heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14070 Dátum: 14 júl 01, 12:45:08 » |
|
Egyelőre szüneteltem az állatok kiosztását. Túl gyakori lett, és nem akarom, hogy inflálódjon, meg Ayumi túlságosan meggazdagodjon. Kérlek ezt töröld ki, mert úgy hangzik, mintha arra utalnál, hogy Ayuminak nincs élete, ezért mindig itt van. Szerintem ez sértő.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14071 Dátum: 14 júl 01, 12:55:59 » |
|
Ezzel csak arra utaltam, hogy Ayumi már a harmadik vagy a negyedik kutyáját szerezte meg, amivel messze kiemelkedik a mezőnyből. Ráadásul, akinek nincs élete, annak nem érdeke, hogy befagyjon a téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14072 Dátum: 14 júl 01, 13:11:33 » |
|
Valahogy nem vagyok meglepve.. Ez a félholdas területeken olyan, mint nekünk trianon, a kereszteseknek a szentföld... Valamikor a miénk volt, szerezzük vissza alapon működik... Ha kerítetek egy térképet az oszmán birodalomról, majdnem ugyanezeket a területeket foglalta magába, azzal a külömbséggel, hogy ez a térkép a mostani államhatárokban gondolkozik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14073 Dátum: 14 júl 01, 13:23:43 » |
|
Azért az Oszmán Birodalom a fele sem volt ennek. És egyáltalán nem olyan, mint Trianon, mert az adott szíriai felkelőknek semmi közük ezekhez a területekhez. Inkább olyan, mintha egy birodalomba akarnánk egyesíteni a valahavolt összes keresztény országot és a keresztények által valaha megszállt földeket (ami gyakorlatilag az egész világot jelentené szinte ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14075 Dátum: 14 júl 01, 13:38:13 » |
|
Azért az Oszmán Birodalom a fele sem volt ennek. És egyáltalán nem olyan, mint Trianon, mert az adott szíriai felkelőknek semmi közük ezekhez a területekhez. Inkább olyan, mintha egy birodalomba akarnánk egyesíteni a valahavolt összes keresztény országot és a keresztények által valaha megszállt földeket (ami gyakorlatilag az egész világot jelentené szinte ). Nagyjából fogtak minden olyan helyet ahol muszlimok élnek, aztán hozzácsaptak minden olyan helyet is, amit valaha is sikerült egy muszlimnak elfoglalnia. Bár ez utóbbi esetében elég pontatlanok lettek. Na meg elég nehéz is lenne nekik ezt fenntartani. Az is lehet persze, hogy kamu az egész, és nem is ők csinálták, bár belőlük kinézném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14076 Dátum: 14 júl 01, 13:52:43 » |
|
Úgy döntöttem, hogy kezdek valamit az életemmel és az arabok adtak egy jó ötletet adtak. Meghódítom a világot és istenkirály leszek, egy neohórusz. Van is egy terven, de az sajnos könnyen megdönthető a kezdeti fázisban, így még nem oszthatom meg veletek. Ezzel a hozzászólással is eleget kockáztattam, de ez is a tervem része.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14077 Dátum: 14 júl 01, 13:57:29 » |
|
Na emberek megkaptam a melót egy laptopszaküzletben melózok holnaptól remélem jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14078 Dátum: 14 júl 01, 14:10:35 » |
|
Ma hazahoztam egy kiscicát Haverom írt, hogy valami parasztok kidobtak 4 kis cicát az utcára, szóval mondtam. hogy egy vörös kan cicát elhozok az a neve hogy Carl. Carl Grimes. így amikor csak kilépek a házból és keresem, már ordítok is hogy koooooaarl Aes érteni fogja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 01, 14:12:06 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14079 Dátum: 14 júl 01, 14:15:56 » |
|
Soha nem fog az a dög a házban maradni. Ha kéne, akkor főleg nem. xDDD De jól tetted, hogy befogadtad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14080 Dátum: 14 júl 01, 15:11:28 » |
|
Aranyos lehet. Az enyémet is találtam. Azért hoztam el mert követett és nem akartam hogy lekövessen az úttestre (allergia sm tarthatott vissza annyira megszerettem). Na emberek megkaptam a melót egy laptopszaküzletben melózok holnaptól remélem jó lesz Gratula, akkor meglett az "álommelód". Majd szerintem még a nyáron hívnak a nestléből, igaz nem álommeló de legalább fizetnek érte.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14081 Dátum: 14 júl 01, 15:31:45 » |
|
Boldog születésnapot a nővérednek, Ayumi. (Arysha)
Mi 17 éve majdnem elütöttük, a macskánk anyukáját. Szaladtak át az úton, Emily meg lemaradt nagyon és befogadtuk. Körülbelül 2-3 hetes volt. Mindig szétnyálazta a pólónkat mikor aludt, irtó cuki volt.
Mit kell majd csinálnod Micsudi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14082 Dátum: 14 júl 01, 15:38:40 » |
|
Az a macska (Emily) nagy(obb)nak is cuki fejeket vág (állatos topic).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #14083 Dátum: 14 júl 01, 16:13:20 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 01, 16:14:09 írta Arysha »
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14084 Dátum: 14 júl 01, 17:00:39 » |
|
... Na meg elég nehéz is lenne nekik ezt fenntartani. Az is lehet persze, hogy kamu az egész, és nem is ők csinálták, bár belőlük kinézném. Elég beteg társaság... Lehetetlent akarnak... Ayumi te nem a Nestlénél dolgozol most is? Vagy közben eküldtek, majd ha lesz meló szólunk alapon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|