Ayumichan
|
|
« Válasz #14415 Dátum: 14 júl 06, 13:58:50 » |
|
Másnaposság. Ha részegen elalszok akkor másnap jön a kis Vuk, de ha ébren józanodok ki akkor nem. Csak az volt a baj hogy Arysha valami munkatársai kezembe nyomtak még egy fél Hubertust és lehúztam, pedig az már nem kellett volna és otthon már nem volt "erőm" ébren maradni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14416 Dátum: 14 júl 06, 14:00:40 » |
|
Asszem most bemenekülök a Szezonos Animék topicba. Jöttömre 2 nap múlván számítsatok.
Most miért vagy ilyen? Meg se nézted azt a régi videót, mi? Mini megnéztük, nem voltam tőle elájulva. Olyan mint egy új évvad a sorozatból, de szerencsére csak 2 órás. Ami jó volt benne, hogy igaz, évekkel később, de lezárták úgy a sorozatot, ahogy azt illett.
Ezt vártam tőle, hogy normálisan lezárják. A sorozatnak csak az első két évada jó, a 3. szerintem nagyon gáz lett. Viszont, ha jól lezárták akkor örülök neki. És Logen milyen? Ő a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14417 Dátum: 14 júl 06, 14:05:45 » |
|
Őszinte leszek nem néztem meg Utálom Pest-et. Minden bajom van már akkor is, ha csak átutazóban vagyok ott. No offense, de most indult a nyári szezon 2. fele olyan nevekkel mint: Sword Art Online 2 Tokyo Ghoul Aldnoah.Zero Akame ga Kill! de lesz itt még egy K movie is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 06, 14:07:40 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14418 Dátum: 14 júl 06, 14:07:47 » |
|
Én nekem akkor is jön ha ébren maradok és sokat ittam de ha nem és alszom akkor is másnapos vagyok :S. A piától szerintem mindenki ilyen lesz ezért is nyomja el az álom :S bár talán ha meg tanulnék állatmódjára mértékkel inni akkor lehet nem álmosodnék be Minagi: Értem minden esetre azért majd igyekszem normálisabb hozzászólásokra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14419 Dátum: 14 júl 06, 14:14:36 » |
|
Az én esetem más, én menet közben megítélem hogy mikor kell megálljt parancsolni a piának, csak ez pénteken éjjel (szombat hajnalban) nem jött össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14420 Dátum: 14 júl 06, 14:21:30 » |
|
én csak próbálkozok megálljt parancsolni de nem szokott menni pontosabban volt már rá példa csak nem tudom mindig ezt meg tenni pedig nem ártana
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14421 Dátum: 14 júl 06, 14:54:00 » |
|
És Logen milyen? Ő a kedvencem. Nekem is. Ezért elfogult vagyok, lehetett volna kicsit több szerepe is, de mikor megjelent a filmben, legszívesebben elolvadtam volna. (Am úgy lenne legjobb nézni, hogy újranézem a sorozatot is.)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14422 Dátum: 14 júl 06, 17:55:11 » |
|
Azt hittem ő lesz az egyik főszereplő és össze jönnek végre a végén. Össze jönnek? A múltkori Duma topic végén is lecsillapodtak így az emberek. Amint megnyílt az új, máris pörgött a hely.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14423 Dátum: 14 júl 06, 18:00:30 » |
|
dat Seherezádé avatar Minagi nagyon pofás =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14424 Dátum: 14 júl 06, 18:03:10 » |
|
Melyik? Nem tudok dönteni. T_T Csak ideiglenesen, lehet, de változtatni szeretnék már, így elmélkedem. vagy ez? Amúgy köszönöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 06, 18:04:33 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14425 Dátum: 14 júl 06, 18:14:13 » |
|
Mindkettő jó, de a második jobban illik az aláírásodhoz (bár, ha azt használnád, összekevernélek Lewvel. ).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 06, 18:14:44 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14426 Dátum: 14 júl 06, 18:14:34 » |
|
Most néztem végig pont. Jó, kis anime, csak kevés benne az olyan karakter, akiket értékelni tudok. A vörös hajú császárfiak Kouból, meg Szinbád, kb. ennyi.
Nem merek fürdőgatya nélkül fürdeni, mióta Aes megmondta, hogy figyel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14427 Dátum: 14 júl 06, 18:17:25 » |
|
Az első kép jobb. Nem rossz a második sem, csak túl rózsaszínes. Nem merek fürdőgatya nélkül fürdeni, mióta Aes megmondta, hogy figyel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 06, 18:18:27 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14429 Dátum: 14 júl 06, 18:20:10 » |
|
Nem, az aláírás más lesz, csak még nem találtam ki. Elsőnek a másodikat tettem be és tényleg kicsit sok volt Lew-vel ez a szín kompozíció. Pedig olyan édes. *-* Köszönöm nektek, az első marad, már csak aláírás kell. Bár az animét még nem láttam, de érdekel, a csaj viszont nagyon tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 06, 18:23:37 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|