24 nov 29, 22:52:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 262 263 [264] 265 266 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1236265 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3945 Dátum: 14 ápr 01, 15:52:49 »

Asszeme a rendszeridőt kell visszaállítani, újra elmenteni a dokumentumot, majd visszaállítani a rendszeridőt. Nevet
Bár biztos, hogy admin jogosultság kell hozzá.

Most már kezdek felhomályosodni, miért nem sikerült annak idején. Hát... szerintem nem fogja észre venni, ha meg igen akkor... majd rögtönözök, kitalálok valamit. Nevet

Nálunk külön termek vannak ahol 3ds MAX-olunk, meg PS-elünk. Ott elég jó gépek vannak. Nevet Mondjuk ott is van, hogy a Max nem akar betölteni.
Manapság elég sok helyen fordulnak az animációkhoz, mivel foglalkozol, hogy ezekre a programokra van szükséged? Nevet
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #3946 Dátum: 14 ápr 01, 15:55:12 »

Szoftverfejlesztő + Mobilalkalmazás fejlesztő lesz belőlem egyszer. Nevet
Aztán ha minden rendben megy, visszamegyek Neumann Karra és megcsinálom a mérnökinfós diplomát is. Nevet
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3947 Dátum: 14 ápr 01, 15:57:10 »

Sokkal nehezebb dolgot lesz, mint nekem, úgy tűnik. Nevet Sok sikert a diplomához is, biztos hogy ez kifizetődő lesz neked. Nyelvesít
Naplózva
Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #3948 Dátum: 14 ápr 01, 16:01:02 »

Köszi szépen. Nevet Na de ne "off"oljuk tele a témát, inkább írok neked püt Nevet

Annyira imádom, mikor a "lustaság" győz felettem:
"Ma produktív akartam lenni, vagy 5 JoJo részt be akartam szerkeszteni, erre felkeltem délbe, megkajáltam, lefürödtem és mentem kocsmába szociális életet élni... xD."
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3949 Dátum: 14 ápr 01, 16:03:32 »

És mindezt kedden? oO De jól megy valakinek... Nevet Nekem nem kéne messzire menni, alattam van minden létfontosságú dolog. A bolt, a kocsma, a szépségszalon és egy park. Kár hogy egyik helyre se járok igazán.
Naplózva
Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #3950 Dátum: 14 ápr 01, 16:08:45 »

Ha már mára kaptam egy szabadnapot, akkor ki kell használni. Nevet

Minden léfontosságú hely: "szépségszalon". Milyen koli az? Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3951 Dátum: 14 ápr 01, 16:09:01 »

Esélyes, hogy eltört a lábam, mert istentelenül fáj, de lehet, hogy csak kificamodott, szal várok pár órát kussban, hátha elmúlik.
Naplózva
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3952 Dátum: 14 ápr 01, 16:12:51 »

Egy kalap alá vettem magam a körülöttem élők java részével, hiba volt. Nevet Én speciel most majd csak a hajam miatt fogok lemenni. Kicsit lentebb kell vágatni, és valami feketés-kékes színe lesz. Úgy fogok kinézni mint valami űrutazó. Már csak valami fehér latex, testhez álló ruha kéne és mehetek is az űrbe valami idegen hajóra. Pirul
Naplózva
Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #3953 Dátum: 14 ápr 01, 16:15:00 »

Gman, ez kellemetlen :|

Trager, a kék az jó. Nevet Van 1 -több nincs is - ostálytársnőm, annak full kék a haja, nagyon jól áll neki. Nevet
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3954 Dátum: 14 ápr 01, 16:18:22 »

Igen, én is gondolkodtam azon, hogy melyik szín áll a legjobban nekem, de elvileg a kék jó, pedig hosszú, vöröses hajam volt anno. Azt hiszem valahol kép is volt róla, de már nem találom. Azt is fel csapattam facebookra anno. De már éjfeketétől kezdve minden volt. Csak szőke nem, és az nem is lesz. Nevet
Naplózva
Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #3955 Dátum: 14 ápr 01, 16:24:19 »

Egyszer volt rézvörös hajam, valamelyik conre, még a múlt évszázadban. Nevet

Nem igazán akarom festeni a hajam - mert homáros

Viszont muszáj lesz, rajtam vizsgázik az egyik fodrásznak tanuló volt osztálytársam és a férfi divatba is berakták a hajfestést... :/
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3956 Dátum: 14 ápr 01, 16:29:16 »

Hát... inkább fodrász vizsgázzon rajtad mint az orvosi egyetemen egy hallgató, aki artériás vérvételt végez rajtad közel 1 órán át. Nevet
Naplózva
Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #3957 Dátum: 14 ápr 01, 16:31:54 »

Tán tapasztalat? Nevet Amúgy se szeretem, ha olyat vesznek el, ami az enyém. Igen, a vérem is beletartozik Nevet
Ehhez képest a családban van valami enzim, vagy valami hasonló, amiért rendszeresen hívnak minkek véradásra. Nevet
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3958 Dátum: 14 ápr 01, 16:33:31 »

Sajnos igen, személyes tapasztalat ez is. Nevet Tavaly évben 2 hetente volt valami vérvételem... karácsonykor mondtam, hogy akkor adok utoljára, és osszák be... Nevet

Ehhez képest a családban van valami enzim, vagy valami hasonló, amiért rendszeresen hívnak minkek véradásra.
Én szerencsére nem tartozom ezek közé. Pszichogenetikailag viszont túlérdekesnek tartanak. smirksweat
Naplózva
Haku
*

Niggah-chan

« Válasz #3959 Dátum: 14 ápr 01, 16:41:17 »

Jájj, kicsinek én is rendszeresen jártam orvoshoz... Azóta se gyógyítottak ki a hülyeségből  ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 262 263 [264] 265 266 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins