Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13725 Dátum: 14 jún 26, 20:18:12 » |
|
Miért nem? Nekem rózsa jött ki, de nem értem miért. Azt mondja: "Nagyon romantikus vagy, és hiszel a szerelem hatalmában, ami egy beleérző és gondoskodó partnerré tesz." Hát.... nem tudom. Nem az igazi ez a teszt, de vicces attól még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13726 Dátum: 14 jún 26, 20:19:04 » |
|
Rózsa Nagyon romantikus vagy, és hiszel a szerelem hatalmában, ami egy beleérző és gondoskodó partnerré tesz. Lelkem mélyébe látnak ezek a kvízjátékok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13727 Dátum: 14 jún 26, 20:20:03 » |
|
Szegfű Bájosnak és ártatlannak tűnsz, de mosolyt tudsz varázsolni az emberek arcára. A barátok és az idegenek értékelik, azt a bizonyos valamit benned. Háááát nem tudom hogy ez mennyire jellemző rám...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13728 Dátum: 14 jún 26, 20:20:12 » |
|
Na végigfutottam itt az elmúlt pár oldalt.
Egy kis pihi következik.
Szeretnék mindenkit határozottan megkérni arra, hogy legalább az alapvető kommunikációs normákat tartsa be.
Egészen elképesztő amit műveltek, pár ember itt olyan stílusban kommunikál a másikkal, hogy csodálom, hogy nem verik meg naponta, ha ezt élőben is így csinálja.
Egyszer elnéztem ezt, nagy hiba volt, mert nem lett megállás.
Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a nőkkel való kommunikációnak vannak azért alapvető szabályai, amit egy civilizált országban illenék egy férfiembernek betartani. Nem várom el, hogy igazi lovagkén viselkedjetek (erre amúgy is tökéletesen alkalmatlanok vagytok), de azért a minimum határokat tartsuk már be.
Az meg egyszerűen visszataszító, hogy ha egy olyan téma, ami alapból feszegeti a szabályzat kereteit (a jó ízlés határait meg át is lépi), végre elterelődik, utána erőszakosan szánt szándékkal visszahozásra kerül.
Egyébként meg, aki ennyire kíváncsi a másik életére, hogy azt nyilvánosan akarja kitárgyalni, nézzen utána annak, hogy a sajátja miért annyira unalmas, hogy a máséval kell foglalkoznia.
Majd valamikor, ha lesz időm, kitörlöm ezt a sok szemetet.
Nyitás holnap reggeli órákban valamikor.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13729 Dátum: 14 jún 27, 08:30:44 » |
|
Téma megnyitva!
A fentieket kérem figyelembe venni. Az emberi együttélés alapvető normái minimumelvárás. Nem szeretnék visszatérni a dedóba (lezárások, figyik, büntetések), itt mindenki tapasztalt fórumozó már, többezer hsz után jogosan elvárható, hogy az alap dolgokkal mindenki tisztába legyen. De ha így nem megy, akkor visszatérünk a másik módszerhez.
Kommentárt nem kérek.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13730 Dátum: 14 jún 27, 09:31:18 » |
|
Aes régebben amikor hsz törlés miatt dupla post keletkezett, mindig odaírtátok kékkel, hogy nem duplapost csak lett törölve.
Már nem szoktátok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13731 Dátum: 14 jún 27, 09:42:33 » |
|
Inkább csak elfejtette oda írni, olyan rég kellett ilyennek foglalkoznia. Voltak időszakok, mikor ilyen gyakrabban volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13732 Dátum: 14 jún 27, 10:20:57 » |
|
Jézus Krisztus mi lehetett itt tegnap ha így sikerült kiborítani Aest. Rosszak vagytok Nade Hétfőn állásinterjú egy olyan laptopszaküzletben Végre valami ami a szakmámhoz tartozik Tegnap pont itt volt haverom amikor hívtak Amikor letettem a telót győzelmi "EZAZZZ!" Anyum jön át "na győzelmi indiántánc?" pont azt csináltam haverom röhögött De jó amikor valami végre alakul valahogy ha megkapom akkor a váci úton is fogok lejteni egyet (picit arrébb a bolttól ne rúgjanak ki azonnal mert lökött vagyok )
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13733 Dátum: 14 jún 27, 10:23:38 » |
|
Látom amíg Grill partin voltam nem viselkedtetek rendesen. Ejnye. Viszont olyan mocskos mód másnapos vagyok hogy azt nem lehet elmondani és füst szagom is van. A crash nitro cart-ra emlékszik valaki? Az volt a kedvenc konzolos játékom kicsinek és soha senki nem ismeri Grat Micsudi remélem felvesznek.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13735 Dátum: 14 jún 27, 10:43:47 » |
|
Saphira köszi most muszáj ezt hallgatnom XDXD Ez zseniális volt ez a játék a mai napig szívesen elszórakozok vele ÉS a Team Racing hiába mariocart klón sokkal jobb mint a mariocart valaha volt életem legbefolyásolóbb multi élménye
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13736 Dátum: 14 jún 27, 10:46:04 » |
|
Szívesen. Felnéztem Facebookra és egy perc alatt 15 bizonyítvánnyal pózolós képet számoltam össze. Úgy látom különleges nap a mai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13738 Dátum: 14 jún 27, 11:04:21 » |
|
Nekem pedig most le kellett töltenem a Crasht mert már nem bírtam :'D Tavaly előtt mikor még volt földrajz órám akkor kijátszottam megint az egészet mert a tanárt nem érdekelte hogy laptopozunk órán és földrajz helyett ezt nyomtuk Nem kell, de annyira nagyon sajnálom hogy ez nincs Pc-re
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13739 Dátum: 14 jún 27, 11:04:48 » |
|
Saphira, ezzel most kínzol. Annyira szeretem ezt a játékot és így, hogy nem tudok vele játszani.... Nálam is mindenki teszi ki a bizonyítványos képeket. Valaki szökőkútban állva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|