Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2220 Dátum: 14 márc 06, 22:00:12 » |
|
Ráadásul nem is finom... Nem Ayumi.. Itt nagyon semmi... Az a baj hogy egyedül bírnék csak elindulni, úgy meg húzós... Fécen is elég nagy a pangás... o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2221 Dátum: 14 márc 06, 22:10:03 » |
|
Az a baj hogy egyedül bírnék csak elindulni, úgy meg húzós... Hát akkor az nagy szívás. Gondoltam hogy valami munkatársad esetleg csak van, vagy olyan haverod akivel mehetnél. Fécen is elég nagy a pangás... o.O Akkor nem csak itt nagy a pangás.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2222 Dátum: 14 márc 06, 22:23:11 » |
|
Hát na ez van...
Találtam egy filmet, meg egy animét.. Asszem meglesz az estém... Most bontottam egy narancsot, és kb centis héja van... Megpucolva a narancs akkora mint egy mandarin... Komolyan mondom én még ilyet nem láttam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2223 Dátum: 14 márc 06, 22:30:48 » |
|
Én most (tegnap) belekezdtem egy olyan animébe hogy Attack on Titan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2224 Dátum: 14 márc 06, 22:38:21 » |
|
Ha olyan helyen laksz, ahol kb. semmi nincsen, akkor nincs mese, lépni kell valamerre. Gondolom, nem egy szellemvárosban akarod leélni a hátralévő 40-50-60 évedet és sz.r melót csinálni, amit utálsz. Akkor már inkább csináld ugyanezt külföldön pár évig, csak min. 5x ennyiért. Fiatalon még könnyebb a történet, mint pár évvel idősebben és már család és gyerekek mellett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 06, 22:40:22 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2225 Dátum: 14 márc 06, 22:52:38 » |
|
>Na mi van? Kihaltatok?
Gabesz, SZLAMB! Inkább örülnél a nyugalomnak. Komolyan, ha a csend és béke időszakában még egyszer valaki ilyen a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas kijelentést tesz, azt két hétre kibannolom innen, és abban a két hétben egy kanos kanelefánt gondoskodására bízom, hogy anális jobb legyen neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2226 Dátum: 14 márc 06, 22:57:17 » |
|
Ez a szóvicc olyan jó volt, hogy le is fekszem aludni. jó8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2227 Dátum: 14 márc 06, 22:59:35 » |
|
Szerintem én inkább elvonulok animézni, folytatom amit tegnap elkezdtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2228 Dátum: 14 márc 06, 23:01:01 » |
|
Can I take you for a ride on a big jet plane? Lenne agyvelő is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2229 Dátum: 14 márc 07, 00:37:00 » |
|
2 hét bann? Kibírom! Az elefántból nem kérek! Jaa amúgy kicsit csúnyán csuklasz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2230 Dátum: 14 márc 07, 08:09:21 » |
|
Asszonytól kérdeztem, hogy papucs vagyok-e, mire ő azt felelte, hogy csak annyira, amennyire ő házisárkány. Vilike kedden lesz fél éves, hihetetlen. Sült kacsacomb, tepsis krumpli és dinsztelt káposzta lesz az ebéd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2232 Dátum: 14 márc 07, 11:32:44 » |
|
Valószínűleg nem lett volna egyetlen túlélő sem, plusz a horror egy újfajta ágazatát találták volna fel, mikor is a gyilkosok annyira cukin gyilkolnak, hogy nem lehet rájuk haragudni. Amúgy tök vicces videó. Mikor vert meg Ildikó, hogy írd át az ő nevére Saphiráét?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 11:34:37 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2233 Dátum: 14 márc 07, 11:37:41 » |
|
Szerintem ebből remek Asylum stúdiós filmet lehetne készíteni. (Más: egy taszkalap de felidegesített már megint a hülyeségével Indexen. -.-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2234 Dátum: 14 márc 07, 11:51:26 » |
|
ami nem a hétköznapokról szól. Agyboncolás közben mindig megéhezünk. Csoporttársam ezért csináltatott az anyjával agyat/velőt, nem valami gusztusos. Nos, legalább történik veled izgalmas dolog. Mondjuk ilyesmit még nem ettem, de lehet ki fog maradni az életemből. Aes: És ha te szeged meg ezt véletlenül?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 11:53:24 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|