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2026 Dátum: 14 aug 05, 09:40:43 » |
|
Érdekesnek tűnik ez a képregény,mióta is készíted? Azt nem tudhatom hogy mindenki ismeri-e,de mi legalább igen. Most olvastam a Szentkirályi palackomon, hogy a vízangyal elrepít az angyalok városába. Most akkor szívnom is kell ahhoz, hogy ezt átéljem?
Ha úgy gondolsz magadra mint egy angyal akkor máris ott is vagy. UI:Aki nem hinné annak mondom tényleg elmúltam húsz,csak hát lehet anno lesérültem(15évesen). Vagy valami más állhat mögötte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2027 Dátum: 14 aug 05, 09:47:00 » |
|
Én se vágtam ki Hiei, meg azt se hogy ki Mucsi Zoltán. Tudatlan vagyok. :c
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2028 Dátum: 14 aug 05, 10:02:20 » |
|
De emberek sorrend = hie, cart, aes, sőt aest láttuk már rákosi képében tehát ő kiesik. sőt a kövi képen cart+ban hammer van ergo cart bill gates, ahogy a sorrend is mutatta, utána már csak logika hogy ki hiei WTF nők. Róland akarsz körszakállt???????444
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2029 Dátum: 14 aug 05, 10:04:05 » |
|
Én ezt már megmagyaráztam nékik. Sőt, még le is írtam milyen karaktert kaptak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2030 Dátum: 14 aug 05, 10:28:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2031 Dátum: 14 aug 05, 10:29:44 » |
|
Látom Lewnek mégis csak kellett körszakáll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2032 Dátum: 14 aug 05, 10:34:58 » |
|
WTF nők. Úgy értettem, hogy nem tudtam ki az a vén pacák aki Hieit testesíti meg! WTF férfiak Mini vettél már egeret?? Mert akkor ma LoL-ozunk. Nincs kifogás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 05, 10:36:18 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2033 Dátum: 14 aug 05, 10:49:59 » |
|
Mucsi Zoltán!!44!! wtf nők. csak nők illetve 14 éven aluli gyerekek loloznak. igen, aki férfi és elmúlt 14 így ezen logika alapján nő, vagy vissza a gyerek státuszba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2034 Dátum: 14 aug 05, 10:52:21 » |
|
A Lolosok nem szidják a Dota-sokat. Lehet azért mert ők nem gyerekesek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2035 Dátum: 14 aug 05, 11:14:30 » |
|
Amúgy ez így igaz. Már akkor megfigyeltem, amikor még nem LoL-oztam, sőt kifejezetten utáltam. Nem vagyok nagy mobás. Szóval pártatlanul írhatom, hogy szinte mindig a dotások kezdik el a fikázást. Lehet figyelemhiányban szenvednek, dunno. De ezzel csak magukat égetik. Kicsit szánalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2036 Dátum: 14 aug 05, 11:16:54 » |
|
Igazából ez egy kultúrharc. Kicsit libsinek hat hogy meg akarjuk óvni a felnövekvő generációt az ilyen értéktelen sz*roktól mint a lol ahol nem kell gondolkodni, megy a lebutítás. A lolosoknak nincs összehasonlítási alapjuk, nem látják át miben vannak ezért nyilvánvaló hogy nem ők kezdik a szidalmazást hiszen nem látnak ki a mocsokból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2037 Dátum: 14 aug 05, 11:27:36 » |
|
Jajj de kis édes ahogy próbálja magyarázni. (nem)Senkinek nem kell az iránymutatás, mindenki azzal játszik amivel szeretne, lehetőleg úgy, hogy nem cseszegetik érte. Aki komolyabban akarja venni az úgyis hallja hírét, hogy a dota nehezebb ésatöbbi és majd kipróbálja. Sőt akkor is hallja ha nem akarja mert 62 dotás úgyis a fülébe fogja üvölteni 5 percenként. (talán pont ezzel riasztják el az embereket, olyanok mint valami beteges hittérítők ) Amúgy meg annyi ősgyökér van LoL-ban, hogy inkább örüljetek neki, hogy nem dotában rontják a levegőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2038 Dátum: 14 aug 05, 11:31:07 » |
|
Szerintem mindkettő egyformán hülyeség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2039 Dátum: 14 aug 05, 11:33:04 » |
|
Egy kép többet mond minden szónál kampány folytatását olvashatták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|