xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13515 Dátum: 14 jún 25, 11:56:51 » |
|
Egy jó ütvefúró biztos viszi
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13516 Dátum: 14 jún 25, 11:57:32 » |
|
Megfelelő fúrószárral persze. Nem ám valami baumaxos gagyival, hanem rendes márkással. Az átmegy mindenen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13517 Dátum: 14 jún 25, 12:01:19 » |
|
Én a növénysarokba szeretnék tenni egy tájképet. És ragasztva ronda, meg a cellux elenged egy idő után úgyhogy nem éri meg. A rajzszöget a fűzőgép karjával vertem be és szerintem is a vakolatba ment csak bele, de az elég is. A titkárság díszét megtartja (Ülő Bika portré).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13518 Dátum: 14 jún 25, 12:01:34 » |
|
Nekem volt olcsó Brico-s fúróm, az átment mindenütt, mint fing a gatyán. Csak sajnos ellopták pár éve a garázsból... Azóta nyomom Texas Styleban... És ragasztva ronda, meg a cellux elenged egy idő után úgyhogy nem éri meg.
Vannak ám nagyon jó ragasztóanyagok a Celluxon kívül, melyek láthatatlanok! :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 25, 12:02:55 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13519 Dátum: 14 jún 25, 12:03:08 » |
|
Bocsi, de nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Seva, a rajszög nem arra való, hogy képet akasztgass rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13520 Dátum: 14 jún 25, 12:04:35 » |
|
Nekünk egy Metabo fúrónk van, az se gyenge játékos. Nagy terméskövet is simán átviszi. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13521 Dátum: 14 jún 25, 12:09:16 » |
|
A Makita is nagyon jó fúrógépeket gyárt. Apám mindenből a Makitára esküszik. Megjegyzem szerintem is nagyon jó márka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13522 Dátum: 14 jún 25, 12:13:27 » |
|
Bosch fúrógépnél nincs is jobb. Igaz behajtóból mondjuk csak Hilti van itthon Mondjuk a Makitának még van esélye.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13523 Dátum: 14 jún 25, 12:18:49 » |
|
Rosszul mondtam, nem kép hanem egy plakát, amiről szó van. Szép tájat ábrázol. De kolléganőm lefújta a dolgot úgyhogy problem sloved.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13524 Dátum: 14 jún 25, 12:19:13 » |
|
A Bosch azért még felső középkategória inkább. A Balck&Decker meg csak régen volt jó, mostanában már gagyit gyártanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13525 Dátum: 14 jún 25, 12:22:10 » |
|
B*sszátok meg, sikerült elérnetek, hogy inkább menjek tanulni, mert FÚRÓKRÓL BESZÉLGETTEK. KÖSZÖNÖM!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13526 Dátum: 14 jún 25, 12:22:55 » |
|
Amúgy a gyurma ragasztó megoldja ezt a gondot, csak mondom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13527 Dátum: 14 jún 25, 12:26:30 » |
|
B*sszátok meg, sikerült elérnetek, hogy inkább menjek tanulni, mert FÚRÓKRÓL BESZÉLGETTEK. KÖSZÖNÖM!
Neked melyik a kedvenc fúrómárkád? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13528 Dátum: 14 jún 25, 12:28:56 » |
|
Gyurmaragasztó nincs a tanszéken. Vagyis volt, de a legagresszívabb kolléganőm lenyúlta és vele inkább nem kezdek ki. A férfiak imádnak fúrni (igen, mindkét értelemben ) akármi van azonnal jön, hogy IDE FÚRÓ KELL!!!! Minél nagyobb kosz, hangzavar stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|