Syzygy
|
|
« Válasz #9465 Dátum: 14 jan 04, 11:55:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chilliboy
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9466 Dátum: 14 jan 04, 17:39:07 » |
|
Mivel nem olvastam végig nem tudom valaki írta volna már előttem is... Vicc: Narutot kérdezik történelem órán: -Naruto hogy kezdőtött az 1. Shinobi háburú? -Ratta-tátta-bumm-bumm! Nem tudom, hogy teljesen így volt-e, mert egy jó éve olvastam...
|
|
|
Naplózva
|
Ez az Én ninja utam!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9467 Dátum: 14 jan 04, 17:49:54 » |
|
Ez vajon egy vicc akart lenni? Csak azt nem értem mi a poénja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9468 Dátum: 14 jan 04, 17:51:33 » |
|
Megy a nyuszika az erdőben , egyszer csak egy fához ért... a róka meg a villanyszereléshez =DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9469 Dátum: 14 jan 04, 18:07:05 » |
|
Pedig chilliboy azt írta valamelyik témában, hogy ő olyan okos, mint Shikamaru, és olyan kitartó, mint Lee. Szerintem az jobb vicc volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 04, 18:08:19 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9470 Dátum: 14 jan 04, 18:22:51 » |
|
Megy a nyuszika az erdőben , egyszer csak egy fához ért... a róka meg a villanyszereléshez =DD
A nyuszika megy az erdőben. Elmegy egy nagy fa alatt, egyszer csak a fejére esik egy piros bicikli. Meglepődik a nyuszika, felnéz a fára; látja, hogy ott ül a bagoly, és a nagy szemeivel őt figyeli. Másnap megint arra jár, és ismét a fejére esik egy piros bicikli. Nyuszika felnéz, a bagoly megint ott ül. Harmadnap is arra jár, és akkor is a fejére esik egy piros bicikli. Ugyancsak felnéz, látja a baglyot. A nyuszinak kezd gyanússá válni a dolog, odaszól a bagolynak: - Figyelj csak, bagyoly! Egész véletlen nem te dobálsz engem piros biciklikkel? Mire a bagoly: - De.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9471 Dátum: 14 jan 04, 18:31:35 » |
|
Agresszív kismalac megy az erdőben és találkozik a találkozik a tündérrel. "Ma jó napom van, kismalac. Teljesítem három kívánságod." "Jó, akkor teremjen itt egy 100-as szög." Megtörténik. "Most verd bele abba a fába, hogy ne lehessen kihúzni." A tündér megteszi. "Akkor most húzd ki."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9472 Dátum: 14 jan 04, 18:43:36 » |
|
Hát Ritám, chilliboy jobb poént mondott, mondjuk mindkettő ciki volt már általánosban is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9473 Dátum: 14 jan 04, 18:49:20 » |
|
Én még mindig chilliboy viccén rágódom, biztos van valami értelme. Az előbb arra jutottam, hogy valami köze van Rattatához a Pokémonból. Szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9474 Dátum: 14 jan 04, 18:49:45 » |
|
Off: Syzy ha mégegyszer megjegyzést teszel a hsz-eimre hazautazok és letépem a tökeidet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9476 Dátum: 14 jan 04, 18:59:43 » |
|
Csilisfiú viccével valószínűleg az lehet a gond hogy nem jól emlékszik a viccre, amúgy már hülyére röhögtük volna a vakbelünket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9477 Dátum: 14 jan 04, 19:04:33 » |
|
Most majdnem írtam hogy én ugyan nem, de vakbelem az van, csak a féregnyúlványa nincs már meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9478 Dátum: 14 jan 04, 19:11:41 » |
|
Én még mindig chilliboy viccén rágódom, biztos van valami értelme. Az előbb arra jutottam, hogy valami köze van Rattatához a Pokémonból. Szerintetek? A pokémont nem ismerem, én a rántottával való kapcsolatát kezdtem el kutatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9479 Dátum: 14 jan 04, 19:23:29 » |
|
Bevállaltam a googlezást, és vagy 3-4 oldalon is így találtam meg :
Iruka sensei kérdezi Narutot töriórán: - Hogy kezdődött az első világháború? Naruto válaszol: - Rátátá rátátá....!.!.!.. Viú…!...!...bum...bum…bum!!!!!!!!!!!
Még most sem értem. xD Captain, vagy valaki mentsen már meg minket boldog tudatlanságunkból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|