gman
|
|
« Válasz #2715 Dátum: 14 márc 16, 18:15:17 » |
|
Az asszony olyan finom sütit csinált, hogy még életemben nem ettem olyan finomat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2716 Dátum: 14 márc 16, 18:16:11 » |
|
Ha már cukrász, akkor csináljon is ilyen finomat. Hisz a gyomrodon át fogott meg, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2718 Dátum: 14 márc 16, 18:17:42 » |
|
Leginkább mentális lasszóval fogott meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2719 Dátum: 14 márc 16, 18:33:10 » |
|
Na most már illik az aláírás képem az avatar képemhez, az egyik vörös, lelövi a másik cukorfalatot. Muti a sütit gman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2720 Dátum: 14 márc 16, 19:19:50 » |
|
Mégis hogy? Málnás-vaníliás pudingos-mascarponés krém volt leveles tészta lapok között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2721 Dátum: 14 márc 16, 19:58:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2722 Dátum: 14 márc 16, 20:01:21 » |
|
Hát nekem a szép is a nyakamon marad szerencsére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2723 Dátum: 14 márc 16, 20:10:28 » |
|
Már azok a matek képletek puszta látványától is lefagy az agyam. Nem bírok rájuk nézni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2724 Dátum: 14 márc 16, 20:19:17 » |
|
Pedig ez még egész érthető szerintem. Tényleg a statisztika legegyszerűbb részét láthatjuk. Semmi t-próba, meg hasonló kaki. Amúgy érdekes az elmélet. Tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2725 Dátum: 14 márc 16, 20:32:16 » |
|
A t-próba névről ismerős nekem, mert tanultuk SPSS-ből, de nem maradt meg belőle semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2726 Dátum: 14 márc 16, 20:40:24 » |
|
Pedig ez még egész érthető szerintem. Tényleg a statisztika legegyszerűbb részét láthatjuk. Semmi t-próba, meg hasonló kaki. Amúgy érdekes az elmélet. Tetszik.
Biztos nagyon érdekes de nekem feláll tőle a hátamon a nemlétező szőr, már 1. ránézésre is. Am maga az elmélet tényleg érdekes.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2727 Dátum: 14 márc 16, 22:44:17 » |
|
Noe, Szlovákiában ilyen jól keresnek az orvosok? http://medlines.org/wp-content/uploads/2013/07/miniumum-salaries.jpgHm, hát végül is, mindig is akartam egy kis hegyvidéki házat a Kárpátok ormai között Erdélyben vagy a Tátrában, meg amúgy is honvisszafoglalósat akarok játszani... Na, viccet félretéve, érdekes, hogy Franciaországban is ilyen sokat keresnek, mégsem hallottam még soha, hogy valaki odament volna. Ez van, senkinek a füle nem bírja azt nyelvet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2728 Dátum: 14 márc 16, 22:53:32 » |
|
Pedig egy nagyon szép nyelv a francia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2729 Dátum: 14 márc 16, 22:56:50 » |
|
Hát Saphi, eddig nem nagyon foglalkoztam vele hogyan keresnek otthon az orvosok, ott is keveselni szokták sokszor, de a pozsonyi orvosi sok orvos megvallása szerint jóval könnyebb, mint a Prágai vagy az SE, a Turócszentmártoni viszont jó minőségű (mégis mindenki aki otthon maradt az orvosis ismerősök közül Pozsonyba ment, vagy Kassára -.-). Egy Ceerpust is megérhetne, ha nem egy orvosi képzésről lenne szó, hozzád még illene is a város, annak ellenére, hogy a Matica otthona.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|