Lew
|
|
« Válasz #165 Dátum: 14 feb 13, 23:50:09 » |
|
Az mindig szét van offolva, emiatt nem kell aggódni, ezért van. Csak az számít OFF-nak amit a lelked mélyén is elutasítasz és OFF-ként kezelsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #166 Dátum: 14 feb 13, 23:56:19 » |
|
Coelhoi magasságokba kezdesz emelkedni Lew.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #167 Dátum: 14 feb 13, 23:59:56 » |
|
Épp hasonlót akartam írni. Bölcse szóltál Lew testvér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #168 Dátum: 14 feb 14, 00:09:40 » |
|
Bele lendül kicsit az ember a munkájába, az iskolába, az olvasásba és micsoda dolgokra kell visszatérni és mi mindenről marad le. (Legalább kaptam fizetésemelést, amit holnap elfarsangozok, így nem érzek a kihagyott dolgok miatt szomorúságot. )
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #169 Dátum: 14 feb 14, 00:14:04 » |
|
Te jó ég ti tudtátok, hogy Rebecca Black csinált egy Saturday nevű számot? -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #170 Dátum: 14 feb 14, 00:15:34 » |
|
Igen, valamikor egy ismerősöm kirakta facebookra, de még nem volt szerencsém meghallgatni, de nem is kerestem rá magamtól, mert nem izgatott. Noémi, mi így is szeretünk és ide képzeltük téged!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #171 Dátum: 14 feb 14, 00:18:31 » |
|
Eddig nem tudtam, bár az sem érinti nagyon az életemet, hogy tudom ki Fekete Rebeka, tudom ignorálni a létezését. Képzelem Mini mennyire, "nehéz" volt elképzelni a jelenlétem.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #172 Dátum: 14 feb 14, 00:32:28 » |
|
Ha az ember érez a szívében, akkor... nem megy most a bölcs szónoklat. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #173 Dátum: 14 feb 14, 00:50:25 » |
|
Megpróbáltam visszaolvasni az eddigieket,de úgy látszik már nincs bennem kraft.Felénél kb meg is szakítottam. Annyit leszűrtem hogy gman próbálkozik a lányok kereskedésével/ár belövéssel. Még ha nem is sikerül.Reklámnak mindenképp jó lesz mivel sokan felfogyeltek rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #174 Dátum: 14 feb 14, 00:52:16 » |
|
K ichigo írtam privátban egy órája, csak ezek szerint nem vetted észre. Majd elolvasnád kérlek? Közbennekem már mennem kéne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 14, 00:56:46 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #175 Dátum: 14 feb 14, 00:57:10 » |
|
Észrevettem kb fél órája csak nem akarok mostani állapotomban csak úgy elemezni.Majd talán "Holnap" . BYe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #176 Dátum: 14 feb 14, 01:00:46 » |
|
Ja, oké. Mondjuk így is sikerült nekem olyat is írni róla, amit nem akartam eredetileg, de azt szükségesnek találtam. Jóéjt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #177 Dátum: 14 feb 14, 01:11:50 » |
|
Lehet hogy én is nemsokára alszok. Igaz ha nem hívtak volna fel hogy nem kell ma menni akkor a gyárban húznám az igát reggelig.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #178 Dátum: 14 feb 14, 15:15:42 » |
|
Boldog valentin napot a drága Saphinak!
|
|
|