Syzygy
|
|
« Válasz #14400 Dátum: 14 júl 05, 18:43:19 » |
|
Óhh ahhoz képest hogy 2 éve itt van, nem igazán tudja a kommunikáció menetét, teljesen kezdő a srác. 1: nem szabadkozunk, és nem kell minden megjegyzésre válaszolni, főleg meg hogy bizonygatni sem előttünk sem önmagad előtt nem kell semmit. 2: ishida még mindig nem hívott meg egy sörre, most már kezdem érteni milyen nehéz a lányoknak, hogy az általuk küldött (teszem hozzá önmaguk előtt egyértelműnek hazudott) jeleket a pasik nem veszik észre. 3: Remélem megint lesz egy Argentin-Holland meccs majd jövő héten. fenének vagytok fent jó páran ha nem írtok, mocskos lurkerek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 05, 19:06:19 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14401 Dátum: 14 júl 05, 19:27:37 » |
|
Ezzel elkéstél körülbelül 2000 hozzászólással, mivel Mini hsz vadász így értelmet nem nagyon tudunk a kommentekben/mögött/előtt/fölött találni.
Ne hazudozz az újoncoknak te szívtelen állat. Syzygy, hagyd Ishidát, soha nem lesz a tiéd, mert lemondtál róla. Ezek után sem futott utánad. Veszett fejsze nyele. T_T Noémi írta, hogy Veronica Marsot fog nézni. Ha ezt olvasod, az jóóóóóóóóóóó! Ha a filmet nézed meg, majd mond el milyen volt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 05, 19:29:46 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14402 Dátum: 14 júl 05, 20:02:38 » |
|
Én meg ma egész nap sz*rul voltam. Soha többé nem iszok alkoholt. Utálom a másnaposságot, még jó hogy csak pár évente egyszer csúszik hiba a számításaimba.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14403 Dátum: 14 júl 05, 20:22:54 » |
|
Mini megnéztük, nem voltam tőle elájulva. Olyan mint egy új évvad a sorozatból, de szerencsére csak 2 órás. Ami jó volt benne, hogy igaz, évekkel később, de lezárták úgy a sorozatot, ahogy azt illett.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14404 Dátum: 14 júl 06, 09:30:04 » |
|
Cépjóreggeltet yerekek! Most GOT-ot nézzel, vagy WOT-ozzak? Nem tudom eldönteni.... Visszaolvastam 2 oldalt, és és teljesen felesleges volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14405 Dátum: 14 júl 06, 09:44:35 » |
|
Én inkább németet tanulok. Fórumozásnak álcázva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14406 Dátum: 14 júl 06, 09:57:11 » |
|
Nézz Gabesz GoT-t! Én azt ajánlom inkább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14407 Dátum: 14 júl 06, 11:13:13 » |
|
1896-ban, a Lumière fivérek már kis hazánkban forgattak a millenniumi ünnepségsorozat keretei között. A film valószínűleg a királyi udvar megrendelésére (de legalábbis jóváhagyásával) jött létre. A videóban 2 helyszín látható, az első egy katonai díszszemlét mutat be, a másodikon pedig a Lánchidat láthatjuk, természetesen még autós forgalom nélkül. A Lánchídon még megvannak az egykori vámszedő házak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14408 Dátum: 14 júl 06, 11:33:50 » |
|
Bütykölgetem a kocsit.. A GOT megvár, A WOT tálcán elfér, Inkább bütykölgetem a kocsit, meg le is kéne mosni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14409 Dátum: 14 júl 06, 12:50:38 » |
|
Milyen kocsid van ? Ayumi én meg ma pedig egy idelye mr én is úgy vagyok vele ha iszok nem akarok másnapos lenni csak nem jön össze :S és írtam mert hívtak Ishida sajnálom hogy nem de miből veszed hogy nem ismerem ? egyébként csak az egyik részt láttam azt is csak részben és nem igazán tetszett Nem igazán, szerencsére itt eléggé össze tudják kötni az emberek a dolgokat.
Ha lenéző volt a hozzászólásom sajnálom senkit se szerettem volna megsérteni vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14410 Dátum: 14 júl 06, 13:03:59 » |
|
Luidzsy fórumoztál már rendszeresen valahol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14411 Dátum: 14 júl 06, 13:09:50 » |
|
Nem de ez megy egy szavas választ lett volna amit nem lehet és így már tényleg értelmetlen a hsz vagy miért kérded ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14412 Dátum: 14 júl 06, 13:45:51 » |
|
ha iszok nem akarok másnapos lenni csak nem jön össze :S Nekem összejön... Csak kb pár évente hiba csúszik a számításaimba, a piától laza leszek (és fáradt) és felrúgom a saját szabályomat, lefekszek aludni részegen, pedig azt nem szabad mert olyankor van a baj.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14413 Dátum: 14 júl 06, 13:54:00 » |
|
Milyen baj van olyankor, Ayumi? Ha lenéző volt a hozzászólásom sajnálom senkit se szerettem volna megsérteni vele
Majd.... át fogjuk ezt vészelni valahogy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14414 Dátum: 14 júl 06, 13:55:58 » |
|
Asszem most bemenekülök a Szezonos Animék topicba. Jöttömre 2 nap múlván számítsatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|