Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
 |
« Válasz #3600 Dátum: 09 júl 22, 20:00:54 » |
|
Ha már mindenki beugrót linkel akk már én is: http://www.youtube.com/watch?v=zSdcQliopc8  xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #3601 Dátum: 09 júl 22, 22:32:04 » |
|
Lehet,h sokan olvasnak innen bash.hu-t de nekem ez a best, és mivel ma megint ráakadtam belinkelem:p just for fun: http://bash.hu/49100
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Filler-imádó
|
 |
« Válasz #3602 Dátum: 09 júl 22, 23:50:04 » |
|
Lehet,h sokan olvasnak innen bash.hu-t de nekem ez a best, és mivel ma megint ráakadtam belinkelem:p just for fun: http://bash.hu/49100Bevallom,eltartott egy ideig,míg leesett. Nem vagyok jó smájli-felismerésben. Ha már Beugró,én gyorsabban meg tudom oldani a problémát,így: www.beugro.tvJa,és: Zidane,Ronaldinho és Beckham állnap Szt. Péter előtt: -Ha be akartok lépni a Mennybe, be kell bizonyítanotok, hogy valami jót tettetek az életben. Zidane:- Én növeltem a nézettségi rátát,mikor lefejeltem Matarazzit. -Rendben. Ronaldinho:Én csökkentettem a rasszizmust,a fociban. -Renben.-Beckham-hez fordul.-Te pedig gondolom csak a labdádért jöttél.Tessék.
|
|
|
Naplózva
|
 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #3603 Dátum: 09 júl 23, 08:34:28 » |
|
Szőke nő levelet ír a szőke lányának: -Lassan írom mert tudom hogy úgysem tudod gyorsan olvasni.Elköltöztünk mert a tv-ben azt mondták hogy a tőlünk 100km-re lévő környék kezd veszélyes lenni.A lakcímet nem tudom megadni mert az előttünk lakó elvitte a táblát hogy neki ne keljen lakcímet változtatnia.Vettem egy mosógépet bár nem valami jó mert beleraktam és lehúztam a ruhát de soha többet nem láttam azt.A kabátodat el akartam küldeni de azt mondták a gombok miatt túlsúlyos ezért levágtam a gombokat és beleraktam a kabát zsebébe őket remélem így majd sikerülni fog.
|
|
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3604 Dátum: 09 júl 23, 10:56:50 » |
|
Két cimbora beszélget: - Holnap tárgyalásra kell mennem! - Miért? - Az anyósom leesett a tizedikről, én meg elkaptam. - De hát ezért dicséret járna, nem pedig bűntetés! - Igen, csak megvártam, amíg pattan egyet.
Egy rendőrt kiküldenek egy autóbuszkarambolhoz, hogy számolja meg a sérülteket. A rendőr elkezd számolni: - Egy fő, két fő, három fő, négy fő, öt fő, hat fő, hét fő, kedd, szerda...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3605 Dátum: 09 júl 23, 20:15:46 » |
|
Nos tudjátok hogy tunningautós körökben van olyan játék, hogy hangnyomás... Mekkorát szól a hangcucc... Na itt egy jó kis meghatározás...  136dB alatt: Ha ennyit nyom az autó, bajok vannak. Szégyeld magad. 139dB: Ez teljesen elég a jó muzsikához. Egy 30-as átlag szub, reflex dobozban ennyit kell, hogy tudjon. 142dB: Lehengerlõ dinamika. Sajna, pár éve még csak ennyi volt a Magyar rekord. 145dB: Az autó elemei önálló életet kezdenek élni. Jól masszíroz, gondjaid lehetnek a hajhagymáiddal. 148dB: Most már a táj is ugrál. Nem tudod leolvasni barátnõd nevét a telefonod kijelzõjérõl. 151dB: Kezd érdekes lenni a dolog. A szemedbõl folyik a könny, a torkodon nem jön a levegõ (úgy, ahogy kéne) 154dB: Ha most lehúzod az ablakot, a kerületben (kb. 2 km) a haverok tudni fogják, merre jársz. 157dB fölött: Néhány, központi idegrendszerrel nem rendelkezõ idióta még ezt is kibírja. 165dB fölött: Ha bent ülsz, és ennyit látsz a mûszer kijelzõjén, akkor te már tudod, létezik túlvilág. 175dB fölött: Az autód atomjaira hullik szét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #3606 Dátum: 09 júl 25, 04:33:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3608 Dátum: 09 júl 28, 09:42:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
molylepke
Újonc
Nem elérhető
Békefenntartásra Oktatott Gépesített Ionizátor
|
 |
« Válasz #3609 Dátum: 09 júl 28, 11:33:39 » |
|
Ezt már hallottam, de a ''kiborulabilihadebilabuli,vili?''-n mindig tudok röhögni  - Mi esik legjobban egy liter vodka után? - ??? - A biciklista. - Mit énekel a molylepke a szekrényben? - ??? - Eddablúzt... - Mi a hasonlóság a nyugdíj és a sír között? -??? - Egyikből sem lehet kijönni! - Mi volt a különbség a 4 éves Bach és a 4 éves Mascalni között? -??? - Az, hogy Bach már tudott Mascalni, viszont Mascalni nem tudott Bachni. - Miért a talpad a legkisebb sakktábla? -??? - Mert azon csak egy paraszt áll!
|
|
|
Naplózva
|
Teljesen normális vagyok. A hangok is megmondták. 
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3610 Dátum: 09 júl 29, 14:32:46 » |
|
A tanár nincs megelégedve az elsősök szellemi színvonalával, ezért gúnyosan így szól hozzájuk: - Kérem, aki idiótának érzi magát, az álljon fel! Nagy csend, mindenki ülve marad. Egyszer csak egy fiatalember óvatosan feláll. - Nos, maga úgy gondolja, hogy rászolgált az idióta elnevezésre? - kérdi a tanár gúnyosan. - Az igazat megvallva nem, de nem bírtam nézni, hogy a tanár úr egyedül álldogál.
Egy férfit becsületsértés miatt beperelt egy nő. A vád az volt, hogy a férfi disznónak nevezte a nőt. A bíró bűnösnek találta a férfit, és pénzbüntetésre ítélte. A férfi utána odament a bíróhoz és megkérdezte: - Bíró úr, ezek szerint akkor nem nevezhetem disznónak Mrs. Johnsont? - Nem, mert egyébként újra megbüntetem. - És egy disznót nevezhetek Mrs. Johnsonnak? - Igen, természetesen, ezért nem jár büntetés. A férfi ekkor szélesen mosolyogva odafordult a felpereshez és nyájasan azt mondta neki: - Viszontlátásra, Mrs. Johnson!
A németet, a magyart és a cigányt felhívatja magához Isten. Elsőként a némettel beszél: - Te, német, ha még egyszer fajgyülölősködsz, akkor ezzel a piros gombbal kiírtom az egész népedet. Kiszalad sírva a német, bemegy a magyar. Ugyanaz történik vele is. Harmadiknak behívja Isten a cigányt: - Ha még egyszer lopsz, ezzel a piros gombbal kiírtom a népedet. Jön ki röhögve a cigány, a magyar és a német csodálkozik: - Mit röhögsz, cigány? - Elloptam a piros gombot!
- Mikor van abszolút szárazság? - ??? - Amikor a fák rohangálnak a kutyák után.
Szabóék külföldre indulnak nyaralni. Már éppen a repülőtéren, a jegyellenőrzéshez közelednek, amikor Szabóné felsóhajt: - Bárcsak itt lenne velünk a zongoránk is! - Elment az eszed? - kérdi szörnyülködve a férje. - Minek kellene nekünk ide a zongora? - Mert rajta maradt a repülőjegyünk...
|
|
|
Naplózva
|
 Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3611 Dátum: 09 júl 30, 10:59:12 » |
|
Hát ez valami HATALMAS  , a tévében persze nem adják le. http://www.youtube.com/watch?v=V1uyZeWREisszab-szab-szab-szab-szab-szab-szabószilvi-szabószilvi beteg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3612 Dátum: 09 júl 31, 20:51:29 » |
|
http://video.xfree.hu/?n=kaszas32|e927891bc98999ba551a1599ffa93e9b Nézzétek meg.Nagyon poénos.Végig kell nézni.Az eleje egy kicsit uncsi, de aztán nagyon jó. ^^
|
|
|
Naplózva
|
 Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
 |
« Válasz #3613 Dátum: 09 aug 01, 08:16:59 » |
|
|