xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8895 Dátum: 14 máj 11, 15:31:44 » |
|
Jah tényleg totál kiment a fejemből, akkor mindegy
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8896 Dátum: 14 máj 11, 15:32:34 » |
|
Mindketten tudjuk, hogy Rita a stréber. Xeni, nem nem lehetne. Remélem nem érzed túl lakonikusnak a válaszom, de ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8897 Dátum: 14 máj 11, 15:40:46 » |
|
Oh,márcsak 9 fő hiányzik a kerek 10k-hoz? 10k már rég megvan, pontosan 15749. Csak szoktuk szelektálni azokat akik nem léptek be X éve, vagy 0 hsz-szel rendelkeznek. ^^ Elég nagy a kieső ráta.Ebbe benne vannak az örökre bannoltak is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #8898 Dátum: 14 máj 11, 15:46:56 » |
|
Ebben minden benne van. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8899 Dátum: 14 máj 11, 15:49:25 » |
|
Ráakartam menni Cart blogjára, de csak meghívott felhasználók olvashatják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8900 Dátum: 14 máj 11, 15:51:06 » |
|
Én ezzel a problémával már régebben szembesültem, pedig hiányoznak a vicces kis írásai szörnyű
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8901 Dátum: 14 máj 11, 15:51:18 » |
|
Ezt a múltkor én is eljátszottam. Pedig oly sok mindent megtudtunk a vezérről abból a blogból.
Syzygy, nincs messze a béke!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8902 Dátum: 14 máj 11, 16:35:46 » |
|
Ein fórum ein blog ein Cart!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8903 Dátum: 14 máj 11, 16:57:27 » |
|
Neki álltam d&d kasztokat keresgélni a fórumozóknak, de még csak Saphinak, Syzynek, Gdatnak, Lewnek, magamnak, Micsudinak és MrSaiyannak találtam rájuk illőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8904 Dátum: 14 máj 11, 17:00:35 » |
|
Hiába kiabálsz a figyelmünkért, akkor sem fogjuk megkérdezni, hogy mire jutottál a kasztokat illetően.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8905 Dátum: 14 máj 11, 17:01:20 » |
|
Mire jutottál a kasztokkal illetően?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8906 Dátum: 14 máj 11, 17:02:43 » |
|
Én szerencsés lovag vagyok KEdden délelőtt kell legközelebb mennem most szóltak most ébredtem áhh tudom tölteni az aksim Dörög az ég *.*
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8907 Dátum: 14 máj 11, 17:07:33 » |
|
Mire jutottál a kasztokkal illetően? Ezt most direkt csináltad, csak azért hogy kék legyek, s egyben olyan kocka is mint te.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8908 Dátum: 14 máj 11, 17:08:30 » |
|
Ezt most direkt csináltam, hogy kék légy és eljuss a béke szigetére. Na meg, a csúnya avatarod nem illik ehhez a kékhez. Sajnoooos le kellene váltanod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 11, 17:10:37 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8909 Dátum: 14 máj 11, 17:09:52 » |
|
Nem, Micsudi, te Martyr of Ilmater vagy, a szenvedő istem bajnoka. A fájdalomból nyered az erőd, ezért kínzod magad. Mások fájdalmát is magadra vállalod. Nem halhatsz szomjan, de tudsz szomjazni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|