Ezt kigyűjtöm egybe az utókornak
1. fejezet
Olvastam most két(!) oldalt, de eddig:
- Miért a szülők kevert klónjai a gyerekek?
- Sainak és Inonak most fia vagy vagy lánya?
- Ugyanezen az alapon, Orochimaru és Sakata Gintoki mikor csinált egyet?
- A 'kövér csaj súlyt akar veszteni" klisé megvan, ami főleg úgy gáz, hogy a faterjánál ez sose jött szóba
- Shino tanárbácsi lett? Bár gondolom az ott jobban megbecsült mint itt?
- Elve, miért oktatnak még ninjákat, hogy béke van? Egy nem létező munkahelyre van túlképzés, ahelyett, hogy a piaci réseket töltenék be, egy munkanélküli generációt nevelnek majd ki.
szerk 2: Na jó, ezt most ki fogom ide jegyzetelgetni
- Sarada bunkó, és látom a 'Kövér csaj' 'vicc' állandó lesz... Kishimoto és a nők
- Daddy issues.
- Naruto a hivatali idejében játszik bújócskát a fiával. Akár magyar politikus is lehetne
- Ja, hogy klón. De miért nem az dolgozik akkor?
- Daddy issues. Sakura mire számított mikor hozzáment? Eleve minek ment hozzá így? Jó, persze, japán erkölcs meg minden, megdugni és otthagyni lehet a nőt a gyerekkel, ha házasok attól még
- Az első képkocka meggyőzött Sakurával, hogy jó hogy ott hagyta. Gyermekbántalmazás?
- Komolyan Karin képén van a sajátja? A bizonyíták, hogy méltóság nélkül is lehet élni
Mikor azt hinném, hogy Sakur anm lehet gázabb...
2. fejezet:
- A kis takony az Suigetsu és Sasuke gyereke az eddigi logika alapján. Tudtam én, hogy Sasuke nem a lányok felé ing
- Sakura mióta ájulgat el? Miért nem gyógyítja meg magát ha legutóbb kitalálták, hogy mekkora király? Ha kölcsön van a házon, miért dönti össze?
- Igazából Sakura a white trash mom megfelelője
- Kövér csaj joke 3, a 3 megjelenéséből. Azt hiszem egyszerűbb lenne azt néznem, mikor nincs... Meg ez a "ne edd előttem mert én nem ehetek"? Jesszus...
- Jól időzített és totál alaptalan "nem az igazi szüleim"-baromság a plot miatt, pont miután Sarada Karin épét nézegette, hogy hasonlít rá.. MICSODA SZERENCSÉS VÉLETLEN.
- 8 éves kistakony már bosszút akar az Uchiha családért. Le se tagadhatná
- Miért tudja mindenki egy random madárról 100 méterről, hogy kié?
- Már van telefon? Wow, akkor Sasuke még mindig egy pöcs, hogy galambpostát küld
3. fejezet:
- Két olyan ninja, mint Shikamaru és Naruto miért nem veszi észre a tőlük 20 méterre üvöltő két hülyegyereket?
- Choji lánya tényleg ilyen hülye? Miért nincs ninja IQ-teszt? Miért CSOCSÓ a neve?
- Ez a Mitsuki most akkor Orochi, Gintoki és Zetsu gyereke??
- Kövér joke!!! 4
- A kövér csaj csak a nyilván elérhetetlen(ki akarna egy kövér csajt, lol??
)) pasik után vágyakozik. HAHAHA de vicces.
- 'nem bírom a futást'. Van vagy 12 éves. Ezek bmeg mindent lefutnak, ne mondjátok már, hogy a ninjatanonc pont nem tud.
- 'ha nem tudsz futni, gurulj' WTF???
- 'mit akar velünk tenni?' - szólott a kövért csaj, miután az ellenség előhúzott egy láncos-shurikenes-kalapácsos szrt egy tekercsből
- Uchiha Shin? Komolyan? Ennél klisésebb nevet?
- Naruto mégs jó valamire
Bár megmenteni a hülyegyerekeket nem votl jó ötlet
4. fejezet:
- ezzel a fejráncolással apja fia Shin ténlyeg
- mangekyo 8 évesen? Azok az idők mikor Itachi még übercool volt a sajátjával
- 8 éves kölyök ellen nem túlzás a rókabunda?
- Amikor annyira nincsenek új technikák, hogy Obitoét tolják megint. De ő nem lett jó végül? Él egyáltalán még?
- Kövér csaj megint 'biztos kellek a pasinak' vicc. HAHAHA-haa.ha.
- Mikor a riválisod jobbfejebb a lányodhoz, mint te magad, ott tudod, hogy buktál az életben
- Kövér csaj komplexusos, ezért azt hiszi ez is róla szól
- Kövér csaj nem várja meg a választ a kérdésére, inkább enne- már nem is számolom. És ez a 3. fejezet
Aki tényleg kövér, főleg japánban és gyerek, annak kurva jól eshet azt olvasnia, hogy ha kövér vagy akkor ennyi az értéked mint karakter és még annak is segghülye vagy.
- Flachback az első részekre. Ami vicces, hogy szerintem ez a legjobb eddig
- Mikor a riválisod jobbfejebb a lányodhoz... 2.0 Komolyan, Sasuke még úgy is legnagyobb fsz tud lenni, hogy ott sincs
Meg eleve, most elvileg Naruto csicskája, hogy az küldetésekre küldözgeti, szóval még itt is elbaszta...
- Daddy issues again. Mi van az apakomplexussal már ebben a mangában? Ha sose látta, miért hiányozna neki? A normális reakció ebben a korban már az lenne, ha 'utálná' maximum
- Sharingan
- Sasuke még akkor is seggfej ha végre meg lesz
Ezt vajon Kishi direkt csinálja?
4. fejezet. Illetve 5, ahogy a mangareader számozza, szóval legyen ez
- Ki a franc akarna kardot rántani egy 12 évesre? Sasuke is a dick to people.
- Awkward moment is awkward
- Még mindig ott a kezébe a kard???
- Mit csinálsz miután kiderült valakiről, hogy a lányod? Beszélsz vele, vagy rámordulsz Narutota, hogy miért hozta ide?
- Kövér csaj még mindig komplexusos.
- Hogy került oda az a rengeteg ember? Akik a Kagék??
-Mi a franc ijesztőbb mint a gonosz ősistennő-fa-zombigyártó-OP kaguya? The fucking hell are they saying?
- Hogy került oda Sakura ráadásul? Értem én, idősíkváltás, de akkor ne egy oldalon belül/panelválasztás nélkül legyen.
- Ilyen szrul megszerkesztett flashbecket, jézusom...
- NARUTO MÉG MINDIG JOBBFEJEBB SASUKE LÁNYÁHOZ, MINT SASUKE.
- Sakura előbb még ájult volt most már kengyelfutó gyalogkakukk. Egyáltalán, miért van még kondiban x. év housewifság után?
- egy minion-nak is sharingant adtak már?
persze már valaki megcsinálta:
- Már megint úgy lesz OP valaki, hogy sok sharinganja van....?
6. fejezet:
- Sasuke lángszórója mióta is kapcsolódik a szeméhez...?
- Az Akatsuki már egy régi sláger, csinálhatnának legalább egy új logót vagy valami. Lehetne Vörös Hold helyett egy szintén kőegyszerű Fekete Vér is a név. Kuroketsukei. Máris van egy új név, minimális fantáziával vagy erőbefektetéssel. Meg nem lenne meg a híre, hogy az előző tagokat mind kinyírták
Új név, tiszta lap...
- Kövér csaj egyszerre zabál és vágyakozik pasikra...
- A Hokagét A Narutot Az Überpowaa Fősitent egy random ezerszer látott szemtúltengésben szenvedő arc leszúrja.
- Sasuke beveti a legkétségbeesettebb klisé 'testemmel védem' húzást a plot miatt, hogy a csaj lássa, hogy mégis szereti egy tök indokolatlan helyzetben. Ne már hogy 3 random shuriknet ne tudna eltéríteni
- Sakura. Nem is az, hogy utolsó pillanatban mentette meg őket, hanem a létezése.
- Random követhetetlen térugrásjutsuk.
- Kövér csaj a háttérben bujkál és hülye
- Sakura miért gyógyítaná meg őket?
7. fejezet:
- Orochimaru már a sima Narutoban is régi motoros volt és unta mindneki, szóval itt mi a francért utalgatnak még rá? A következő 200 évben mindig ő lesz a gonosz ebben a világban?
- Hevay mood- being heavy poén. HAHAHA.
- Kövér csaj kajával akarja enyhíteni a hangulatot, mert mi más tenné boldoggá embereket??
- Amúgy se csoda, hogy kövér, ha mindig chipset zabál btw
- Sakura persze, hogy jó meg minden, ne miért nem szarja le hogy szét kell kapnia az ellenséges klónkölyköt? Ő is ninja és gyilkol embereket, főleg ha azok megtámadják az övéit. De persze ez itt a Naruto ahol egy normális karakter se fér el, nemhogy mélység nekik..
- Bezzeg Itachi anno...
Miért mindig itt lyukadok ki Narutonál, nem is értem.
- Sakura szentbeszédet mond a gonosznak, ahelyett, hogy fejét szegné
- Ez a tag nem olvasta az Akatsuki útmutatóját, ha azt hiszi azért létezik amiért ő mondja... MOndom, új név kell!4! Friss fiatalos erő és lendület!!
- Yamato egyáltalán előkerült a Naruto végén?
- A KÖVÉR CSAJ KIBASZOTT HÜLYE. 'Ki az apám?', hát bmeg talán ez egyetlen felnőtt aki szintén olyan mint a végésra szánt disznó.
- Szerintem a háj szorítja az agyát annyira, hogy mx. 1 gondolat marad meg benne egyszerre
- Hamarabb érnek Orochimaru szállására Konohából, mint a villamos a Jászairól a Nyugatihoz. Anno ez azért nem így volt, de hát gépesítés, csökkennek a távolságok itt is, még ha gyalog is vannak.
- Suigetsu és Juugo még élnek? Miért itt csicskák még? Miért nem fárad Kishi a minimális átrajtolásukkal se?
- OROCHIMARU MI A FSZÉRT ÉL MÉG? Komolyan, nem unja már mindneki a vele való szórakozást? Inkább fizessenek nek havi életjáradékot és hagyják békén a francba, csak ne untassa már halálra az egész ottani világot.
- Már Naruto se azon lepődik meg, hogy él, hanem hogy milyen fiatalos
- A kövér csaj szerintem hülyébb mint a kaktusz a szobám ablakába
- 'Did I do someting suspicious?' élsz leginkább.
- A kövér csaj szemmel láthatólag nem bezséli a nyelvet. Ez mondjuk sok mindent megmagyarázna
- Am Orochimaru mért legális, már nem azért? Vagy ezerszer meg akarta már ölni mindneki, hatezer bűnt követett el, miért tesznek úgy mintha nem kéne megölni? Bár gondolom már feladták
- Mikor Suigetsu akard ki azon mekkora geci Sasuke
- Komolyan Karin az anyja? Senkinek nem tűnt fel akkor, hogy Sakura nem volt terhes? Bár tuti be lesz csavarva valami genetikai hülyeség az egészbe
- Naruto 30 évesen is dattebyozik még
- Most attól még, hogy nem Sakura az igazi anyja ő nevelte míg mindneki más le se szarta, most meg nem akarja összeszedni...
Na még egy fejezet és a szemgolyómba szúrhatom a heroint.
De komolyan, Orochimau csak engem basz fel agyilag ennyire?
8. fejezet.
- Amúgy miért Naruto Gaiden az egész címe? Bruto Gaiden kéne. Vagy Sarada Gaiden.
- Egypontos sharinganja Sasukének kb. 7, Itachinak meg úgy tippelem 3 évesen volt. Sarada egy n00b. Mondjuk Karin meg Sakura is akkora csődtömeg volt, hogy hálát kéne adni az égnek, hogy a szerencsétlen gyerek fel tud állni, nemhogy sharingant növeszteni.
- 'el akarom hagyni a falut mert az biztos sokkal jobb mint az Orochimaruklnokkal telített erdő" - avagy a Naruto plotja már a 700. fejezete
- Az amúgy megadom, hogy Naruto normális legalább
A trióból ő az egyetlen aki emberileg értékelhető még mindig, és mostanra már az idegesítő attitűdjét is levedlette legalább
- Kishi újrarajzolhatta volna a stílusban már nagyon eltérő régi kockákat.
- Még mindig a flachback a legjobb az eredeti Narutoból. Ember, én erre nem lennék büszke.
- Sakura is átvette a fejpöckölősdit? Sasuke is not amused. itachi is not amused either. No one in this fucking galaxy is amused.
- ééés tényleg Naruto a legjobb arc. Hihetetlen, hogy ezt megéltem, én, aki mindig is utálta mint a szrt
Bár régen mondjuk ott volt kontrasztnak az aki tényleg jó volt eleinte, szóval azt véve hogy az eddigi cast fél- vagy -teljesen hülyékből áll, ez nem csoda.
- Sasukének mi a fsz van a szemével? AZ egyik magekyo az még megvan, de a másik az mi az isten!? Úgy néz ki mint az enyém miután a kontaklencsémben aludtam vélten. Vagy vmi elbaszott rinnegan-sheringan hibrid? Mert ha igen akkor csak egy
fullmetalos példám van erre:
Komolyan, hagynák már kimúlni a szerencsétlent, ez már nekem fáj.
- Miért van a random vese a tálban? Mi a szerepe? miért mutotagtják? Ő az új főgonosz? Minden bűn ebből a mangából és a Narutóból viszavezethető lesz rá? A következő 600 fejezetben megtudjuk!44!!4!
- Sakura végre össze akarja verni a random keljfeljancsit
Örülök, jogy legalább te jól szórakoztál ezen, Saphi, mert én kurvára nem
Megyek megiszom anyám mazsolaborát vagy megint majdnem összeöntöm a pálinkát a vodkanarancssal mint legutóbb. Az jó szoros volt basszus... De a kérdésedre, nincs semmi levédve, nem vagyok én jogász mint syzygy...