xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #10545 Dátum: 14 máj 29, 21:41:25 » |
|
Bocsi hogy félbeszakítom a témát, de annyira rossz hogy muszáj leírnom Fater elfelejtette befizetni az áramot 4 hónapig (nem csoda hiszen nem is itt lakik) és ezért kikapcsolták az áramomat szörnyű mert így melegvíz sincs... elég szar hideg vízbe zuhanyozni, mázli hogy az idő jó legalább mert különben fűtésem se lenne xDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10546 Dátum: 14 máj 29, 21:48:08 » |
|
Nagyon utálom amikor nincs áram sokáig (sokáig, értsd több mint 4-5 órán át). Egyszer volt hogy úgy egy napig (kb. mint 24 óra) nem volt, ráadásul gáztűzhely sincs csak rezsó meg mikró (mindkettőhöz áram kell) és pont hajnalba mentem dolgozni, langyos instant kávét kellett inni (annyira lett meleg a csapból a meleg vízből)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #10547 Dátum: 14 máj 29, 21:49:59 » |
|
Hát ezaz hogy nekem is minden árammal megy xDDD Át kellett menjek anyámhoz fürdeni :'D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10548 Dátum: 14 máj 29, 21:52:20 » |
|
Mert nincs meleg víz, akkor neked bojler van? Mert nekem központi a meleg víz (vagyis szerencsére nincs összefüggésben az áramunkkal). Nálunk amikor nem volt valamiért meleg víz hidegzuhanyoztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #10549 Dátum: 14 máj 29, 22:04:41 » |
|
Bojler van bizony szal se melegvíz se tűzhely(mer az is elektromos) se semmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10550 Dátum: 14 máj 29, 22:17:48 » |
|
A hideg vizes zuhany a férfiasság kulcsa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10551 Dátum: 14 máj 29, 22:22:50 » |
|
Az a legrosszabb amikor se áram se gáz se meleg víz nincs. (nem a fürdés miatt). Semmilyen hőkezelést kaján pián nem lehet csinálni mert a csapból se jön meleg víz pl a (instant)kávéhoz, teához. Ilyenkor nyáron még az üdítő, energiaital, ásványvíz is langyi mert áram nélkül gondolom a hűtő se hűt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 29, 22:25:29 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10552 Dátum: 14 máj 29, 22:28:48 » |
|
esküszöm ölnék egy jó kis jeges zuhanyért, már most álmos vagyok, kaptam egy nagyon rossz hírt, De nem depizek itt nektek mert rühellitek, de faszom az egészbe.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #10553 Dátum: 14 máj 29, 22:31:32 » |
|
Rég volt már rendesen panaszkodtál volna.A végén még nem fog rád illeni az aláírásod. Ez persze inkább előny a számodra. Ayumi milyen boszi vagy ha már a víznek se parancsolsz? Vagy te is aksiról mész és áram nélkül lemerülsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10554 Dátum: 14 máj 29, 22:33:39 » |
|
Jeges zuhany nem, de egy kellemesen lanyos most jól esne valamennyire. Mindegy még ez a meleg simán elviselhető és a vérszívók sem jöttek még be.
Mi van a boszi erőddel, Ayumi? Csak feltudod melegíteni a vizet azzal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10555 Dátum: 14 máj 29, 22:35:37 » |
|
A nagy, de szőrös őszibarack, vagy a kicsi sárga?
A nagy és puha, aminek már attól folyik a leve, ha megfogom. Biztos hogy az én perverz agyam konvertálja át ezeket az infókat de ha mégsem akkor neked arany kezed van apám, ha megfogod és már benedvesedik! ui.: A hideg vizes zuhany a férfiasság kulcsa.
Már megint a férfiasság jellemzői? Az arc szőrzettel megbékéltél vagy azóta is hiteles tényként kezeled a a Bartos módszert?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 29, 22:38:54 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10556 Dátum: 14 máj 29, 22:38:05 » |
|
Pedig elvileg víz jegyű vagyok. Igazából a fürdés szempontjából izgat a legkevésbé a lényeg hogy valamilyen víz folyjon a csapból az se baj ha hideg. Nekem nem kell felmelegíteni azt megteszi a MIHŐ ha már fizetünk nekik. xenon az akinek bojlere van és nincs melegvíz mert ahhoz is áram kell az "erőm" meg hozzá már nem ér el. Morause, piszkos a fantáziád mint mindig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10557 Dátum: 14 máj 29, 22:38:31 » |
|
Még jó hogy hozzá lett téve hogy Őszibarack. Habár még így is határeset. Ayumi gondltál már Dinamós/Töltős Szobabiciklis megoldásra?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 29, 22:40:00 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10558 Dátum: 14 máj 29, 22:44:16 » |
|
Nem, de én napenergiát szeretnék használni (mondjuk éjjel problémás, de talán lehetne sok aksi amik nappal feltöltődnek éjjel elhasználódnak ) ahhoz nem kell tekerni, (mondjuk attól meg lefogynék). a Nap dolgozna helyettem. Morause esete a hamvas barackkal, ez valami jó filmcím lehetne. Hogy milyen műfaj azt meg mindenki fantáziájára bízom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10559 Dátum: 14 máj 29, 22:47:10 » |
|
Egy kis természetvédői reklám és meg is van oldva. Napelemes módszer nem rossz de csak 2012ben/ig volt féláron. Habár elméletben tervezik hogy lesz egy újabb akció a közeljövőben. Persze még így se olcsó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|