Hát akkor...; Egy szép, finom magyar recept:
Trüttyölt RatyliHozzávalók:- másfél kiló nyers ratyli
- egy nagydarab pese
- 2 csobolyó gönyézde
- 3 csipet ciháta
- 10 lavor zsír
- 3 gerezd vágmány
- 4 ölej csikmány
ElkészítésA nyers ratylit fertályórát posvásztjuk, míg csurmot nem kezd engedni. Szépen hüllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. A három gerezd vágmányt inkább kidobjuk, mert mégsem kell.
Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. A 10 lavor zsírt megisszuk, majd visszahányáskor összespricceljük vele a 4 ölej csikmányt. Trüttyölni csak akkor kezdjük el, ha már vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat... ahova nem szeretnénk.
Jó étvágyat! (Recept by 11.E osztály kampányújság )Dei-dei tudod a vajaskenyér és a macska kombinációját antigravitációs motornak hívják.
Fúúúú, nem tudtam ??? Mostmár akkor okos vagyok, hála neked
(Lehet hogy picit OFF ??? :
)