Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1470 Dátum: 14 feb 26, 01:30:15 » |
|
Amúgy le kéne zárni a regisztrációt. Meghirdetni a fórumot a neten. Egy csomó reklámot idetenni és indulhatna is egy műsor nem teljesen való világ néven. Amilyen drámák folynak itt le néha, lenne olvasottság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1471 Dátum: 14 feb 26, 05:50:16 » |
|
Nem is szoktak mostanában drámák lenni, bár tény, hogy nem gyakran járok erre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1472 Dátum: 14 feb 26, 05:59:56 » |
|
Zita itt vagy még? Lenne egy kérdésem.
Késő délután leszek újra. Ha nem felejtetted el a kérdést,szívesen válaszolok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bra
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1473 Dátum: 14 feb 26, 06:07:06 » |
|
Lehet mégsem fogok tudni lépést tartani ezzel a tempóval. 15 oldal... meló és háztartás vezetése mellet ennyire már nincs időm kockulni. O.o Lew Szeretek új embereket megismerni. Heo Azt is ìrtam hogy 8 kinek milyen a mérete mindenki lehet rossz vagy jó személyiség. Senkit nem mell sajnálni, de ne mond már hogy neked jólesik ha sértegetnek. Kronosz7 Régen is ez volt a nicked? Mert ismerős. 2007-ben én is valamelyest más voltam. Nem tudom mit mondhatnék, akkoriban elég aktív voltam. Az első vagy második talivideóban benne vagyok. Mi lehet még jellemző.... ? Perverz, nagypofájú, de semmi extra. Az iszlám téma nem nagyon fekszik. Végigfutottam a csajos pasis témát. Szerintem a pasiknak nem nagyon változnak az igényeik már évezredek óta. kb az "üres zacsi tele has" ami az alap. A mai csajokat viszont nő létemre nem értem. Szerintem ők maguk sem tudják mit akarnak. Ha egy pasi rendes az a baj, ha bunkó az a baj.... ^^" Így 27 éves fejjel a hűség és a biztonságérzet a fontos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1474 Dátum: 14 feb 26, 07:13:54 » |
|
Azert ez nem igy van mert, egy normalis lany orul ha egy srac kedves. Leginkabb azoknak van baja a kedves fiukkal akik, nem ertekelik ha a fiu tiszteli oket. Magyaran ha az elso heten nem viszik agyba az a baj, es ha az elso het utan kidobjak akkor az. Lany suliba jarok es a 90%-a nem tisztesseges lany.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1475 Dátum: 14 feb 26, 07:58:31 » |
|
Vannak a sulidban... huncutságok... lányok között?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1476 Dátum: 14 feb 26, 08:05:17 » |
|
Szerintem már igen csak hanyagolni kell a melyik lány hogyan áll a fiúkhoz témát. Már tényleg fárasztó. Kezdjük azzal, hogy mindenkinek okkal olyan a fiúkhoz a hozzáállása, amilyen, mindenkinek vannak korszakai és majd túl is fognak lépni ezeken a korszakokon és majd teljesen mást akarnak az életben. Főleg a 15-16 évesek, és hozzá kell tennem, hogy főleg a nagyvárosokban és azok közelében.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Bra
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1477 Dátum: 14 feb 26, 08:10:05 » |
|
Hakuu A kedves srác is egyedi fogalom. Kinek mit jelent hogy kedves? De amugy igazad van. Gman Na témánál vagyunk. Ezt mondjuk a mai napig nem birtam felfogni hogy a pasik miért gerjednek a leszbi vagy a hármas felállasra. Vagy ha már hármas akkor már legyen két pasi egy csaj. Annak legalább értelme is van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1478 Dátum: 14 feb 26, 08:14:53 » |
|
Nem akarok hármast. Max csak nő hármast. De azt nagyon. Minden szülinapom csalódás, amiért nem azt kapom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1479 Dátum: 14 feb 26, 08:28:18 » |
|
Azert ez nem igy van mert, egy normalis lany orul ha egy srac kedves. Leginkabb azoknak van baja a kedves fiukkal akik, nem ertekelik ha a fiu tiszteli oket. Magyaran ha az elso heten nem viszik agyba az a baj, es ha az elso het utan kidobjak akkor az. Lany suliba jarok es a 90%-a nem tisztesseges lany.
Sajnos az a baj, hogy kevés a normális lány és azok közül is sok az olyan, akinél a kedves srác unalmas, egyszerű, és érdektelen. xDD Egy szóval a kedvesség legegyszerűbb módszer, ha valaki gyorsan le akarja magát koptatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1480 Dátum: 14 feb 26, 09:42:33 » |
|
Bazz mennyit írtatok, ráadásul a legutáltabb fórumos beszédtémámról. Inkább nézzetek Sherlockot. Egy csomó motivációt ad az agglegénysors elfogadásához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1481 Dátum: 14 feb 26, 09:44:19 » |
|
Na azért ez se igaz, én pl mindig kedves vagyok azokkal akiket szeretek, jó néha beszólogatok, de attól még kedves vagyok.
Bra: ez volt a nickem, a db-sen meg vmi ssj nemtom micsoda.. nem emlékszem, meg sose írtam kb oda... xD Ja és a kedvesség az nem többféle képpen értelmezhető, hanem több élethelyzetben alkalmazható, leginkább a törődéssel összeköthető.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1482 Dátum: 14 feb 26, 09:51:02 » |
|
Bazz mennyit írtatok, ráadásul a legutáltabb fórumos beszédtémámról. Inkább nézzetek Sherlockot. Egy csomó motivációt ad az agglegénysors elfogadásához. Nem rossz sorozat, de maradok inkább az Elementary-nál. Hát Kroni, lehet velem van a baj, de nálam nem igazán működött ez a kedvesség dolog, legalábbis eddig nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 09:52:19 írta Csibe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1483 Dátum: 14 feb 26, 10:19:30 » |
|
Azért nagyon sok itt az általánosítás. Sok nő és férfi van, sokféle neveltetéssel, életúttal, igényekkel. Van olyan nő, aki a külső miatt fog vonzódni, van olyan, aki az adott pasas pénzéhez fog vonzódni (ugye sok ilyet látni manapság ), van olyan aki felnéz a párjára, tiszteli valami miatt és ezért alakul ki a vonzódás, van olyan aki biztonságban érzi magát és még lehetne sorolni napestig ezeket, másokat, illetve ezeknek és más dolgoknak a kombinációját. Keresni kell, és ha 2 emberben megindul a vonzalom egymás iránt valami miatt, akkor lehetsz te csúnya és csóró, ha a csaj mondjuk abba szeret bele, amilyen éppen te vagy, ahogy helyzeteket kezelsz, ahogy élsz, ahogy sötöbö.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1484 Dátum: 14 feb 26, 10:20:41 » |