Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9405 Dátum: 13 dec 24, 12:16:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9406 Dátum: 13 dec 24, 12:31:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9407 Dátum: 13 dec 26, 17:08:12 » |
|
Figyelem! Rasszista lesz, elveimmel ellenkezik, de ha a pokolra jutok is, röhögtem rajta.
-Mit szed a néger, ha lázas? -??? -Gyapotot. -----------------------------------
-Te, hallottad, hogy az USA-nak új elnöke van? Valami néger. -Nem hallottam, de biztos büszke rá a gazdája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9408 Dátum: 13 dec 26, 17:24:51 » |
|
Én negyedrészt néger vagyok és voltak rabszolga őseim is. Nem hiszem, hogy ők is viccesnek találták volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9409 Dátum: 13 dec 26, 17:30:02 » |
|
Figyelem! Rasszista lesz, elveimmel ellenkezik, de ha a pokolra jutok is, röhögtem rajta.
-Mit szed a néger, ha lázas? -??? -Gyapotot.
- Mi lesz, ha keresztezzük a polipot a négerrel? – Nem tudom, de az biztos, hogy k.rvagyorsan szedi majd a gyapotot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9410 Dátum: 13 dec 26, 17:44:29 » |
|
Én negyedrészt néger vagyok és voltak rabszolga őseim is. Nem hiszem, hogy ők is viccesnek találták volna...
Elnézést, nem volt offenzív, írtam is, hogy ellenkezik a véleményemmel. De hogy ne offoljak: -Mi az a speciális találmány, amivel át lehet látni a falon? -??? -Ablak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9411 Dátum: 13 dec 26, 17:52:46 » |
|
Jaj. Ne higgy már el ilyen állatságot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9412 Dátum: 13 dec 26, 18:04:32 » |
|
Persze akkor mondjuk már el a harmadik legbanálisabb viccet is ebben a témában: -Mi az kék és gyapotot szed? -Olyan színűre festem a rabszolgámat, amilyenre akarom. + ez:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #9413 Dátum: 13 dec 26, 21:35:08 » |
|
Akkor ennyi erővel, ha már így felhoztátok (rátok hivatkozva és nem azért, mert rasszista volnék ): Mi az, sötét szobában lebegő tv? Néger lopja este a tv-t. Mi az fekete és fehér levelei vannak? Néger postás. Mije fehér színű a négernek? A gazdája. Uff... azt hiszem mára is megvoltak a rasszista pillanataim, többet nem szeretnék, még nehogy én legyek a csúnya fehér bácsi
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9414 Dátum: 13 dec 26, 22:48:15 » |
|
Jó sok kártérítést kapok majd ha beperellek titeket szegény néger ősöm, Tamás bátya miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9415 Dátum: 13 dec 26, 22:57:46 » |
|
Bantu, gyökér, szolga, feka, nigger, negró! Na ezek a rasszista szavak. A küszöbmajom nem az!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9416 Dátum: 13 dec 26, 23:24:37 » |
|
Akkor Agatha Christie rasszista volt. Szerintem jelentsük be valahol, és kérvényezzük az összes könyvének visszavonását és elégetését.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 26, 23:25:44 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #9417 Dátum: 13 dec 27, 01:33:01 » |
|
Egy rendőr felvételizik. Első kérdés: Hogy halt meg Napóleon? -Leesett Waterlóról. Második: Hogyan halt meg Rákóczi fejedelem? -Belefulladt a Rodostóba. Harmadik: Most mondja el a Szeptember végét! -29,30,31 Egy másik oda súg neki: a szeptember csak 30 napos.
Két cigány beszélget: He' Gazsi, hallom vettél egy görényt! -Vettem biza! Oszt' nincs ott büdös? -Há' van... De majd megszokja!
Mi az, száz szeme van mégse lát? -Ötven vak.
Egy orosz, egy magyar és egy cigány felkerülnek a mennybe. Isten azt mondja: ahányszor hazudtatok, annyi tűszúrást fogtok kapni. Bemegy az orosz, kap 10 szúrást majd kijön elpityeredve. Következik a magyar, bemegy kap 50 tűszúrást és kijön hangosan nevetve. Megkérdezi az orosz, hogy miért nevetsz? A cigánynak már készítik a varrógépet!
Hogy hívják a nyolc lábú kutyát? -Pulip És a rendőr kutyát? -Pulice
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #9418 Dátum: 13 dec 27, 02:04:23 » |
|
Jó sok kártérítést kapok majd ha beperellek titeket szegény néger ősöm, Tamás bátya miatt.
Come on, bro! Bantu, gyökér, szolga, feka, nigger, negró! Na ezek a rasszista szavak. A küszöbmajom nem az!
Örülök, hogy valaki ismeri Kevin Smith filmjeit, és azok közül is a Shop Stop 2-őt. A magyar, az orosz és az amerikai azon versenyeznek, melyik nemzet dolgozik gyorsabban. Azt mondja az amerikai: - Mi elkezdjük építeni a 130 emeletes felhőkarcolót és a 120. emeletnél szólunk, hogy indulhat a lift. Mire az orosz: - Á, az semmi! Mi elkezdjük építeni a Moszkva-Vlagyivosztok vasútvonalat és félúton szólunk, hogy indulhat a vonat! Mire a magyar: - Mi reggel hét órakor elkezdjük építeni a szeszgyárat és fél nyolckor már mindenki matt részeg!
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9419 Dátum: 13 dec 27, 13:18:05 » |
|
Ha már rasszista hét van, akkor itt egy fordított.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
|