Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 14 márc 31, 07:56:45 » |
|
Kezdjük ott, hogy az alapozót arra találták ki, hogy a ráncokat és az egyéb bőrhibákat eltüntesse. És a bőrszínhez kell igazodnia, nem 5 árnyalattal sötétebb..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #16 Dátum: 14 márc 31, 08:52:51 » |
|
Én egyáltalán nem sminkelek. Lakkot sem használok csak nagyon ritkán. A hosszú köröm és a műköröm nekem nagyon nem jön be. Meglátom és kikészülök. Aminek a kipróbálását tervezem az a BB krém, ami hidratál és alapoz egyben. Húgom nagyon dicséri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #17 Dátum: 14 márc 31, 15:21:26 » |
|
Jól meg kell válogatni, milyen szert használunk. Sorra buknak le a krémek és hasonlók, hogy semmit nem érnek. A Dove-ot is tesztelték, a reklámjukban is szerepelt, ahogy egy növényt tettek a krémbe (vagy a krémet kenték valahova a növényre, nem emlékszem pontosan, szóba került), és az ugye szépen kivirágzott. Na ezt mások is kipróbálták, 100-ból 100 növény kirohadt.
Na most szerintem amúgy se szükséges ilyen krémeket használni, vagyis kockázatos, én ellenzek minden ilyet, de minden bizonnyal van ami jót tesz a bőrnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 14 márc 31, 17:18:03 » |
|
Általában ami tényleg jó az drága.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 14 márc 31, 18:41:26 » |
|
Nem én vennék egy ps4-et és hozzá egy lost of us-t Ja meg egy új gépet is akkor már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #21 Dátum: 14 márc 31, 18:52:14 » |
|
Azon csodálkozok hogy eddig a hímnem egyik fórumos képviselője sem merte kinyilvánítani a véleményét eme szépítő eszközökről mint a smink vagy a körömlakk (esetleg hajfesték). Vagy félénkek ezek a fiúk? Nekem pl ott van legközelebbi férfi hozzátartozóm, a sógorom (és az ő bátyja aki ott lakik ahol ők ő is így van vele), különösebben nem izgatja a hajfesték és a körömlakk, de ha a jelenlétében történik a szépítési folyamat attól kikészül. Egyszerűen nem bírja elviselni a hajfesték szagát, és a körömlakkét sem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #22 Dátum: 14 márc 31, 18:54:39 » |
|
Az a helyzet, hogy sok fiú bár hiába mondja, hogy nem szereti a tetőtől-talpig kisminkelt "nőt", érdekes módon szinte mind azokat nézi meg... szóval ez egy elég nagy öngól. De biztos... csak nem tudom hogy amikor csókolóznak akkor mennyire lakik jól a tonna alapozóval amit benyal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 18:55:15 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #23 Dátum: 14 márc 31, 19:04:15 » |
|
Érdekes mód a legtöbb férfi ismerősömet nem izgatja különösebben hogy egy nő haján festék van vagy az a saját színe a hajának, amit nem nagyon bírnak azok az extrém hajak (kék, zöld, türkiz stb.). A körömlakk/nagy köröm/műkörömmel meg úgy vannak hogy megnézik "idegeneken" de otthon az asszonyon már nem szeretik. Érdekes élőlény a férfi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #24 Dátum: 14 márc 31, 19:06:56 » |
|
Ennyi erővel a nő is. Sminkeli magát a legtöbb p*na barbi, szőkítik a hajukat, szoli ezerrel, műkörmök és minden undormány, de ha más lányon látják ezt rögtön ráolvassák hogy milyen foglalkozást űz, és le éjjeli pillangózzák. Az a gáz hogy a látvány manapság 1. Nem minden... 2. Lényegében semmit nem jelent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #25 Dátum: 14 márc 31, 19:22:37 » |
|
Azért vannak esztétikai szempontok. Egy erős smink is lehet szép és egy enyhe is ami csak kiemeli a szépséget és gyakorlatilag nem is nagyon látszik csak "elfedi a hibákat" és "kiemeli" amit ki kell, vagy egy zöld haj is függhet attól hogy az illetőnek jól áll e az arcához vagy sem. Ha az alapanyagok adottak abból ki lehet hozni egy förmedvényt is más színű alapozóval mint a bőr és nem az alanyhoz illő hajszínnel, vagy kialakítani egy műalkotást szépen kisminkelt szemmel és egy jó frizurával (akkor is ha türkiz) a lényeg hogy passzoljanak egymáshoz a dolgok. Aki meg ki van vakolva 3 kiló púderrel annak nem kéne leszólnia más ugyanolyat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #26 Dátum: 14 ápr 01, 08:23:30 » |
|
Azon csodálkozok hogy eddig a hímnem egyik fórumos képviselője sem merte kinyilvánítani a véleményét eme szépítő eszközökről mint a smink vagy a körömlakk (esetleg hajfesték). Vagy félénkek ezek a fiúk? Ilyen magasröptű eszmecseréhez nem is merünk hozzászólni. Te hol látsz ilyen tinicsajokat? Régi fényképeket nézegetve szerintem a mostani lányok sokkal szebbek, mint a 20-30-50-100 évvel ezelőttiek voltak. Na, ehhez a topichoz is hozzászóltam, most már biztos, hogy ki leszek tiltva a Férfi topicból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 01, 08:24:03 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 14 ápr 01, 09:57:14 » |
|
Dósa Fannykához hasonlókra gondolsz, Saiyan? Csak mert az ilyenek nem szépek (legalább is szerintem, és igazából nem is valódiak. Ja, és rengeteg van belőlük. Határőrnek nem lenne rossz ötlet kitenni őket. Na, ehhez a topichoz is hozzászóltam, most már biztos, hogy ki leszek tiltva a Férfi topicból.Nem hiszem. Itt válsz majd igazi férfivá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 14 ápr 01, 10:39:58 » |
|
A hideg kiráz ezetől a buta libáktól. Az a Jáde is ide jön. Szörnyű az egész kinézetük, és az alapozó a szájukon bahh.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #29 Dátum: 14 ápr 01, 15:02:03 » |
|
Erre szoktam azt mondani, hogy egy csók olyan, mintha alapozót ennél. Nyilván valóan a gyönyör addig tart, amíg le nem vakarják magukról a sminket. Vagy fordítva... Egyébként létezik olyan nő, aki a férjével 30 éve házas, és még nem látta a férfi smink nélkül. Azért az durva lehet. Manapság a "smink" amit a Fannyka-hoz meg Jade-hez hasonló tini kölykök használnak, valójában már nem is smink, hanem valami új arc, egy maszk. Amikor a harmincadik ilyen is elment mellettem egy múzeumban, kezdtem el gondolkodni azon, hogy tényleg ennyien vannak, vagy ugyan azt láttam más ruhában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|