Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #3270 Dátum: 14 márc 24, 21:32:35 » |
|
Ne harapd le a fejem, de én a fejemet tettem volna rá, hogy lány vagy. Mármint nem néztem meg, az adatlapodon a nemedet. És uhh.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3271 Dátum: 14 márc 24, 21:44:06 » |
|
K Ichigoról hitted azt, hogy leányzó? Ha igen az fura, mert a nevéből is lehet következtetni a nemére. Mondjuk engem meg ellenkezőleg, gyakran néznek fiúnak. De én speciel kezdem megszokni, meg megérteni is. Nem feltétlenül hordozok női idomokat a profilommal kapcsolatban, de néha írásban sem. Ráadásul a Darv, Darvolia, Indra, Aether nevek ezek annyira nem nőiesek... talán a Darvolia és esetleg az Indra, a többi nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 21:47:14 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #3272 Dátum: 14 márc 24, 21:55:10 » |
|
Ha a mostani képeimből indultál ki és rám vonatkozott a női kijelentés,akkor nem kicsit lepődtem meg. Régebben véresebb,Ichigo központúbb képeket szerkeszettem,1-2kivétellel. Viszont valamiért egy ideje áttértem a mostanihoz hasonló témájuakra.Szívesebben nézek vissza rájuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #3273 Dátum: 14 márc 24, 22:10:11 » |
|
Hát igen, inkább a képek alapján. De most figyelj az én nevem mondjuk unisex viszont van egy fiú is itt ugyan ezzel a névvel. Úgyhogy azért a név sem mindig, mutat rá az illető nemére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3274 Dátum: 14 márc 24, 22:18:46 » |
|
Én azt szerettem, hogy Lew-et nézte mindenki lánynak, azóta szerintem az írásos stílusán is változtatott... bár annyira azért még sem, inkább az avatar miatt lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #3275 Dátum: 14 márc 24, 22:42:48 » |
|
Arra emlékszem, én is lánynak néztem. De engem meg miindenki fiúnak, ráadásul melegnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3276 Dátum: 14 márc 24, 22:44:15 » |
|
Az trollbarlangban volt mikor te meleg férfi állat voltál. Tuti most is az vagy, s akkor érteném Kronosz rajongását is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3277 Dátum: 14 márc 24, 23:14:31 » |
|
Szeretem mini, ahogy jelét adod, hogy mi az ami zavar téged. Mondjuk már kezdem nem érteni miért böki ennyire a csőröd. Nyalják-falják egymást agyon, ha nekik ez így jó. Tény, hogy magam sem értem a stílust.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 23:15:53 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3278 Dátum: 14 márc 24, 23:18:23 » |
|
Jaj de fura ez az avatarod, így hirtelen. Félre értesz, nem zavar, egyedül a "Kroncsi" zavart, de azt szerencsére Hakuu abba hagyta, ennél nagyobb bajom nem volt. Kronoszt meg, megvádoltam azzal, hogy meleg, azóta tartom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3279 Dátum: 14 márc 24, 23:35:31 » |
|
Csak mert nemrég (nem keresek vissza mert rohadt lusta vagyok, és még kajahiányos is ismét szóval hisztis is), de mintha egy a tesózás furcsállásáról való megjegyzést is díjaztál volna. Olyan csövesnek érzem magam a folytonos éhségem miatt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3280 Dátum: 14 márc 24, 23:42:16 » |
|
Az az Én topicban volt és mert furcsállom is, emiatt egyet értettem, hiába szoktam már meg az egészet. Hisztis vagy mikor éhes vagy? Én állítólag gonosz, de ezt eddig leginkább heo mondta nekem, úgy, hogy nem sokan erősítették még meg. Tök finom, akár olcsó alapanyagokból lehetne főzni, csak ma mondtad, hogy nem szoktál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3281 Dátum: 14 márc 25, 00:01:02 » |
|
Az a baj, hogy az alapanyagok tárolására ez a "hotelszobai hűtő" nem igazán megfelelő, pláne 2 emberre, ha főzök akkor napokra előre, de mivel csak 4 napot vagyok most a városban nem éri meg. Szóval holnap marad a kész kaja kifőzdéből, vagy vikinger, vagy valami. Ill. a finom kis zsíros kenyerek, csak most kifogyott a pékárum is.
Én állítólag alapjáraton vagyok gonosz, bunkó, piszkálódós (kinek mi), ittasan pedig ez hatványozódik. Éhesen, szomjasan csak hiszti és nyafogás van, mint betegem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 25, 00:03:01 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #3282 Dátum: 14 márc 25, 06:43:49 » |
|
Kikérem magamnak, ez nem rajongás. Csak a huga lettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3283 Dátum: 14 márc 25, 06:44:07 » |
|
Én ha éhes vagyok, szorgalmas vagyok és kaját készítek.
Minagi, nem reagáltál a beszólásomra. ETESS!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 25, 06:45:59 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető