Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5475 Dátum: 11 jún 18, 10:34:40 » |
|
Melyik szón gondolkodik a hülye? Kenyér.
Ha nem tudod miért, gondolkodj rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5476 Dátum: 11 jún 18, 13:05:04 » |
|
Két rendőr járőrözik: - Én már nem érzem a lábam. - Akkor szagold az enyémet!
-Hogyan lehet védekezni a gólya ellen? -??? -A levegőbe kell lőni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #5477 Dátum: 11 jún 18, 15:05:04 » |
|
UchihaMasashi, a viccednek van egy hibája. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #5478 Dátum: 11 jún 18, 15:07:19 » |
|
Háháhá, könnyű a válasz, de amúgy jó kis találos kérdés 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #5479 Dátum: 11 jún 18, 16:06:06 » |
|
Az, hogy a viccet a szememmel hallom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5480 Dátum: 11 jún 18, 20:43:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5481 Dátum: 11 jún 19, 12:14:15 » |
|
Áll a székely a bíróság előtt emberölés vádjával, kérdi tőle a bíró: - Na Áron, hogy is volt az az eset? - Tekintetes bíró úr! Há' úgy vót, hogy eszem a banánt bicskáva. Eldobom a héját. Gyün a román. Elcsúszik a héjján, oszt zsupsz bele, pont a bicskámba! Oszt még hatszó'
Székely bácsika stoppol az útszélen a tehenével. Megáll mellette egy Jaguár. A sofőr odakiált a bácsinak. - Jó napot kivánok! Magát el tudom vinni, de a tehenét nem. - Kösse csak az autó után! A sofőr rászánja magát, és odaköti a tehenet a vonóhoroghoz. Mennek negyvennel, a tehén kitartóan kocog utánuk. Mire a parasztbácsika: - Mehet gyorsabban is, bírja az! A Jaguáros rákapcsol. Mennek már nyolcvannal is, amikor a vezető belenéz a tükörbe. - Bácsi, úgy látom, kezd elfáradni a tehene! Már lógatja a nyelvét! - Nem olyan biztos az! Merre lógatja a nyelvét? - Balra. - Akkor vigyázz, fiam, mert előzni fog! - Apu, veszel nekem egy hightech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megás hard disc-kel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont, amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni? - Édes fiam, nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?
Amúgy biztos velem van a baj, de nem értem azt a rendőrös-hidas viccet. Valaki magyarázzal el lécci 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #5482 Dátum: 11 jún 19, 12:50:22 » |
|
Ott sztem az elválasztásnál van a hangsúly, "EGY GYÍK" és az olvasható úgy, hogy az egyik és a gyík nem ember Erre gondoltál?
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5483 Dátum: 11 jún 19, 13:10:30 » |
|
Áhh, köszi, így már nem érzem annyira hülyének magam 
És hogy ne legyen teljesen off: http://ezvicc.blog.neon.hu/files/2011/03/not%20funny%20Moses.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 13:11:17 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #5484 Dátum: 11 jún 19, 16:44:07 » |
|
-Miből lehet egy tömb kenyeret sütni? -ArrayList-ből.
- Milyen a rekurzív vendég? - Meghívja önmagát.
Nekem tetszik:) csak erősen szakos poénXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #5485 Dátum: 11 jún 19, 20:31:22 » |
|
ATON14: ez tetszik  nagyon bejött 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5486 Dátum: 11 jún 19, 21:04:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #5487 Dátum: 11 jún 19, 21:07:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
 |
« Válasz #5488 Dátum: 11 jún 20, 13:38:14 » |
|
Ő csinálta a Felbasz a Német videót is emit már ré gebben linkeltek 
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen 
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
 |
« Válasz #5489 Dátum: 11 jún 20, 23:03:10 » |
|
Simon's Cat *-* annyira édi : D egyik nap láttam ilyen likeolgatós blogon, nagyon édes : )
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
|