Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13980 Dátum: 14 jún 30, 00:23:05 » |
|
Miért nem? Ennyire hangos a kávéfőzőgép? Azt hittem ilyenkor mikor bezárod magad az albérletbe tanulás szempontjából akkor már nem lakik veled senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13981 Dátum: 14 jún 30, 00:26:16 » |
|
Nem is lakott eddig. De egyrészt új lakótársam van, másrészt második félévre rájött, hogy otthon nem tud tanulni, így itt vegetál. Én meg panaszkodom mindenkinek miatta. Sajnos tapasztalat, hogyha más is itt van, nem tudok olyan erőbedobással tanulni, mintha egyedül lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13982 Dátum: 14 jún 30, 00:27:45 » |
|
Mondjuk ez igaz. Otthon nem lehet tanulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13983 Dátum: 14 jún 30, 00:30:20 » |
|
Otthon kikapcsolja magát az ember. Az szívás azért, de elvonja a figyelmed? Vagy csak az zavar, hogy egy lakásban vagytok és akár tesz-vesz, így nem tudsz koncentrálni? Egy ismerősöm ilyen esetben füldugókat használt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 30, 00:31:16 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13984 Dátum: 14 jún 30, 00:31:54 » |
|
nah mindjárt jövök csak rágyújtok.
Én soha nem voltam amúgy rosszba a szobatársaimmal. Ha dumagép azt se bánom, ha egy antiszociális terminátoron szocializálodott számítógép kocka, nos annak is meg van a jó oldala.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 30, 00:33:14 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13985 Dátum: 14 jún 30, 01:42:05 » |
|
Úgy látszik, hogy senki sem várta meg amíg visszatérsz. Egyébként van még valakinek legoja, mondjuk ami megmaradt még gyerekkorából?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13986 Dátum: 14 jún 30, 01:46:50 » |
|
Nekem nincs. ----------- Ez megtetszett és úgy döntöttem hogy ide is berakom:
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13987 Dátum: 14 jún 30, 06:15:29 » |
|
Egyébként van még valakinek legoja, mondjuk ami megmaradt még gyerekkorából?
Nekem van egy vadnyugati kisváros, ami egy seriff irodából/dutyiból, egy bankból és egy kocsmából áll. Meg egy Bionicle hadosztályom is van valahol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13988 Dátum: 14 jún 30, 06:18:12 » |
|
Úgy látszik, hogy senki sem várta meg amíg visszatérsz. Naná, mert a bűvös kettő közeledett, a bűvös hajnali 6 ugyan csak (mikor megszólal az ébresztőórám), így ideje volt már aludni. Aranyos Ayumi, de egy egész salátában ezek a cuccok jobbak lennének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13989 Dátum: 14 jún 30, 06:45:09 » |
|
A vadnyugati város menő. A bionicle meg egy marha nagy tévedés volt a lego részéről.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13990 Dátum: 14 jún 30, 08:01:16 » |
|
Nekem nincs meg a Lego gyűjteményem, sajnos amikor már "nagy fiú" lettem , akkor a szüleim odaadogatták noname rokonoknak, akikkel még csak nem is szoktam beszélni, max csak köszönni kb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 30, 08:15:42 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13991 Dátum: 14 jún 30, 08:05:37 » |
|
Akkor már soha nem fogok felmenni hozzád egy sörre, hogy megmutasd a lego gyűjteményed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13992 Dátum: 14 jún 30, 08:11:41 » |
|
Öcsémnek is megvan még a lego gyűjteménye szerintem. Nekem is volt vmim. Gyűjtő vagy heo?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13993 Dátum: 14 jún 30, 08:28:55 » |
|
Akkor már soha nem fogok felmenni hozzád egy sörre, hogy megmutasd a lego gyűjteményed.
Such sad story Such shockingSuch dogecoinsMeg van viszont a műanyag oldallapokból összerakható kastélyom meg van pár G.I. Joe figurám. Tudunk még inni limonádét, csinálok teasütit és nézhetünk majd valami Disney filmet is. Ha már a sörözés nem jön össze...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 30, 08:29:54 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13994 Dátum: 14 jún 30, 08:50:31 » |
|
Gyűjtő vagy heo?
Fogjuk rá. Igazából van pár téma, amit még Gyerekkoromban nyálcsorgatva néztem a katalógusokban és azokból álltam neki beszerezni párat, de a legfrissebb is '97-es, szóval ez egy lassú folyamat lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|